Klaud Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właśnie otworzyłem list- mandat... Przekroczenie na autostradzie miejskiej w Berlinie dopuszczalnych 80 km/h o 7 km/h ... 15 Euro Ehhh, dwa lata temu dostałem cały pakiet z Australii, z czego dwa najmniejsze wykroczenia to było o 2km/h i o 6km/h - aż się człowiek cieszy, że takie tolerancyjne mamy państwo Tylko tych autostrad nieco brak...
dr.big Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 (...)to było o 2km/h i o 6km/h - aż się człowiek cieszy, że takie tolerancyjne mamy państwo(...) Właśnie , a tu ludzie marudzą, że nagle nie mogą jechać 20 km/h szybciej, bo im jakiś aparat pstryka zdjęcie ... A o przejechaniu na czerwonym, 200 euro mandatu i (co najważniejsze!!!) 2 miesiącach oddanego prawka za to wykroczenie słyszeli ? Niedługo tak będzie ...
dr.big Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (...) Właśnie takie Mondeo widziałem ostatnio przyczajone na skraju drogi gdzieś koło Poznania... Mi udało się je w porę dojrzeć...
stefanekmac Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam.Piękną mamy tzw gierkówkę od Mszczonowa do Piotrkowa.Expresowa.Tyle że przy wyjazdach z cpn i po różnych wiaduktach jest ograniczenie do 100. A np za Tomaszowem Maz i nie tylko na zatoczkach za zakrętem stoją mundurowi.Warto odpuścić do 110.Lub jechać za zającem..
szamot Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Właśnie takie Mondeo widziałem ostatnio przyczajone na skraju drogi gdzieś koło Poznania... Mi udało się je w porę dojrzeć... http://motoryzacja.interia.pl/raport/fotoradary/news/uwaga-na-zolte-samochody-to-tez-radiowozy,1908027,8265 A ja wrzucę rozwinięcie tego posta
Rekomendowane odpowiedzi