Sympatycy orzech Opublikowano 18 Lipca 2007 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2007 Kolejny wypadek. Napisali, że droga była pusta a tu nagle huk, trzask i motocyklista leży, pojawił się znik?d....ciekawe KLIK
Gość PCX Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Kierowca w szpitalu ale ponoć się wyliże ... więc nie jest najgorzej !scooter Ja bym nie chciał mieć tak bliskiego spotkania z władz?.
BRODATY MIKE Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 ...stop wariatom rzadowym... !scooter
Gość denver27 Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 no tak ,odk?d kierowcy rz?dowi pochodz? od samejbrony to nagminne teraz bedzie !scooter do stolycy sie traktorzystom zachciało
Pavulon Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 no tak ,odk?d kierowcy rz?dowi pochodz? od samejbrony to nagminne teraz bedzie do stolycy sie traktorzystom zachciało !tut Mozesz podac zrodlo swojego nocnego wywodu ?? !tut A moze tak sobie klepnales w klawiaturke zeby nabic posta ?? !scooter
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Lipca 2007 Sympatycy Opublikowano 19 Lipca 2007 no tak ,odk?d kierowcy rz?dowi pochodz? od samejbrony to nagminne teraz bedzie !tut do stolycy sie traktorzystom zachciało !OK Mozesz podac zrodlo swojego nocnego wywodu ?? !tut A moze tak sobie klepnales w klawiaturke zeby nabic posta ?? !scooter , Pavulon - A już tak poważnie, to nie słyszałem aby ostatnio BOR wymieniał kierowców na tych zwi?zanych z jak?? opcj? polityczn?. "Znawcy" tematu jednak zawsze się znajd? i przez pryzmat swojej "wiedzy" i "do?wiadczeń", napisz? jak?? totaln? bzdurę. Całkiem możliwe, że także aby "nabić licznik" (niewiele postów tego usera, wnosi cokolwiek do dyskusji...) Szczę?cie, że motocyklista przeżył, życzę mu szybkiego powrotu na 2oo pzdr EDIT: denver_co_nie_musi_korzystać_ze_słownika i poprawna pisownia: "odróznieniu do" "wyzerunek" "wjakiej" "pokarz" uderz w stół a nożyce (denver) się "odezw?" i "nabij?" kolejnego "sensownego inaczej" posta
Sympatycy Arecki Opublikowano 19 Lipca 2007 Sympatycy Opublikowano 19 Lipca 2007 Wypadek "prawie" jak każdy inny, chociaż kto był winny tego nie wiem, wiadomo że kierowcy BOR-u jeżdż? do?ć agresywnie , swoj? drog? kierowca motocykla ma szczę?cie, że go ochrona nie potraktowała jako zagrozenie i nie użyła broni !scooter . Miejmy nadzieję że szybko wróci do zdrowia.
Gość denver27 Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 szorstki,ale ja przynajmniej jak pisze posta to nie musze w słownik ortograficzny zagl?dac w odróznieniu do Ciebie !scooter ale ty dbasz o swój wyzerunek oj tak za to twoje wypociny wnosz? bardzo wiele do dyskusji !tut a ty Pavulon sie nie buldocz
-=Dee Jay=- Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 szorstki,ale ja przynajmniej jak pisze posta to nie musze w słownik ortograficzny zagl?dac w odróznieniu do Ciebie w odróżnieniu OD Ciebie. !scooter
Gość denver27 Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 dee jay no tutaj sie z lekka osmieszyles,bo forma wjakiej napisalem jest poprawna
pawko Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 do stolycy sie traktorzystom zachciało A Ty kim jeste?, że się z traktorzystów na?miewasz, co ?? Taki? cwany to wsi?dĽ w traktor i jeĽdzij nim cały dzień na żniwach, gdy na polu temperatura ok. 40 stopni a w traktorze dochodzi do 50-ciu, a do tego kurz wciska się wszędzie... Miałem okazję przepracować tak pare sezonów wakacyjnych za "dzieciaka" i mam duży szacunek dla tych ludzi, którzy zapier***aj? w polu, w syfie, spiekocie i w hałasie, żeby potem taki przem?drzały mieszczuch jak Ty mógł kupić chrupiace pachn?ce bułeczki, czy ziemniaczki po złotówce w osiedlowym zieleniaku...
