Klubowicze kolce_de Opublikowano 20 Czerwca 2007 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2007 Hej ho ! Zrobil sie maly OT w temacie http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...=15entry57531 wiec mala ankieta bez sondy Co mozna znalezc u Was na biurkach? Jakie duze sa te biurka? Chodzi mi o te domowe, wykorzystywane w celach wiecej prywatnych niz sluzbowych. Wiemy juz co wozimy pod siedziskiem a przez co sie przebijamy, zeby zobaczyc monitor? U mnie to strasznie duzo rzeczy: - wielki monitor - popielniczka - "piecset" zapalniczek - kilka pudelek po fajkach i z fajkami - 4 pudelka plyt DVD i CD - kamera - glosniki - przewodniki po Bretanii i Maroku - dwa kalendarze - album z fotkami - kilka gazet - butelka coli - puszka piwa - kufel piwa - kubek z kawa - telefon z ladowarka - kubek z dlugopisami - lampka "nadklawiaturowa" - mp3 - plyty z muzyka - jakies listy - jakies rachunki - klucze do piwnicy - torebeczka z miskami Haribo - druga z orzechami - notesik do zapisywania numerow - "tysiac piecset" kartek z zapisanymi numerami - lyzeczka do herbaty - reklama z OBI - lakier do paznokci dreszcza - zmywacz oczywiscie tez - serwetka kosmetyczna - to cos co daje internet - no i podkladka z myszka moje biurko ma jakies poltora metra kwadratowego - patrze i nie wierze Widzisz Rob-ie - kobiety to potrafia
dr.big Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Na moim biurku? -duzo smieci roznego rodzaju -komp -kurz "Skladzik smieci" to : 215x65 = 1,3975 m2
Sympatycy spinka Opublikowano 21 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2007 -kurz nie mam tego, bo przychodzi Pani która walczy z tym problemem U mnie jeszcze: - kremik do łapek, bo woda w kranie mało przyjazna -"białko" na błędy papierowe - kalkulator - napój energetyczny - etui na okulary do kompa - i jeszcze kasztanek zeszłoroczny - i karteczki, papiery i jakie? inne potrzebne i nie potrzebne, ale mog? się przydać/to ta moja zapobiegliwo?ć/.......... to biurko w pracy, a w domu czasami podsiadam syna a u Niego na biurku
dr.big Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Nie da sie, pani moze poprzekladac smieci i bedzie problem . Zreszta wtedy musialby byc porzadek, a nie wiem czy bylbym w stanie to przezyc ?
Gość deleted1 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 No dobra, to teraz szczegółowo : -blokada na tarcze -mp3 -akumulatorki do mp3 -krem do buzi -dezororant w kulce -3 flakony perfum -szczotka do włosów -monitor -kubek z długopisami, a nawet dwa tylko jeden na cyrkiel,gumki,ta?mę itp. -gło?niki, -7 ksi?żek do angielskiego -słownik -2 kalkulatory -pałeczki kosmetyczne -3 ski?żki o tym jak zdać prawojazdy <hahaha> -mleczko do buzi -wtyczka do kontaktu która zabija komary -syrop łagodz?cy stres -płyn no demakijażu - stos notatek z matmy -podkładka taka do zapisywania -mysz z podkładk? -zwinięty kalendarz (ładny jest) -zwinięte zdjęcia koni (miały i?ć na antyrame) - oj ze 3 łyżeczki od herbaty (chwilowo żadnego kubka) -jaka? płyta CD -wszystko co niezbędne do malowania oooooj co? mało wyszło, chyba sie starzeje...
Klubowicze Profesor Opublikowano 21 Czerwca 2007 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2007 na biureczku moim - nie bałagan - tylko - "artystyczny nieład" Przeciez porz?dek to nic innego jak zorganizowany bałagan. Pozdrówko!
Geni Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Dziewczęta muszę przyznać, że do stwierdzenia, że mężczyzna jeszcze nigdy nie znalazł niczego w damskiej torebce można dodać spokojnie wersję o biurku. U mnie: - monitor - klawiatura, - mysz, - zestaw lotniczy (X52+Tack Ir + słuchawki z mikrofonem) - kilka płyt.
