adams Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Dacja przebiła? wszystkich !!!!!! No, trochę mi ulżyło, chyba nie jestem najgorszy, choć mam stolik a nie biurko.
drogowiec Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 elwood_blues... Ty to nazywasz "porz?dek"???? To jest s terylno?ć godna sali operacyjnej!!!! Szacunek Pozdrówka
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 25 Czerwca 2007 Dacja przebiła? wszystkich !!!!!! No taaaaaaak, nie mogę wyj?ć z podziwu Pozdrawiam Grzesiek
Gość Cobesh Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Dacja przebiła? wszystkich !!!!!! O kutfa. A my?lałem że ja mam dużo.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Czerwca 2007 Administrator Opublikowano 26 Czerwca 2007 Pidżam... rozbawiłe? mnie do łez !OK a jak zobaczyłem NASZEGO osiołka na ekranie to zakrztusiłem się ciastkiem
Krzyżówka Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Szkoda ze nie mam zdjęcia biurka mojego brata-> Kici jestem tam dosłownie wszystko: -monitor -klawiatura -myszka -moje ksi?żki na studia -moje notatki -jego ksi?żki - gazety motoryzacyjne i psychologiczne - butelki po alkoholach różnej ma?ci( po piwie<różnego rodzaj> po butelce po Martini 3l) -modele motocykli, skuterów i samochodów -czarownica na miotle -ze 50 filmów DVD -pudełka z płytami DVD, grami i CD -płyty wolno leż?ce -4 rodzaje dezodorantów-> oczywi?cie Kici -dwa żele pod prysznic -kremy do r?k i twarzy -moje spinki i gumki do włosów -moja kosmetyczka - akumulator z czego? nie wiem z jakiej machiny -kable do rożnego rodzaju sprzętu -jakie? ?rubki -kubek ze ?rubokrętami i długopisami -przybornik z różnymi klamotami -talerze po jedzeniu z przed kilku dni -kubki po kawie czy herbacie -szklanki -klucze -czasami jakie? ubranie się przewinie(nie wykluczj?ć bielizny i skarpetek ) -latarki -słuchawki -gło?niki -piloty -korkoci?g -kierownica do komputera -Pronto do mebli -papier toaletowy( Velvet ten super miękki) To chyba tyle, znaczy się mogłabym pisać jaki skarby mamy na tym biurku ale na tym skończę Pilot też ma niezły bałagan nie raz na biurku :) (cicho ja tego nie napisałam
Gość Osioł Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ja mogę wam napisać co mam na swoim skromnym biureczku:) A więc: -pare ksi?żek -lampka -papierek po gumie do żucia(winterfresh) -piórnik -niewiem jak to nazwać stojaczek na przybory do pisania -bloki techniczne -?rubki jakie? sam niewiem do czego -bateryjki -jakie? płyty -logo burgmani -i jakie? pluszaki się znajd? -mapa ?wiata:D:D (przy której planuje wyjazdy na maxi w przyszło?ci) -rozłożony na czę?ci pierwsze Joystic -i encyklopedia
Waluś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 hmmm co ja będe pisał. Zwykle tylko kupa papierów hehe oprócz tego zwykle jeszcze parę puszek po piwie hyhy, ale cos mi dzisiaj tu posprz?tało
dacja Opublikowano 7 Lipca 2007 Opublikowano 7 Lipca 2007 Poczyniłam małe zmiany na moim biurku .... Nie wiem jak się teraz na ,,nim'' odnajde !scooter
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Lipca 2007 Sympatycy Opublikowano 7 Lipca 2007 No teraz bez porównania lepiej to wygl?da ale i tak szpargałów masz od groma
Gość denver27 Opublikowano 7 Lipca 2007 Opublikowano 7 Lipca 2007 Poczyniłam małe zmiany na moim biurku .... i nawet telewizor wł?czony
Rekomendowane odpowiedzi