Klubowicze El Diablo Opublikowano 27 Stycznia 2020 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2020 Sławku , proszę o pokój 2 osobowy z "Bomber" ----- dogadane. 1
Karcia Opublikowano 27 Stycznia 2020 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Sławku przelew poleciał. Proszę o pokój 2osobowy (Karcia i Darek) obok Marzenki i Volvo... Łódzkie. Pozdrawiam.
Klubowicze Jack Opublikowano 27 Stycznia 2020 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2020 Proszę o wpisanie na listę. Wersja A.
Klubowicze Campto Opublikowano 27 Stycznia 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2020 Super, że nas przybywa. Będzie się działo. ?? Lista aktualna.
Vito Opublikowano 28 Stycznia 2020 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Przelew poleciał P.S. BUGI - dzięki ? /VITO nr 25 z listy/
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 28 Stycznia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Stycznia 2020 Dnia 17.01.2020 o 23:23, Campto napisał: ... 5. Saper - wersja A, męska XXL ZAPŁACONE ... Jak pojawiło się magiczne stwierdzenie "zapłacone", to poproszę o zakwaterowanie w pokoju 3 osobowym, do spółki "cuzamen do kupy" z Imć Vince-m, trzecim i ostatnim "współspaczem" będzie niejaki Imć GrzechoCnik. (Wymagania odnośnie pokoju są następujące ?: widok na góry, ośnieżone i morze, ze złocistymi plażami pełnymi słońca, ponadto balkon z leżakami i parasolką ?. Aaaaa, z parasolkami to drinki, chyba ?). Później zamówię pogodę, bliżej terminu spotkania. 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 28 Stycznia 2020 Klubowicze Opublikowano 28 Stycznia 2020 Podpinam się pod życzenia ???
Klubowicze .maniek Opublikowano 29 Stycznia 2020 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2020 Cześc Sławku. Przelew poleciał. Proszę o pokój 2 osobowy z AndrzejS. Uzgodnione z Tatkiem Automatycznie zwalnia pokój 1 osobowy. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Milimetr Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Witam serdecznie. Proszę o dopisanie mnie do listy uczestników, czyli Milimetr, wariant A, koszulka męska XXXL . Jako, że strasznie chrapię i nie chciałbym narażać współlokatorów na bezsenne noce proszę w miarę możliwości pokój jednoosobowy. Przelew zaraz zrobię powiększony o 50 zł. Domyślam się, że opłata za koszulki w późniejszym terminie? Jeśli trzeba teraz opłacić to dajcie znać. Pozdrawiam Przelew już poszedł. Ha
Klubowicze Campto Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2020 Dnia 28.01.2020 o 21:56, Saper napisał: (Wymagania odnośnie pokoju są następujące ?: widok na góry, ośnieżone i morze, ze złocistymi plażami pełnymi słońca, ponadto balkon z leżakami i parasolką ?. Aaaaa, z parasolkami to drinki, chyba ?). Później zamówię pogodę, bliżej terminu spotkania. Mówisz i masz. Będziesz miał pokój na rogu z 2 oknami - na morze i na góry. Przy takich widokach nie będziesz potrzebował leżaka, gdyż biegając między oknami nie będzie czasu aby z niego skorzystać ? Lista uaktualniona. Dopiąłem wreszcie temat sobotniego wyjazdu. Więcej w pierwszym poście.
Klubowicze Ewik Opublikowano 30 Stycznia 2020 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udało mi się poprzesuwać inne zobowiązania ?, Tak że będę mogła uczestniczyć w spotkaniu z czego niezmiernie się cieszę ? 1
Administrator Artix Opublikowano 30 Stycznia 2020 Administrator Opublikowano 30 Stycznia 2020 No a u mnie nie udało się przesunąć, więc z bólem serca proszę o wykreślenie mnie z listy. Strasznie żałuje że Was nie zobaczę tym razem. Niestety siła wyższa.
Klubowicze Campto Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Stycznia 2020 Artur, szkoda. Może jednak uda Cię coś załatwić i będziesz mógł do nas dołączyć.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 1 Lutego 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2020 Proszę o dopisanie Monika +Zybex
czadzo Opublikowano 1 Lutego 2020 Opublikowano 1 Lutego 2020 Kasa poszłaaaaaaaaaaaa więc jestem kolejny krok bliżej od spotkania z Wami ? Tak jak Putek wspominał, śpimy i chrapiemy razem, nasz tandem sprawdza się na wszystkich wyjazdach od lat więc nie ma co zmieniać, no chyba że zabieram ze sobą jak by to powiedział Saper swoją lepszą połowę to wtedy cholera wygryza Putka ? ? ?
Sympatycy orzeł Opublikowano 1 Lutego 2020 Sympatycy Opublikowano 1 Lutego 2020 Ekipa się szykuje "u la la" To i "zakupy" trzeba robić większe.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 1 Lutego 2020 Sympatycy Opublikowano 1 Lutego 2020 Godzinę temu, czadzo napisał: Tak jak Putek wspominał, śpimy i chrapiemy razem, nasz tandem sprawdza się na wszystkich wyjazdach od lat więc nie ma co zmieniać, Biedny Putek zaś go ochlejesz i będzie po nocach wracał ?
Termi_N Opublikowano 2 Lutego 2020 Opublikowano 2 Lutego 2020 Sławku proszę dopisać mnie do listy uczestników - wariant A.Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Moni82 Opublikowano 2 Lutego 2020 Opublikowano 2 Lutego 2020 Witam. Prosimy o dopisanie do listy Wariant A - Moni82 i robert1973 Dziękujemy
Klubowicze karton Opublikowano 2 Lutego 2020 Klubowicze Opublikowano 2 Lutego 2020 Dopisz mnie Sabinke wersja A koszulka S XL dzieki
Administrator Bomber Opublikowano 3 Lutego 2020 Administrator Opublikowano 3 Lutego 2020 Przelew poszedł. Pokój jw. z Andrzej Burg poproszę ? Wariant A, koszulka męska XL
Klubowicze Campto Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Lutego 2020 @Zybex - jaka wersja? @karton - sprawdź, czy dobrze rozszyfrowałem Twój wpis @Termi_N - jesteś wpisany na poz.16 @Orzeł - normalnie strach się bać takiej ekipy ?
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 4 Lutego 2020 Klubowicze Opublikowano 4 Lutego 2020 Przepraszam - wersja A- dla Monika +Zybex - kasa pod koniec luty wleci - poproszę pokoik 2 osobowy
Sympatycy Volvo Opublikowano 8 Lutego 2020 Sympatycy Opublikowano 8 Lutego 2020 Kasa poszła będzie w poniedziałek .
krzysiu Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 Proszę o dopisanie do listy wersja A Mała MI - wersja A Krzysiu - wersja A - męska XXL Pozdrawiam. 2
Rekomendowane odpowiedzi