Klubowicze MarP Opublikowano 10 Lutego 2020 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2020 Proszę o wpisanie na listę: KasiaP, wersja A, koszulka damska L MarP, wersja A, koszulka męska L
Jaki 40 Opublikowano 11 Lutego 2020 Opublikowano 11 Lutego 2020 Proszę o wpisanie na listę: Iza , wersja A koszulka damska M Jaki40 , wersja A koszulka męska L
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 14 Lutego 2020 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2020 Proszę o wpisanie na listę: SzymonSeptic , wersja A koszulka męska L
Sympatycy krys70 Opublikowano 16 Lutego 2020 Sympatycy Opublikowano 16 Lutego 2020 Cześć Sławek Proszę o dopisanie do listy uczestników Wariant A Ania77 krys70 koszulka xxl Pozdrawiam i do zobaczenia
Klubowicze Campto Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Lutego 2020 Wszystko już aktualne. ? @SzymonSeptic jesteś wpisany na poz.25
krzysztof8800 Opublikowano 20 Lutego 2020 Opublikowano 20 Lutego 2020 Wersja A koszulka XXL pokój 1-osobowy Przelew poszedł. Pozdrawiam
Klubowicze Campto Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2020 Uaktualnione. Już się nie mogę doczekać. ?
rafiklegia Opublikowano 25 Lutego 2020 Opublikowano 25 Lutego 2020 Kurczę głupio mi ?... Tylko ja wybrałem opcję C ?
Klubowicze Piootr Opublikowano 25 Lutego 2020 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2020 7 minut temu, rafiklegia napisał: Kurczę głupio mi ?... Tylko ja wybrałem opcję C ? Najbliżej masz do domu z miejsca spotkania. Wybieraj opcję B to spokojnie sake napijemy ? ?
JuStA Opublikowano 28 Lutego 2020 Opublikowano 28 Lutego 2020 Poprosimy o dopisanie do listy, Wersja C: JuStA i Karmel.
Klubowicze Campto Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2020 Dnia 25.02.2020 o 20:08, rafiklegia napisał: Kurczę głupio mi ?... Tylko ja wybrałem opcję C ? No i już nie jesteś sam. ?
krzysiu Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 Przelane, prosimy o przydział w pokoju 2 osobowym. Pozdrowienia. mała MI, KRZYSIU ?
Klubowicze .maniek Opublikowano 14 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 14 Marca 2020 Cześć Sławku. Mam pytanie do Ciebie? W związku z Pandemią Koronawirusa czy Spotkanie Wiosenne odbędzie się? Pozdrawiam Maniek.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Marca 2020 Administrator Opublikowano 14 Marca 2020 Jestem świeżo po telefonie od Sławka. Tak na szybko: Imprezy nie odwołujemy. Najbliższe 2, 3 tygodnie będą kluczowe dla całego zamieszania z koronawirusem i pod koniec miesiąca (miejmy nadzieję) sytuacja się wyklaruje. Spróbujemy przeciągnąć termin ostatecznej decyzji o kilka dni na pierwszy tydzień kwietnia. Sławek najprawdopodobniej jutro poda więcej szczegółów. 1
Klubowicze Piootr Opublikowano 14 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 14 Marca 2020 To jest bardzo pozytywna informacja. Korona, koroną , ale żyć trzeba. Trzymajcie się zdrowo i bezpiecznie. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia. Piootr
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Marca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Marca 2020 2 godziny temu, MariuszBurgi napisał: ... Imprezy nie odwołujemy. ... Nooo i to jest ważna informacja, trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji.
Klubowicze Campto Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Marca 2020 Moi Drodzy Tak jak wcześniej napisał Mariusz, na chwilę obecną NIE ODWOŁUJEMY SPOTKANIA. Z racji obowiązków zawodowych jestem w pierwszej linii obrony :), więc mam i śledzę informacje na bieżąco. Jak wszyscy widzimy rozwój sytuacji jest bardzo dynamiczny. Nie da się ocenić co będzie za tydzień o co dopiero o ocenie stanu zagrożenia za miesiąc. Myślę, że ostateczną decyzję podam do końca marca. A na razie mówię: DO ZOBACZENIA NA WIOSENNYM!! PS. Tam przewidziane jest zbiorowe leczenie każdego wieczoru. ? 1
Karcia Opublikowano 15 Marca 2020 Opublikowano 15 Marca 2020 Miejmy nadzieję ,że skończy się to szybko i będzie wszysko dobrze..
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 16 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2020 Dnia 15.03.2020 o 11:35, Campto napisał: A na razie mówię: DO ZOBACZENIA NA WIOSENNYM!! I to jest bardzo dobra wiadomość ! Wszyscy trzymamy kciuki
Klubowicze Campto Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2020 Moi Drodzy W dniu dzisiejszym otrzymałem informację od ośrodka, iż odwołuje wszystkie imprezy do końca maja. Takie polecenie dostał kierownik ośrodka od swoich władz samorządowych. W związku z powyższym, z przyczyn ode mnie niezależnych z przykrością muszę powiadomić o odwołaniu naszego wiosennego spotkania. W najbliższych dniach wszystkim osobom, które dokonały wpłaty będę oddawał pieniądze. Mam nadzieję, że co najmniej w takim samy gronie spotkamy się za rok na kolejnym wiosennym otwarciu sezonu. 1
Klubowicze .maniek Opublikowano 17 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2020 No to Lipa. Ale Rozumiem podjęcie takiej decyzji przez Ośrodek. Miejmy nadzieję że Burgmania się odbędzie. Pozdrawiam Wszystkich.
Klubowicze .maniek Opublikowano 17 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2020 2 minuty temu, krzysiu napisał: ? pozostaje życzyć zdrowia Krzysiu zdrowie Mamy bo pijemy ??
Klubowicze Campto Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2020 Wiele hoteli, ośrodków, klubów i innych miejsc w których skupiają się ludzie podejmuje takie decyzje. Dla mnie jako organizatora też jest przykro, że nie zobaczę się z Wami a dodatkowo cała praca organizacyjna poszła w gwizdek. No ale takie życie... Proponuję zamknąć wątek aby, ktoś się w ostatniej chwili nie dopisał ?
Rekomendowane odpowiedzi