Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow to kolega dopiero sie wybrał,ale tym simaczem hehe trochę to ?mieszne,ale szacunek dla Niego...

Opublikowano

Mnie osobi?cie ujęło kilka cytatów:

"Niebo wygl?da jakby je kto? zarzygał zup? kalafiorow?"

"Aprilia jest piękna, che jechać, mruczy ... o olej się skończył"

"Butelka od polskiego rozbitka ... skończyło się nam paliwo przy?lijcie 20zł na spirytus"

I jeszcze masa innych ... naprawdę jest wielki :lol:

Opublikowano

Współczuję Martinowi że bujał się przez puszczę a tu nagle ... STREFA ciszy.

Zakaz ruchu pojazdów mechanicznych.... Człowiek mógłby się w...zdenerwować ale nie Martin. !ying

Zapierdzielał dzielnie dalej zreszt? sami obgl?dnijcie relacje video :angry:

P.s. W?tek jakby zapomniany czyżby kilkudniowa fascynacja a potem ZAPOMNIANE???

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam pierwszy raz na forum!

Co prawda nie mam maxi-skutera, tylko mał? Aprilię Sr50, ale może chociaż zostanę chociaż jakim? honorowym członkiem forum.

Tak, przejechałem sam Aprili? 3333km wg jej licznika (oczywi?cie trochę zawyżony wynik) dookoła Polski w 30 dni. Da się? Pewnie, że się da. Wszystko się da! Nawet skuterem 50-tk?, samemu i w "cywilnym" ubraniu.

Chociaż nie powiem, że taka podróż to w sumie nic takiego, bo aż tak łatwo to znowu nie było... :ph34r:

Dzięki wam wielkie za wszystkie pozytywne komentarze na tym forum! Przeczytałem wszystkie co do jednego i rzeczywisto?ć wokół mnie nabrała jako? więcej sensu i wydała mi się o wiele mniej obrzydliwa niż zwykle, a to co piękne zrobiło się nagle jeszcze piękniejsze. Dzięki tym (i paru innym) komentarzom nie jechałem sam w tej trasie. Dzięki.

A tak na koniec jeszcze powiem, że jakby?cie kiedy? zaplanowali jaki? zlot albo spotkanie, dojechali tam swoimi maszynami, siedli sobie i nagle usłyszeliby?cie jakie? wycie, a zza zakrętu wyjechałaby mała Aprilia, a na niej go?ć z pirack? flag? powiewaj?c? za plecami, to nie rzucajcie w niego od razu butelkami, że wyj?c? 50-tk? sprofanował wam zgromadzenie maxi-skuterów. Tylko mu pomachajcie. Bo to będę ja.

Pozdrowienia, dla wszystkich Easy Rider'ów.

Opublikowano

A nie możesz 'skombinować' sobie nowego tłumika ? Nie lubię hałasu ! A czasem do Krakowa jeżdżę.

• Sympatycy
Opublikowano

Gratuluję oczywi?cie, brawo.

Ale czy Ty nie jechałe? na skróty? M@rkizowi jako? więcej km wyszło ;)

:ph34r:;) .

Opublikowano
Gratuluję oczywi?cie, brawo.

Ale czy Ty nie jechałe? na skróty? M@rkizowi jako? więcej km wyszło ;)

:ph34r:;) .

A tak dziwnie jako?...

Wedle tej mapy podróży. A którędy on jechał?

Opublikowano

Gratz Martin :ph34r:

Stronę odwiedzałem, filmy ogl?dałem i nawet esa wysłałem :]

Dobrze że dotarłe? do końca podróży, teraz proponuje wyprawę do Barcelony lub Rzymu ;)

• Administrator
Opublikowano

Dokladnie po granicach panstwa, tylko w jednym miejscu dal ciala, nie dojechal na mierzei wislanej do samej granicy tylko 3 km przed granica uznal ze byl na miejscu o czym dowiedzialem sie od Dzidzi, ale on sam nie wiedzial ze nie byliscie na samej granicy :ph34r:

Na forum Rajd M@rkiza

Na stronie głównej relacja

Tak czy inaczej, nie ten watek do rozmowy o tym, twoja wyprawa jest fajna ale rowniez na inny watek, zakladaj chetnie tez podyskutuje bez zasmiecania tego tematu.

Opublikowano

Ech Martin.

Szkoda że taki stary jestem, a za młodu nie miałem tyle fantazji co Ty.

Podziwiam Cię nie mniej niż naszego M@rkiza.

Opublikowano

Cze?ć Martin... |wiat jest pełen "wariatów"... całe szczęscie, że Ty należysz do tych pozytywnych... gratuluję wyprawy bior?c pod uwagę "sprzęt" na którym jechałe?...

Opublikowano

I ja ?ledziłem na bież?co, a SMSów wysłałem co najmniej kilka! :D BTW: Dzięki za kartkę z podróży! !w00t

Opublikowano

|wietna wyprawa! Czytałem o niej jeszcze w fazie przygotowań, a potem gdzie? mi strona umknęła :lol: Chętnie przejechałbym się na tak? wycieczkę, gdybym tylko dysponował odpowiedni? ilo?ci? czasu... Niestety trzeba pracować na nowy skuter :lol: Wczoraj wróciłem z mniejszej wyprawy, podczas której miałem okazję zasmakować nieco skuterowej wolno?ci :D (również jechałem na 50ccm) - 2300 km w 8 dni (rekord 870 km jednego dnia), jad?c ze |l?ska odwiedziłem Stegnę, Hel, Mazury i prawie Bieszczady :D No cóż, mam nadzieję, że kiedy? uda mi się (i będzie mi się chciało !w00t ) przejechać podobn? trask? (raczej już na większym sprzęcie) i że spotkamy się kiedy? na jakim? zlocie :D

BTW Chyba będę musiał kiedy? rzucić sobie gum? do żucia w mapę Polski i jechać w miejsce, gdzie się przyklei !w00t Gorzej jak wpadnie w ?rodek jeziora !w00t

Pozdrawiam,

Smuggler