Klubowicze Piootr Opublikowano 20 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2020 @SzymonSeptic jak uważasz. Miałem dobre chcęci i jak to mój stary kumpel z czasów studiów w Londynie mawiał " nice try my friend" ? A tak po naszemu "ch... bombki strzelił, ?nie będzie" ?
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 21 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2020 Chciałbym tu Serdecznie Podziękować każdemu z osobna za wkład pracy i zaangażowanie: - Szymon - konsekwencja w działaniu i poszukiwaniu partnerów na to aby było z słynnym " jebnięciem" , kreator wątków - Ryszard - ukryty cień merytoryki strony internetowej i nadzór nad jej wizualizacją oraz medialna strona wydarzenia - Artur - wsparcie informatyczne strony internetowej i "adrenalina "dnia codziennego - Krzysztof - "musztra" - mieliście okazje przebrnąć w wątku Kwaterunku - Tomek, Błażej - autor całego przygotowania Rajdu - Wojtek - "koło" - co by to nie znaczyło to coś innego - Łukasz, Rafał, Przemo, Szymon, Kajetan,Filip,Maciej,Jacek,Leszek,Dawid - loża atrakcji, zaplecze gosdopodarcze i garść pomysłów na wspólnie spędzony czas Podziękowania za wsparcie Kolegów z Burgmani -Marcinowi , Pawłowi - którzy zaoferowali również i swoje cegiełki do budowy wydarzenia. Co nas nie zabiło to nas wzmocniło i bogatsi o te doświadczenia wystrzelimy w kolejnym roku. Wielkie Dzięki! Ps. Przelewy będą sukcesywnie realizowane od poniedziałku jako "zwrot" na konta z których zostały dokonane - o zakończeniu procesu poinformuję - jak coś nie dojdzie to proszę o bezpośredni kontakt ze mną. Do Zdrowego i Lewa w Górę! Nie dajmy się!
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2020 Przykre to ale są rzeczy ważne i ważniejsze. Bezpieczeństwo przede wszystkim. Dzięki grupie wielkopolskiej za już i prosimy o więcej w przyszłym roku. ? 1
Klubowicze sonor Opublikowano 21 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2020 Przykre wiadomości,ale zrozumiałe.... Jak wszyscy piszą: Bezpieczeństwo,bezpieczeństwo i jeszcze raz bezpieczeństwo! Podziekowania dla Grupy Wielkopolskiej i co... bawimy się za rok!!
dr.big Opublikowano 21 Marca 2020 Opublikowano 21 Marca 2020 Teraz jest to jedyna rozsądna i właściwa decyzja?. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia?.
Marcin 78 Opublikowano 21 Marca 2020 Opublikowano 21 Marca 2020 13 godzin temu, SzymonSeptic napisał: Nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić serdecznie wszystkich w imieniu Grupy Wielkopolskiej na XVI Burgmanię 2021 do Wielkopolski ! "Co się odwlecze to nie uciecze" więc jeszcze się pobawimy ?. Bezpieczeństwo i zdrowie uczestników najważniejsze ? Podziękowania dla grupy Wielkopolskiej za czas i pracę już włożoną w organizację zlotu i do zobaczenia za rok ☺️
Klubowicze Roni Opublikowano 21 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2020 I tak żeście się spisali, dzięki! Roni i Ania
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2020 DZIĘKUJĘ Wielkopolska! Dużo roboty wykonaliście, ale decyzje zrozumiałe. Bezpieczeństwo ponad wszystko. Teraz cierpliwość, cierpliwość... mała wprawka już za Wami. Nawet nie chcę myśleć z jakim powerem ruszycie za rok!
Sympatycy robert1973 Opublikowano 21 Marca 2020 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2020 "Życie" to sztuka wyboru ten był chyba dobrym pomysłem, więc spotkajmy się w przyszłym roku oby w takim samym składzie a może i większym :) . Organizatorom dziękujemy za wniesiony wkład i trud w organizację, przyszłym roku zapewne będzie im łatwiej bo przetarli sobie już "szlaki", jedynie szkoda że 6.12 nie będzie niespodzianki "gdzie będzie zlot".... Do zobaczenia.......oby jak najwcześniej
Klubowicze maroch75 Opublikowano 21 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2020 Co się odwlecze to nie uciecze... Z mojej strony oraz ekipy Radia Mbox zawsze możecie liczyć na wsparcie. W przyszłym roku wspomożemy Burgmanie i odkujemy się za obecny rok. Głowa do góry - będzie dobrze ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Marca 2020 Administrator Opublikowano 21 Marca 2020 Tak, to pierwsza taka sytuacja od 16 lat naszej działalności. Decyzja od odwołaniu była trudna ale w zaistniałeś sytuacji, jedyna właściwa. Ze swojej strony składam podziękowanie dla całej grupy WLKP za wkład pracy nad naszym zlotem. Będzie to zapewne bardzo dobry podkład pod przyszłą imprezę sezonu 2021. Zdrówka i spokoju dla Wszystkich. Do zobaczenia.
czemil Opublikowano 21 Marca 2020 Opublikowano 21 Marca 2020 XVI Burgmania miała być moją pierwszą i ....będzie w 2021. Dzięki "Wielkopolsko" za włożony wkład i poświęcony czas. To dobra i rozsądna decyzja. Do zobaczenia w trasie.
