Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainspirowana odkryciami poczynionymi w Internecie postanowiłam założyć taki oto temacik :D

Od razu wklejam też zdjęcia - winowajców tego stanu rzeczy...

Pierwsze - w poszukiwaniu Aprilii

aprillia1sm.jpg

A to drugie znalezione przy okazji :D

Troll%20120%20D%2001.jpg

Ludzie to nie wiedz?, jakie siły drzemi? w ;):D:D

Opublikowano

Siemka.

Pierwszego zdjęcia nie rozumiem.

Po dokładniejszym przyjrzeniu się widać że to koło z boku jest jako? doklejone ponieważ widać normalne koło noooooo chyba że to koło boczne jest portzrebne do jazdy jak małemu dziecku na rowerze :ph34r:whist:lol::lol: .

Drugie jest jak najbardziej ok.

pozdro

Opublikowano

Widzialem juz cos takiego w AN650 i SW600. Dwa boczne kola, dolozone nie wiem po co (nieruchome i bez napedu :ph34r: ). Wydaje mi sie, zeby szybciej dojechac do apteki po lekarstwa :lol: i nie bawic sie z "hulajnoga" dla starszych osob :) ...

PS2. Juz dwa razy w zyciu kupowalem skuter od starszych osob, ktore nie byly w stanie juz ich utrzymac(!), wiec chyba moge zrozumiec potrzebe posiadania takich "podporek".

PS2. Zdjecie drugie whist ... piekne ... cokolwiek by to mialo byc :lol: ...

Opublikowano

Noooo tym pierwszym to może jeszcze da radę ale ten drugi to w tzw. konwoju za Mariuszkiem Burgim nie da za nic w ?wiecie nawet bez pasażera - chyba że ma gdzie? ukryty przycisk do teleportacji :lol:

Pozdrawiam Ojca Dyrektora :ph34r:

Mamu?ka

• Sympatycy
Opublikowano

Ten pierwszy to jaki? sidecar. Może go?ć wozi z boku psa,kotate?ciow??

pawel883

Opublikowano

A ja stawiam na to, że jest to kolejna wersja trójkołowców/”trajki”. Różne s? robione na bazie motocykli – w tym i skuterów. I np. tutaj znaleĽć można co? podobnego na bazie B.-an400: http://www.burgmania.net/index.php?go=nw

Opublikowano

taka plaskata MP3. :lol:

Opublikowano

Pasażer na fotce nr 2 ( ta czarno-biała), ma niezłego zegarka :lol: a i tenisówki niezgorsze :lol:

Opublikowano

No, ażeby wszystko było „z epoki”, to i ‘walizek’ (ten z tyłu!) również jest w stylu klasycznym – taki ówczesny odpowiednik dzisiejszego top case’a.

Opublikowano

zapraszm na moj fotolog www.fotolog.com/99kmh - mam tam sporo fotkek maxi-dziwolongów i nie tylko :angry:

Opublikowano

...a tych dwóch młodzieńców to na niemieckim Trollu 120D rocznik 1950 pojemno?ć 120 cm...a więc maxi-skutrer :rolleyes:

pod koniec strony zdjęcia i opis

Opublikowano

Ale Troll ma normaln? skrzynie biegów i normalne sprzęgło !OKK , więc nie pasuje to definicji dużego skutera zwanego maxiskuterem:lol: !tut :rolleyes::ph34r: