Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Kolejny wypadek. Napisali, że droga była pusta a tu nagle huk, trzask i motocyklista leży, pojawił się znik?d....ciekawe KLIK

Opublikowano

Kierowca w szpitalu ale ponoć się wyliże ... więc nie jest najgorzej !scooter

Ja bym nie chciał mieć tak bliskiego spotkania z władz?.

Opublikowano

...stop wariatom rzadowym... !scooter

Gość denver27
Opublikowano

no tak ,odk?d kierowcy rz?dowi pochodz? od samejbrony to nagminne teraz bedzie !scooter do stolycy sie traktorzystom zachciało ;)

Opublikowano
no tak ,odk?d kierowcy rz?dowi pochodz? od samejbrony to nagminne teraz bedzie  ;) do stolycy sie traktorzystom zachciało !tut

Mozesz podac zrodlo swojego nocnego wywodu ?? !tut

A moze tak sobie klepnales w klawiaturke zeby nabic posta ?? !scooter

• Sympatycy
Opublikowano
no tak ,odk?d kierowcy rz?dowi pochodz? od samejbrony to nagminne teraz bedzie  !tut do stolycy sie traktorzystom zachciało !OK

Mozesz podac zrodlo swojego nocnego wywodu ?? !tut

A moze tak sobie klepnales w klawiaturke zeby nabic posta ?? !scooter

whist, Pavulon - whist

A już tak poważnie, to nie słyszałem aby ostatnio BOR wymieniał kierowców

na tych zwi?zanych z jak?? opcj? polityczn?.

"Znawcy" tematu jednak zawsze się znajd? i przez pryzmat swojej "wiedzy" i "do?wiadczeń", napisz? jak?? totaln? bzdurę. Całkiem możliwe, że także aby

"nabić licznik" (niewiele postów tego usera, wnosi cokolwiek do dyskusji...)

Szczę?cie, że motocyklista przeżył, życzę mu szybkiego powrotu na 2oo

pzdr

EDIT:

denver_co_nie_musi_korzystać_ze_słownika i poprawna pisownia:

"odróznieniu do"

"wyzerunek"

"wjakiej"

"pokarz"

whist

uderz w stół a nożyce (denver) się "odezw?" i "nabij?" kolejnego "sensownego inaczej" posta :D

• Sympatycy
Opublikowano

Wypadek "prawie" jak każdy inny, chociaż kto był winny tego nie wiem, wiadomo że kierowcy BOR-u jeżdż? do?ć agresywnie whist , swoj? drog? kierowca motocykla ma szczę?cie, że go ochrona nie potraktowała jako zagrozenie i nie użyła broni !scooter . Miejmy nadzieję że szybko wróci do zdrowia.

Gość denver27
Opublikowano

szorstki,ale ja przynajmniej jak pisze posta to nie musze w słownik ortograficzny zagl?dac w odróznieniu do Ciebie !scooter ale ty dbasz o swój wyzerunek whist oj tak

za to twoje wypociny wnosz? bardzo wiele do dyskusji !tut a ty Pavulon sie nie buldocz

Opublikowano
szorstki,ale ja przynajmniej jak pisze posta to nie musze w słownik ortograficzny zagl?dac w odróznieniu do Ciebie

w odróżnieniu OD Ciebie.

!scooter

Gość denver27
Opublikowano

dee jay no tutaj sie z lekka osmieszyles,bo forma wjakiej napisalem jest poprawna

Opublikowano
do stolycy sie traktorzystom zachciało whist

A Ty kim jeste?, że się z traktorzystów na?miewasz, co ?? whist Taki? cwany to wsi?dĽ w traktor i jeĽdzij nim cały dzień na żniwach, gdy na polu temperatura ok. 40 stopni a w traktorze dochodzi do 50-ciu, a do tego kurz wciska się wszędzie...

