Gość Estelle Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zainspirowana odkryciami poczynionymi w Internecie postanowiłam założyć taki oto temacik Od razu wklejam też zdjęcia - winowajców tego stanu rzeczy... Pierwsze - w poszukiwaniu Aprilii A to drugie znalezione przy okazji Ludzie to nie wiedz?, jakie siły drzemi? w
Gość shrek Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Siemka. Pierwszego zdjęcia nie rozumiem. Po dokładniejszym przyjrzeniu się widać że to koło z boku jest jako? doklejone ponieważ widać normalne koło noooooo chyba że to koło boczne jest portzrebne do jazdy jak małemu dziecku na rowerze . Drugie jest jak najbardziej ok. pozdro
dr.big Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Widzialem juz cos takiego w AN650 i SW600. Dwa boczne kola, dolozone nie wiem po co (nieruchome i bez napedu ). Wydaje mi sie, zeby szybciej dojechac do apteki po lekarstwa i nie bawic sie z "hulajnoga" dla starszych osob ... PS2. Juz dwa razy w zyciu kupowalem skuter od starszych osob, ktore nie byly w stanie juz ich utrzymac(!), wiec chyba moge zrozumiec potrzebe posiadania takich "podporek". PS2. Zdjecie drugie ... piekne ... cokolwiek by to mialo byc ...
Mamuśka Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Noooo tym pierwszym to może jeszcze da radę ale ten drugi to w tzw. konwoju za Mariuszkiem Burgim nie da za nic w ?wiecie nawet bez pasażera - chyba że ma gdzie? ukryty przycisk do teleportacji Pozdrawiam Ojca Dyrektora Mamu?ka
Sympatycy pawel883 Opublikowano 12 Lipca 2007 Sympatycy Opublikowano 12 Lipca 2007 Ten pierwszy to jaki? sidecar. Może go?ć wozi z boku psa,kotate?ciow?? pawel883
Jerzyk Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 A ja stawiam na to, że jest to kolejna wersja trójkołowców/”trajki”. Różne s? robione na bazie motocykli – w tym i skuterów. I np. tutaj znaleĽć można co? podobnego na bazie B.-an400: http://www.burgmania.net/index.php?go=nw
Jerzyk Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 No, … może nie na bazie squta, ale …kolejna propozycja czego? z 3-kołami: http://moto.wp.pl/kat,72434,wid,8928765,mo...le_artykul.html
Matador Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Pasażer na fotce nr 2 ( ta czarno-biała), ma niezłego zegarka a i tenisówki niezgorsze
Jerzyk Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 No, ażeby wszystko było „z epoki”, to i ‘walizek’ (ten z tyłu!) również jest w stylu klasycznym – taki ówczesny odpowiednik dzisiejszego top case’a.
kfcent Opublikowano 20 Lipca 2007 Opublikowano 20 Lipca 2007 zapraszm na moj fotolog www.fotolog.com/99kmh - mam tam sporo fotkek maxi-dziwolongów i nie tylko
ortos Opublikowano 20 Lipca 2007 Opublikowano 20 Lipca 2007 ...a tych dwóch młodzieńców to na niemieckim Trollu 120D rocznik 1950 pojemno?ć 120 cm...a więc maxi-skutrer pod koniec strony zdjęcia i opis
jagroski Opublikowano 22 Lipca 2007 Opublikowano 22 Lipca 2007 Ale Troll ma normaln? skrzynie biegów i normalne sprzęgło !OKK , więc nie pasuje to definicji dużego skutera zwanego maxiskuterem:lol: !tut
Rekomendowane odpowiedzi