Gość denver27 Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 a pokarz mi gdzie ja sie nasmiewam z traktorzystów??a twój wywód jest całkowicie zbędny
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Lipca 2007 Panowie po co te spory, nie piszemy tutaj o ortografii, pochodzeniu czy przynależno?ci społecznej. Miał to być temat "anegdota" oczywi?cie z całym szacunkiem dla poszkodowanego motocyklisty i tyle. Cokolwiek się nie napisze ostatnio to od razu wszyscy sobie do gardeł skaczemy. Dajcie na luz, idĽcie na albo na i nie w?ciekajcie się przed monitorami. Z my?liwskim pozdrowieniem Darz Bór Orzech
Pavulon Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 a pokarz mi gdzie ja sie nasmiewam z traktorzystów??a twój wywód jest całkowicie zbędny Pokaż !! Jednak kup sobie slownik
pawko Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 No tak: Szorstki płodzi niepoprawne ortograficznie wypociny, Pavulon się buldoczy, Dee Jay o?miesza, a moje wywody s? całkowicie zbędne...Brawo brawo...Toż to alfa i omega w osobie Denvera nam się na forum objawiła...
Gość denver27 Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 [Pokaż !! Jednak kup sobie slownik a nie kupie i co nie dbam o "wyzerunek "
Gość Estelle Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 Pierwszo słyszę, by można się było odróżniać DO kogo? - więc sorry Denver, ale zamiast krytykować innych, popracuj nad własnym językiem. Przyznawanie się do błędu, też, jak wnioskuję, nie jest Twoj? mocn? stron? - a szkoda... A co do tematu, jak dokładnie było nie wiem, ale z moich obserwacji w temacie kierowców rz?dowych samochodów wypływaj? zatrważaj?ce wnioski i raczej nie chciałabym zbyt często spotykać ich na drodze. Przymiotnik "agresywny" w ich przypadku to... zgrabny eufemizm
Gość denver27 Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 nie no ja nie bede z toba polemizował...powiem tylko ze "porównanie do kogos takze jest mozliwe a pan Szorstki sam mnie pierwszy zaatakowal więc to ne ja wywołałem burze "wyzerunek"panie szorstki to jest ironia w twoja strone odróznienie do takze estello
Gość Estelle Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 Porównanie DO - owszem, ale nie odróżnienie BTW: , skupmy się na topicu
Gość denver27 Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 poniewaz slowo odróznienie uzylem w zdaniu jako porównania ,rozumiesz estello teraz ?
Gość Estelle Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 Widzisz Denver ile to trzeba było wyja?nień, by zdanie stało się zrozumiałe i czytelne? Lepiej jednak używać sforułowań uznanych w języku polskim za poprawne, wtedy będ? one zrozumiałe dla wszystkich i nie będ? powodować fali poprawek. Jak to sie mówi, nie od razu wiadomo "co poeta miał na my?li..."
Gość denver27 Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 czyli estello forma ktorej uzylem jest poprawna ! to zadna poetyka ..ja z taka form? sie spotykam bardzo często ale to moze tez zalezy od regionalizacji ,pochodzimy z róznych regionow Polski i jak wiemy róznie jest ten język uzywany i rozumiany.
Gość denver27 Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 no jasniej nie moge ci tego wytłumaczyc przeciez nie jestes blondynk? dlaczego mi to robisz??? a teraz juz koncze wyjasniac bo sie szykuje do pracy ,mysle ze juz jasniej sie zrobilo w umysłach i forma nie bedzie dziwic,pozdrawiam i przepraszam adminów za rozpierduche ale prowodyr w postaci szorstkiego teraz cicho siedzi
zyzio Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 Może by tak który? admin zamkn?ł t? dyskusję, bo odbiła troszkę na bok i panowie wiochę robicie aż przykro czytać
Rekomendowane odpowiedzi