Miałem okazję przepracować tak pare sezonów wakacyjnych za "dzieciaka" i mam duży szacunek dla tych ludzi, którzy zapier***aj? w polu, w syfie, spiekocie i w hałasie, żeby potem taki przem?drzały mieszczuch jak Ty mógł kupić chrupiace pachn?ce bułeczki, czy ziemniaczki po złotówce w osiedlowym zieleniaku... whist

Gość denver27
Opublikowano

a pokarz mi gdzie ja sie nasmiewam z traktorzystów??a twój wywód jest całkowicie zbędny

• Sympatycy
Opublikowano

Panowie po co te spory, nie piszemy tutaj o ortografii, pochodzeniu czy przynależno?ci społecznej. Miał to być temat "anegdota" oczywi?cie z całym szacunkiem dla poszkodowanego motocyklisty i tyle.

Cokolwiek się nie napisze ostatnio to od razu wszyscy sobie do gardeł skaczemy. Dajcie na luz, idĽcie na whist albo na whist i nie w?ciekajcie się przed monitorami.

Z my?liwskim pozdrowieniem Darz Bór Orzech

Opublikowano
a pokarz mi gdzie ja sie nasmiewam z traktorzystów??a twój wywód jest całkowicie zbędny

Pokaż !! Jednak kup sobie slownik

Opublikowano

No tak: Szorstki płodzi niepoprawne ortograficznie wypociny, Pavulon się buldoczy, Dee Jay o?miesza, a moje wywody s? całkowicie zbędne...Brawo brawo...Toż to alfa i omega w osobie Denvera nam się na forum objawiła... whistwhistwhist

Gość denver27
Opublikowano
[

Pokaż !! Jednak kup sobie slownik

a nie kupie i co whist

nie dbam o "wyzerunek " whist

Opublikowano

Pierwszo słyszę, by można się było odróżniać DO kogo? - więc sorry Denver, ale zamiast krytykować innych, popracuj nad własnym językiem. Przyznawanie się do błędu, też, jak wnioskuję, nie jest Twoj? mocn? stron? - a szkoda...

A co do tematu, jak dokładnie było nie wiem, ale z moich obserwacji w temacie kierowców rz?dowych samochodów wypływaj? zatrważaj?ce wnioski i raczej nie chciałabym zbyt często spotykać ich na drodze.

Przymiotnik "agresywny" w ich przypadku to... zgrabny eufemizm whist

Gość denver27
Opublikowano

nie no ja nie bede z toba polemizował...powiem tylko ze "porównanie do kogos takze jest mozliwe whist

a pan Szorstki sam mnie pierwszy zaatakowal więc to ne ja wywołałem burze

"wyzerunek"panie szorstki to jest ironia w twoja strone whist

odróznienie do takze estello whist

Opublikowano

Porównanie DO - owszem, ale nie odróżnienie whist

BTW:

whist , skupmy się na topicu whist

Gość denver27
Opublikowano

poniewaz slowo odróznienie uzylem w zdaniu jako porównania ,rozumiesz estello teraz whist ?

Opublikowano

Widzisz Denver ile to trzeba było wyja?nień, by zdanie stało się zrozumiałe i czytelne?

Lepiej jednak używać sforułowań uznanych w języku polskim za poprawne, wtedy będ? one zrozumiałe dla wszystkich i nie będ? powodować fali poprawek.

Jak to sie mówi, nie od razu wiadomo "co poeta miał na my?li..." whist

Gość denver27
Opublikowano

czyli estello forma ktorej uzylem jest poprawna ! whist

to zadna poetyka ..ja z taka form? sie spotykam bardzo często ale to moze tez zalezy od regionalizacji ,pochodzimy z róznych regionow Polski i jak wiemy róznie jest ten język uzywany i rozumiany.

Gość denver27
Opublikowano

no jasniej nie moge :D ci tego wytłumaczyc

przeciez nie jestes blondynk? whist dlaczego mi to robisz??? whist

a teraz juz koncze wyjasniac bo sie szykuje do pracy ,mysle ze juz jasniej sie zrobilo w umysłach i forma nie bedzie dziwic,pozdrawiam i przepraszam adminów za rozpierduche ale prowodyr w postaci szorstkiego teraz cicho siedzi whist

Opublikowano

Może by tak który? admin zamkn?ł t? dyskusję, bo odbiła troszkę na bok i panowie wiochę robicie aż przykro czytać :ph34r:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...