Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Plama benzyny na zakręcie

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

3msie Ortosku... dzielny chłopak z Ciebie więc za moment będziesz jak nówelas :blink:

Wysyłam po ł?czach zastrzyk optymizmu oraz witalno?ci zdrowotnej... :blink:

Opublikowano

...dzieki za wsparcie

...bede zdrowiał

pozdr...

ortos

ps.

sprzedaz Skarabeo dalej aktualna, zniszczenia po szlifowaniu niewielki- obtarty przedni plastik i nózka pasażera :blink: - naprawde byłem w szku, ze to taka twarda bestia

Gość elwood_blues
Opublikowano

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Opublikowano

Szczę?cie w nieszczę?ciu!

Zdrowia Ortosku. No i nauczka dla nas wszystkich - s? takie sytuacje, w których nawet największe do?wiadczenie nie wytrzymuje konfrontacji z rzeczywisto?ci?. Życzę jak najmniej takich niespodzianek, a swoj? drog? ciekawe, czy byłe? pierwszym kierowc?, który spotkał tę plamę.

Kierowca, który "narozrabiał" mógł nawet o tym nie wiedzieć, ale wystarczy żeby kto? kto zauważy tak? przeszkodę zabezpieczył miejsce i powiadomił odpowiednie służby. Miałem taki przypadek - czekałem na straż ponad pół godziny (tyle spóĽnienia u celu podróży) ale może dzięki temu komu? oszczędzony został złamany obojczyk, pogięte blachy...

• Klubowicze
Opublikowano
Kierowca, który "narozrabiał" mógł nawet o tym nie wiedzieć, ale wystarczy żeby kto? kto zauważy tak? przeszkodę zabezpieczył miejsce i powiadomił odpowiednie służby.

Ostatnio w wawie tak kradn? benzynę - przewiercaj? zbiornik i spuszczaj? paliwo. :D Większo?ć osób nic nie podejrzewa i po tankowaniu mog? zostawiać takie plamy. Chamstwo się szerzy - bo skutki po?lizgnięcia na rozlanym paliwie mog? być tragiczne. !placz1

Szybkiego powrotu do zdrowia Ortosku!!!

Opublikowano

Całe szczę?cie, że na tym się zakończyło. Szczę?cie w nieszczę?ciu.

Pozostaje tylko życzyć krótkiej, bezproblemowej i bez dalszych konsekwencji rekonwalescencji – Was obojga!

• Sympatycy
Opublikowano

Szybkiego powrotu do zdrowia i powodzenia. !placz1

Opublikowano

Dokładnie...

Ostatnio sam przejechałem przez wielk? plamę ropy..na cały pas..!!!

Potem na 2 skrzyżowaniu była następna, na kolejnym jeszcze jedna..

Własnie jakby dzurawy zbiornik..

Telefon do Straży Miejskiej.. powiedzieli,że sprawdz?..