Administrator Artix Opublikowano 21 Czerwca 2007 Administrator Opublikowano 21 Czerwca 2007 Nie chce mi sie opisywac co mam na biurku wole wstawic foty
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2007 Oj Artur... poprawiłe? mi humor tymi fotkami, po tych foto radarach na 8-ce Pozdrawiam Grzesiek A już chciałem pisać żeby? nas jako? rozweselił, a tu proszę taka niespodzianka
Klubowicze Karolina Opublikowano 21 Czerwca 2007 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2007 O kurde - ale "pierdolnik"... Za to na monitorze widać jedyn? słuszn? stronę
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Administrator Opublikowano 21 Czerwca 2007 Aleee o sooo chosssiii ? U mnie laps (zależy jeszcze który) raz stoi w kuchni, raz w salonie a innym razem usypiam z nim w łóżku a jeszcze innym jeste?my razem w WC Czasem jest ze mn? w garażu a czasem w samochodzie. Na biurku firmowym stoj? różne rzeczy ale nie będę przynudzał...
Gość deleted1 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Jeju Arti, nie wiedziałam ze mamy tyle wspólnego ze sob? , widzę słabo?ć do kolekcjonowania brudnych kubków...Też tak mam A mówi? ze tylko kobiety tak organizuj? swoje miejsce pracy Pozdrawiam Edit: Ojejku teraz widze też sos czosnkowy do pizzy <hahaha>
Gość denver27 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 ale to zdjecie przedstawia biurko w pracy ?ciekawe jak wygl?da w domu?
zyzio Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 w tej chwili: komórka, kamera, browar, moje zdjęcie z Hetfieldem, ze trzy różne ładowarki, lufka !YES , płyta Moby'ego, słownik ang-pol, mały becz?cy baranek-zabawka , kombinerki, wajha od gitarykalendarzyk stoj?cy.... kurde... sporo tego Moja mama chyba by powiedziała, że jeszcze dziada z bab? tu brakuje hehe.. ciekawe czy to jaki? regionalizm czy jeszcze kto? zna to hasło??
Administrator Tetsuo Opublikowano 21 Czerwca 2007 Administrator Opublikowano 21 Czerwca 2007 he, he moje biurko w pracy wygl?da prawie tak jak Artixa , a w domu(0,56x1,16) (od lewej ): - lewy głosnik - monitor - pod monitorem gło?nik przedni - magazyn Bikeboard, - lampka od roweru przód - zestaw "lotniczy" czyli słuchawki z mikrofonem - prawy głosnik - latarka , miraka, klej , dłygopisy i flamastry - pudełka na CD (4 sztuki na jakie? 80CD ) - zdjęcie rodziny - ta?my izolacyjne (różnokolorowe) - scyzoryk - pamiatka z jaskini Raj (od dziecka, tzn od mojego syna ) - 8szt. akumulatorków AA - licznik rowerowy - prosiaczek (maskotka) - ta?my samoprzylepne - klej kropelka - ksi?zka "|wiat w liczbach" - rozliczenia z a mieszkanie Moja żona mówi , ze teraz mam porz?dek na biurku ... !YES
Gość |wistak Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 w tej chwili:komórka, kamera, browar, moje zdjęcie z Hetfieldem, ze trzy różne ładowarki, lufka , płyta Moby'ego, słownik ang-pol, mały becz?cy baranek-zabawka , kombinerki, wajha od gitarykalendarzyk stoj?cy.... kurde... sporo tego Moja mama chyba by powiedziała, że jeszcze dziada z bab? tu brakuje hehe.. ciekawe czy to jaki? regionalizm czy jeszcze kto? zna to hasło?? Generalnie podsumowuj?c zawarto?ć niektórych biurek można okre?lić kolejnym regionalizmem " SKłAD WęGLA I PAPY " a jak kto? sobie życzy to jeszcze ziemniaki i co tam jeszcze sobie chcecie dowieziem Spoko lepszy nieład w którym można sie odnaleĽć niż sztuczny wychuchany ład gdzie szuka sie wszystkiego dwa razy dłużej Kobiety rozumiem, a facetów po co wam tyle tego bajzlu na blatach przecież wtedy myszka poruszacie sie jak buldożerem P.S. Wszystkim życzę grzesznej i hulaszczej Nocy |więtojańskiej !YES Wszystkie występki i grzeszki znikn? w mroku tej wyj?tkowej na zabawę nocy
