Użytkownicy Nazir Opublikowano 27 Marca 2020 Użytkownicy Opublikowano 27 Marca 2020 Ogromne uznanie i szacun dla Ludu pracującej.. Burgmanii. Co prawda imprezy nie będzie ale przygotowania były pewno na ukończeniu. Nikt się nie dowie co planowaliście poprawić? za to za rok będzie dopracowany IDE/ŁAŁ. W kwestii technicznej : Kasiorra wróciła zainfekowana potrzebą duużej Imprezy? Do zobaczenia na Burgmanii 2021!
Klubowicze Doktorek Opublikowano 27 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 27 Marca 2020 Witajcie, żałuję bardzo, że przez Koranowirusa nie spotkam się z Wami, dodatkowo ciężko mi żyć w samotności po śmierci mojej Kochanej Mamusi, pozdrawiam Was i życzę nadejścia pogodnej, ciepłej wiosny i bezpiecznego zdrowego sezonu 1
Klubowicze Roni Opublikowano 31 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2020 Kasa doszła. Dzięki jescze raz i zdrowia
Beata&Darek Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Dziękuję organizatorom i wszystkim zaangażowanym. Kasa dotarła, wielka szkoda . Wszystkich Serdecznie pozdrawiamy Beata&Darek
GPS Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Dziękuję, kaska dotarła. Będzie czekała na przyszły rok. Właśnie teraz dowiedziałem się, że od poniedziałku czyli od 20-go kwietnia będzie można legalnie pośmigać na skuterach. Pozdrawiam serdecznie Szerokości
Rekomendowane odpowiedzi