Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szorstki napisano 12-07-2007, 10:11 

"hehe",

Czy kto? próbował analizować ten bełkot ?

A tak poważnie człowieku, boli mnie/nas, bo jak spowodujesz wypadek/kolizję,

to poszkodowany będzie mógł z ciebie ?ci?gn?ć odszkodowanie jedynie

w s?dzie. Jasne ?

Co do ostatniego pytania, 800 do 1100 PLN.

Próbowałem kilka razy przeanalizować te "hehe"... Nie udało mi się bo (niestety) poziom intelektualny tego "CWANEGO LISA" na tej "furce" jest na poziomie 50 (cm3...) - tak to niestety odebrałem...

Może, żeby Davidof zdał sobie sprawę jakie faux pas popełnił należy zgłosić sprawę na policję...

Davidof - je?li chcesz popełniać przestępstwa i wykroczenia staraj się tym nie chwalić... kto? będzie miał dosyć tych "ponad prawem" i zrobi z tym porz?dek...

Jeszcze jedno, niczego Ci nie zazdro?cimy, my Tobie współczujemy...

Smutne jest to, że coraz czę?ciej wiele ludzi nie dostrzega, że zło jest złem i broni tego z uporem maniaka afiszuj?c się przy okazji ze swoj? głupot?!!!!

davidof Post: 10-07-2007, 19:42 

bo skoro nie i tacy regulaminowi wszyscy, to nie przekraczajcie dozwolonej predkosci mimo ze inni to robia ( bedziecie zwalniac ruch uliczny HEHE).

nie jezdzijcie miedzy samochodami.

Pamiętaj jedynie o tym, że ZAWSZE bedziesz miał jedno wykroczenie więcej od tych którzy przekraczaj? prędko?ć i jeżdż? między samochodami... mało tego, jeżeli mnie "złapie" policja za przekroczenie prędko?ci to dostanę mandat i tyle a TY????? Jeżeli spowoduję kolizję jad?c międza samochodami to ubezpieczyciel wypłaci bez mrugnięcia okiem odszkodowanie a w Twoim przypadku???? Widzisz różnicę????

Czy teraz zm?drzejesz czy będziesz dalej spierał się z faktami i argumentami????

My?lę, że dalsza dyskusja na temat Davidof'a mija się z celem...

Może trzeba pomóc policji w ich "akcji"???

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szorstki

7

• Artix

6

• tomekmajesty

6

• dr.big

5

Top użytkownicy w tym temacie

Gość delorean
Opublikowano

:D

nie straszcie chłopaka..

-davidof , przerejestruj sobie to na 250 i będziesz spał spokojnie

Hei ! mam bomba pomysł. zróbmy prawka na rowery hulajnogi i taczki i

wtedy jeszcze więcej kasy pujdzie na armie urzędasów

i będzie super :lol:

Opublikowano
-davidof , przerejestruj sobie to na 250 i będziesz spał spokojnie

Hei ! mam bomba pomysł. zróbmy prawka na rowery hulajnogi i taczki i

wtedy jeszcze więcej kasy pujdzie na armie urzędasów

i będzie super :D

Tu nie chodzi o armię urzędasów tylko o trochę zdrowego podej?cia do tematu :lol:

Jak tak będziemy my?leć to wszyscy hura i wsiadać na Tiry duże to i ciężkie wszystko z drogi zepchnie i może nas nie złapi? :D

Po to wymy?lono przepisy aby ich przestrzegać wtedy jest ogólnie jaki? porz?dek.

Po co ma przerejestrowywać jak i tak nie ma uprawnień czy w razie kolizji czy groĽniejszego zdarzenia co? to zmieni????

Poprzednicy jasno podkre?lili zamysł swoich wypowiedzi a kolega davidof zachowuje się tak jakby był ponad prawem ba , ponad wszystkim :D

Gość mr_kamil1
Opublikowano

Zastanawia mnie jedna kwestia...dlaczego kolego tak się chwalisz tym 250/50? Jeste? sabotażyst?, czy jak? Wiesz, masz (mam nadzieję) wiek i rozum, napisałe?, że też prawko B. My?lę więc, że je?li już tak boisz się egzaminu, to załatw majce dokumenty na 250, idĽ na egzamin wew. zdaj na swoim(na automat) potem egzamin i po problemie. Koszty mikroskopijne, możliwo?ci ogromne, korzy?ci jeszcze większe.

Błagam, nie udowadniaj, że nie masz rozumu...

Opublikowano

Co do jazdy na "piędziesi?tke" to mi to specjalnie nie przeszkadza (bo prawo jazdy nie czyni z ciebie kierowcy, można je zrobic na takim samym przekręcie jak t? rejestrację) - tylko po co jak prawko na A jest tak banalnie zdac ze poezja, w 1000zł sie mozna zamkn?c a za taka rejerke placi sie okolo 7 stówek... Naprawdę nie wiem czemu ludzi ogarnia taki strach przed kat A...