Gość Maja Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Hmmm, tak czytam i mam wrażenie, że wszyscy to maj? jakie? gigantyczne te biurka. Ja mam stolik tzw."biurko" wielko?ci 1x0.5m2. aaa ja mam na swoim stoliczku takie gadżety jak: - centralnie ustawiony laptok z podł?czon? kamerk? - 3pary słuchawek - dwie mp3 - Lampka z jakimi? przegródkami gdzie trzymam-długopisy, dwa lizaki z kwiatkami, różę z dnia kobiet zrobion? z papieru, zapalniczkę do ?wieczek. - ?wiecznik solny - wyhaftowany przeze mnie aniołek w ramce - mały patefonik do odsłuchiwania CD (na antenie przyczepione spinki do włosów-żabki) - zdjęcie mojej mamusi - płyty CD - krzyżówki - rachunki za net - okularki do kompa - i bym zapomniała o Cukiereczku (zaj?czek w fioletowej sukieneczce z wyhaftowana marcheweczk? na stópce) Jakby kto? się pytał, gdzie jest zdjęcie Majonka, to powiem tak: nie wył?czam na noc laptoka i mam Go na tapecie ...a zdjęcie noszę przy sobie !YES To by było na tyle. Ps. ....i po co takie duże biurka, jak mały stoliczek da radę tyle zmie?cić !
drogowiec Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Jak widzę... do tej pory nikt mnie nie przebił. Kilka lat temu zrobiłem sobie pietrowe biurko o wymiarach blatu 210x75 cm. Dz? przedstawia widok, jak na zał?czonej fotografii. Zaznaczam, że to jest moje domowe biurko...... Pozdrówka
Gość SzCzApA™ Opublikowano 21 Czerwca 2007 Opublikowano 21 Czerwca 2007 hehe no widze Kuba ze niewiele sie zmienilo od mojej ostatniej wizyty a na moim jest wszystkiego pelno ale to sa same potrzebne fanty haha
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2007 Drogowiec, jeste? wielki, SZACUNEK, ale Artix nie powiedział ostatniego słowa, na domowe biurko przyjdzie pora..................no wiesz, spot w Młynie, póĽniej sprawdzanie temperatury wody w zalewie Zegrzyńskim , brak czasu On nam jeszcze pokaże
Gość siwy Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Na moim biurku jest tak : - Lampka - Mikrofon - Myszka - Podkładka - Monitor - Telefon - Portfel - Jakie? długopisy - sok - Pudełko na karte pamięci - okulary - pudełko z płytami - licznik do roweru - Kalkulator - Kurz
Gość elwood_blues Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Nooo......to ja mam porz?dek na biurku w porównaniu z Artixem i Drogowcem Zdjęcia zrobiłem przed chwil? telefonem komórkowym: pozdrowionka blues
dacja Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Bardzo mnie zainspirował ten temat - miałam nawet pomysł aby opisać wszystko to co się znajduje na moim biurku - ale pomysł umarł !scooter Niektóre rzeczy nawet nie wiem zabardzo jak nazwać, więc lepiej wkleje fotke Zaznaczam iż biurko z komputerami znajduje się w specjalnym pokoju - zwanym pokojem komputerowym
Sympatycy spinka Opublikowano 23 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 23 Czerwca 2007 Dacja przebiła? wszystkich !!!!!! !scooter
brzoza Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Na moim biurku to jeszcze drewniana makieta bliżej nieokre?lonej marki motocykla występuje.Taka 15cm na10cm
Rekomendowane odpowiedzi