Klubowicze krzytro Opublikowano 10 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2020 Kasa poleciała
kacperduch Opublikowano 10 Września 2020 Opublikowano 10 Września 2020 Jedziemy proszę o dopisanie do listy :)Kacper + Justa + Oli 9 lat od pt.Kasa poleci w poniedziałek :) Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Vito Opublikowano 10 Września 2020 Opublikowano 10 Września 2020 Kasa poleciała za mnie (poz. 34)Za plecak na miejscu cash.PozdroWysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
Milimetr Opublikowano 10 Września 2020 Opublikowano 10 Września 2020 W imieniu swoim i Iwonki muszę z przykrością stwierdzić w tej wiadomości, że niestety nie możemy przyjechać i spotkać się z tak zacnym towarzystwem. Sprawy osobiste trochę nam pokrzyżowały sprawy. Przepraszamy i mamy nadzieję, że przyszłość będzie bardziej łaskawa dla nas aby móc się spotkać z Wami. Siemik, pomimo iż tak bardzo starałeś się dać nam fajny pokój przepraszamy Ciebie najbardziej. Pozdrawiamy i życzymy wspaniałej zabawy.Milimetr i Iwonka poz.16Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy siemik Opublikowano 11 Września 2020 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Września 2020 9 godzin temu, Milimetr napisał: W imieniu swoim i Iwonki muszę z przykrością stwierdzić w tej wiadomości, że niestety nie możemy przyjechać i spotkać się z tak zacnym towarzystwem. Sprawy osobiste trochę nam pokrzyżowały sprawy. Przepraszamy i mamy nadzieję, że przyszłość będzie bardziej łaskawa dla nas aby móc się spotkać z Wami. Siemik, pomimo iż tak bardzo starałeś się dać nam fajny pokój przepraszamy Ciebie najbardziej. Pozdrawiamy i życzymy wspaniałej zabawy. Milimetr i Iwonka poz.16 Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Szkoda. Będą jeszcze inne okazje. Pozdrawiam Serdecznie. Siemik.
Sympatycy Volvo Opublikowano 11 Września 2020 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2020 Grzesiu kasa poleciała.
Użytkownicy Zenek99 Opublikowano 11 Września 2020 Użytkownicy Opublikowano 11 Września 2020 Dzięki za przyjęcie w poczet uczestników, przelew poszedł.
Vito Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 Kasa poleciałaPOZDROWysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Piootr Opublikowano 14 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2020 Grzesiu, dopisz moją skromna osobę. Zakwaterowanie tak jak rozmawialiśmy. Może na "10" rocznicę mojego debiutu na Forum Burgmanii uda mi się w końcu przyjechać na ta cykliczną imprezę. Zapłacę gotówką na miejscu. Do zobaczenia
Klubowicze Jack Opublikowano 14 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2020 W dniu 25.08.2020 o 20:32, siemik napisał: Hihihi. Sorki. Poprawione. 😜 No i tak poprawione, że Siemik wcale mnie i Agatki na listę nie wpisał. Ale ostatecznie to dobrze wyszło, bo niestety nie jedziemy. Siemik nie musi wykreślać. 🤣 Pozdrawiamy i do zobaczenia następną razą.
Klubowicze Ewik Opublikowano 15 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2020 Grzesiu, przelew w drodze 👍. Do zobaczenia 😉
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Września 2020 Administrator Opublikowano 15 Września 2020 Termin na tę chwilę bez kolizji. Wygląda, że się uda więc do zobaczenia 😎
GrzechoCnik Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 @siemik tak jak dzwoniłem GrzechoCnik i MaŻena będą tam już od poniedziałku pewnie około południa. Bardzo prosimy o zorganizowanie noclegu w "starej części" oraz żeby nas tam wpuścili 🙂 Z góry dziękujemy.
krzysiu Opublikowano 16 Września 2020 Opublikowano 16 Września 2020 Proszę o dopisanie do listy. Krzysiu + MałaMI + Lili (11 lat) Pozdrawiamy, do zobaczenia.
megamix Opublikowano 17 Września 2020 Opublikowano 17 Września 2020 Witam Proszę o dopisanie do listy Megamix + Perła Przewidywany przyjazd w czwartek, Pozdrawiam
kacperduch Opublikowano 18 Września 2020 Opublikowano 18 Września 2020 Kasa poleciała Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
resenok Opublikowano 18 Września 2020 Opublikowano 18 Września 2020 Hej, Zapłacone nr 27. Do zobaczenia :-)
Klubowicze Marzena Opublikowano 18 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2020 2 godziny temu, kacperduch napisał: Kasa poleciała Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Jednak jedziecie super. Do zobaczenia.
resenok Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 Siemik prośba o dopisanie do listy:Czarny Mirek + lepsza połowa Mirka + Marek (7) + Max (8)Płatność na miejscu. Dzięki:-)Wysłane z mojego SM-T830 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze pgizi Opublikowano 25 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2020 Siemiku, z żalem prosimy o wykreślenie nas z listy uczestników 😞 Może/morze za rok.
Karcia Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 Siemik prośba o dopisanie 2 os. Od piątku ,dla nich pokój 2os. A My planujemy przyjechać w czwartek rano o ok. 10-11.Pozdrawiam
Krzyżówka Opublikowano 28 Września 2020 Opublikowano 28 Września 2020 Siemik, niestety nie damy rady przyjechać, mąż nie dostał urlopu w tym terminie, wykreśl nas z listy uczestników 😞 mamy nadzieję, że uda nam się następnym razem 🙂
GrzechoCnik Opublikowano 28 Września 2020 Opublikowano 28 Września 2020 Meldujemy się z żonką na miejscu. Pozwiedzaliśmy trochę po drodze. Teraz czekamy na p.Stasia żeby nas zakwaterował. Dozoba.
resenok Opublikowano 28 Września 2020 Opublikowano 28 Września 2020 I wędzony halibut na kolacjęHe he a co to puszeczka z napisem Braniewo
Rekomendowane odpowiedzi