Baśka Opublikowano 21 Marca 2020 Opublikowano 21 Marca 2020 Dzień dobry! Właściwa decyzja w obecnej sytuacji ? Przykro nam, ale zdrowie jest najważniejsze, abyśmy mogli zobaczyć się na zlocie za rok! Do zobaczenia w 2021 ? Pozdrawiamy Basia i Paweł
Klubowicze grzybek Opublikowano 21 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2020 Wszystko już napisane, żal ale i podziękowania dla grupy Wielkopolskiej, prężnej i silnej. Ale jest też w nas wszystkich ogromna nadzieja inspirowana ogromną pozytywną energią. Jestem cierpliwy- no może nie do końca. Ale od dziś odcinam cyferki od taśmy krawieckiej. pozdrawiam z regionu Kujawsko-pomorskiego.
Administrator xmarcinx Opublikowano 21 Marca 2020 Administrator Opublikowano 21 Marca 2020 Czy za rok powinna być Burgmania numer 16 czy 17?Numer zlotu częściowo wskazuje na lata istnienia klubu. Czy zatem zlot 16 nie odbył się czy został przeniesiony na kolejny rok?
Klubowicze oakowsky Opublikowano 21 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2020 Szkoda, zawsze na Burgmanii od 2008 (tylko bez spotkania w Warce), ale na dzisiaj taka decyzja jest jak najbardziej na miejscu. Do zobaczenia soon!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Marca 2020 Administrator Opublikowano 21 Marca 2020 Godzinę temu, xmarcinx napisał: Czy za rok powinna być Burgmania numer 16 czy 17? Za rok 16, bo to 16'sta, która się obędzie.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 21 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2020 Do końca sezonu teoretycznie jest kilka terminów w których (jeśli sytuacja się uspokoi) jest szansa się spotkać w większym gronie. Np. Bieszczady, Mierzeja, Łagów (który mam nadzieję, że będzie imprezą cykliczną). Pożyjemy i zobaczymy jak będzie. Osobiście mam nadzieję, że szaleństwo związane z koronawirusem się stosunkowo szybko skończy bo też prawdopodobnie jak większość stęskniłem się za wami i klimatem jaki dają spotkania w waszym gronie. LwG ? 2
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2020 56 minut temu, maroch75 napisał: Osobiście mam nadzieję, że szaleństwo związane z koronawirusem się stosunkowo szybko skończy Patrząc na Chiny to jakieś 4 miesiące minimum.
czadzo Opublikowano 21 Marca 2020 Opublikowano 21 Marca 2020 20 godzin temu, subaru gtb320 napisał: Do zobaczenia w 2021? A jak czas pokaże.To może na Leniwcu O to to to Jedyna nasza deska ratunku to teraz Leniwiec 2020 Sławku,w tym roku zamiast siedemdziesięciu paru osób może być nas z pińcet, zamiast statku szykuj nam teraz raczej okręt marynarki wojennej żeby nas wszystkich wyposzczonych i wytęsknionych spotkań pomieścić na rejs po Mazurskich wodach. Nie ma się co teraz dołować, przeczekamy tą zarazę i już niebawem zapewne się spotkamy. Wszystkich pozdrawiamy: czadzo z rodzinką
pawelneos Opublikowano 21 Marca 2020 Opublikowano 21 Marca 2020 Zdrowie ważne Jeśli rozsadek tak mówi trzeba i to strawić Ale myślę że za rok sobie to odbijemy podwójnie Trzymajcie się w zdrowiu Koledzy i Koleżanki czyli Brać Skuterowa
kufel69 Opublikowano 21 Marca 2020 Opublikowano 21 Marca 2020 Szkoda a Ja na ta okazje odpicowałem brykę kanapę stuningowałem i nowe kakakaski zakupiłem trudno czekamy ?
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2020 4 minuty temu, kufel69 napisał: i nowe kakakaski zakupiłem Dobre ??
Klubowicze nietoperz Opublikowano 21 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2020 Dziękujemy organizatorom. To jest właściwa decuzja w tych warunkach. Oczywiście widzimy się na przyszłorocznym zlocie. Pozdrawiamy Nietoperz i Frodka
krzysztof8800 Opublikowano 21 Marca 2020 Opublikowano 21 Marca 2020 Tak na poprawę humoru dziś pierwszy dzień wiosny:) A w 2021 będzie się działo✌️
Rekomendowane odpowiedzi