dr.big Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Skoro przecietne chinskie skutery sa tak dobre jak samochody produkowane na rynek europejski ... Brilliance nr1: KLIK Brilliance nr2 -> jedna gwiazdka w tescie: KLIK
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2007 Oooooooo kurka ale ?mietnik. Wygl?da jakby setk? go władowali w t? przeszkodę. No powiem, że nieciekawie to wygl?da
Geni Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 No proszę, czyli z papieru ryżowego jednak nie da się bezpiecznego samochodu zrobić, cóż za niespodzianka .
dr.big Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2007 Minely dwa lata od "wpadki" z Landwindem KLIK i tak wlasciwie nic sie nie zmienilo. Brillance to nie jest samochod mini, to powazna gabarytami limuzyna, ktora jednak w tescie sie rozsypuje. Tak naprawde, to zlamania dolnej podluznicy, kompletnego zalamania dachu i tak powaznego zmniejszenia sie przestrzeni przeznaczonej dla kierowcy dawno nie widzialem .
Gość Raq Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Czepiacie się - to s? samochody ja jazdy, a nie do zderzania się z przeszkodami ... "Wymy?laja" i produkuj? tak piękne samochody nie po to by je rozbijać, tylko by cieszyć się... że jeżdż?
ERMI Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Demonizujecie. Ja tam widzę same plusy. felgi nienaruszone no i żaden papudrak już go nie wyklepie. Czyli prawdziwa jednorazówka, dla życia kierowcy też. Hasłem reklamowym powinno być zdanie - nie bierz życia poważnia.
Kubus Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Hasłem reklamowym powinno być zdanie - nie bierz życia poważnia. Albo Jezdzij bezpiecznie, hamuj skutecznie
Gość elwood_blues Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Normalnie...ręce opadaj?.... 22900 EUR za takie co?... Naprawdę, zastanawiam się do kogo adresowane s? takie samochody jak Brilliance. Zdecydowanie wolę kupić auto znanej i uznanej marki, która zagwarantuje pasażerom i kierowcy większe bezpieczeństwo.
Gość denver27 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 dobrze ze w Polsce jeszcze ich nie sprzedaj? , !placz1 ale chyba to tylko kwestia czasu
Gość Dragon Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 !placz1 Halo, halo... pewnie zapomnieli napisać, że crash test był przeprowadzony przy prędko?ci 250 km/h a Wy się tu czepiacie... Swoj? drog? to WIELKA MASAKRA!!!!
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2007 Warto obejrzeć filmik z testów. Zwłaszcza drugiego, bocznego uderzenia, kiedy przeszkoda wchodzi w drzwi jak w masło... ->masakra chińskiego auta Dramat. Podobnie było z ojropejskimi autami jeszcze z 15 lat temu. I naprawdę ogromna ilo?ć takich "zgniłków" jeĽdzi po polskich drogach i nikt się tym nie przejmuje... pzdr
Waluś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 hehe niezłe sztuki. Moja spruchniały strucel wytrzyma więcej dobrze ze w Polsce jeszcze ich nie sprzedaj? , dry.gif ale chyba to tylko kwestia czasu to tylko kwestia czasu jak będ? poukładane na półkach w Tesco !placz1
Gość deleted1 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam! Wiecie dla mnie to jest marnotrawienie surowców na produkowanie takich g****n. Inn? spraw? jest kretynizm ludzi, którzy to kupuj?. Z tego co widać nie jest to model szokuj?co tańszy od Kia czy Skody a nawet droższy. Różnica polega na tym, ze 1 * to nie 4* konkurencji. Wierzcie mi ze przy wypadku,każdy , nawet najmniejszy parametr ma wpływ na życie ludzkie, wł?cznie z tym co mamy w schowkach i czy mamy choinkę zapachow? czy Ambi-Pur'a. Dlatego ani na gwiazdkach, ani na poduszkach nie wolno oszczędzać. Pozdrawiam
Waluś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 mogli by zaj?ć się tym co potrafi? najlepiej .... .... rozmnażaniem się !placz1
Gość denver27 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 mogli by zaj?ć się tym co potrafi? najlepiej ........ rozmnażaniem się !placz1 w tym tez juz sa obostrzenia a co do samochodów to seicento chyba tez ma jedna gwiazdke a to do niedawna byl jeden z popularniejszych samochodów,tyle tylko ze fiacik jest duzo mniejszym gabarytowo samochodem co napewno jest nie bez znaczenia przy ostatecznej ocenie. czyli gwiazdka gwiazdce nierówna
Gość |wistak Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Warto obejrzeć filmik z testów. Zwłaszcza drugiego, bocznego uderzenia, kiedyprzeszkoda wchodzi w drzwi jak w masło... ->masakra chińskiego auta Dramat. Podobnie było z ojropejskimi autami jeszcze z 15 lat temu. I naprawdę ogromna ilo?ć takich "zgniłków" jeĽdzi po polskich drogach i nikt się tym nie przejmuje... pzdr Oj Szorstki zgadza się że rdza jeĽdzi po naszych drogach ale przyznaj jak POLDEK wpadł na słup to nie było słupa !OKK Widziałem na potwierdzenie testy na TVN TURBO wła?nie POLoneza który po spuszczeniu go z wysoko?ci 15 czy 20 metrów miał lekko przesunięt? kabinę. !placz1 Ot polska motoryzacja nie to co teraz ładne ale składa się jak origami Już nie mówię jak za awaryjno?ci?
Slavequs Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 mogli by zaj?ć się tym co potrafi? najlepiej ........ rozmnażaniem się w tym tez juz sa obostrzenia a co do samochodów to seicento chyba tez ma jedna gwiazdke a to do niedawna byl jeden z popularniejszych samochodów,tyle tylko ze fiacik jest duzo mniejszym gabarytowo samochodem co napewno jest nie bez znaczenia przy ostatecznej ocenie. czyli gwiazdka gwiazdce nierówna Seicento uzyskało dwie gwiazdki. !placz1
Gość denver27 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 sławek, dlatego napisalem chyba ale wiele sie nie pomyliłem !placz1
Rekomendowane odpowiedzi