Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie otworzyłem list- mandat... Przekroczenie na autostradzie miejskiej w Berlinie dopuszczalnych 80 km/h o 7 km/h ... 15 Euro ;)

Ehhh, dwa lata temu dostałem cały pakiet z Australii, z czego dwa najmniejsze wykroczenia to było o 2km/h i o 6km/h - aż się człowiek cieszy, że takie tolerancyjne mamy państwo :) Tylko tych autostrad nieco brak...

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Artix

10

• dr.big

6

• Worlan

5

• orzech

3

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

(...)to było o 2km/h i o 6km/h - aż się człowiek cieszy, że takie tolerancyjne mamy państwo(...)

Właśnie ;) , a tu ludzie marudzą, że nagle nie mogą jechać 20 km/h szybciej, bo im jakiś aparat pstryka zdjęcie :fireman2::) ...

A o przejechaniu na czerwonym, 200 euro mandatu i (co najważniejsze!!!) 2 miesiącach oddanego prawka za to wykroczenie słyszeli :evil: ?

Niedługo tak będzie :fish: ...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

(...)

nieoznakowany-itd-gazeta-prawna.jpg

Właśnie takie Mondeo widziałem ostatnio przyczajone na skraju drogi gdzieś koło Poznania... Mi udało się je w porę dojrzeć...

Opublikowano

Witam.Piękną mamy tzw gierkówkę od Mszczonowa do Piotrkowa.Expresowa.Tyle że przy wyjazdach z cpn i po różnych wiaduktach jest ograniczenie do 100. A np za Tomaszowem Maz i nie tylko na zatoczkach za zakrętem stoją mundurowi.Warto odpuścić do 110.Lub jechać za zającem..

• 2 tygodnie później...