Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2007 Mam takie pytanie do moderatorów/adminów. Czy w nawi?zaniu do pkt 4.a regulaminu forum, nie możnaby jednak zakończyć tej wymiany, argumentów przeciwników dokonywania przestępstw, z "argumentami" zwolenników ich popełniania ? Nie upieram się, aczkolwiek może taki argument "siły" zadziała koj?co, na ?wiadomo?ć cierpi?cych np. na dysortografię... Mój poprzedni apel nie do wszystkich jednak dotarł... Polecam więc link: zaczyna się robić nieciekawie pzdr BTW: I na koniec dla schłodzenia nieco atmosfery. Przypomniało mi się dowcipne okre?lenie, dobrze okre?laj?ce tych, którzy zachowania opisywane w tym w?tku uważaj? za dopuszczalne: "uczciwy, ale nie fundamentalista*" * przyp. "FUNDAMENTALIZM" - najpro?ciej to rygorystyczne trzymanie się zasad i norm (nie tylko religijnych ale i np. ?wiatopogl?dowych, kulturowych etc.)... - to, żeby mi kto znowu nie zarzucił, że czego? nie rozumie
Gość Dragon Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 PCX napisano 24-05-2007, 16:08 Dragon ... ja sobie nie dam wmówić że "Białe jest białe a czarne jest czarne" biorę przykład z wysoko postawionych ludzi. Przeczytaj dokładnie co napisałe?... czyli co? - białe nie jest białe??? Mam nadzieję, że się poprostu pomyliłe?...
Gość ravw Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 A ja doł?czam sie do prosby szorstkiego!
Gość NIMAGO Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 Masz to na pismie? odpowiedz brzmi: TAK!! Dzieki takiemu o?wiadczeniu nie pisze dyktand na j.polskim A na j.angielskim moge zrobic wiecej błędów np przy wypracowaniu poozdro.. ============== również uważam e temat do zamkniecia..:/ (bo do niczego nie prowadzi)
Gość ravw Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 Te ostatnie wypowiedzi lacznie z moimi sa juz out of topic proponuje kazdemu wymierzyc kare i zamknac ten topic.
Gość PCX Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 Przeczytaj dokładnie co napisałe?... czyli co? - białe nie jest białe???Mam nadzieję, że się poprostu pomyliłe?... Ojjj ... Dragon ... po prostu nie wyczułe? leciutkiej aluzji do naszej rodzimej polityki któr? taaak bardzo kocham Dla przypomnienia: http://www.maxior.pl/?p=index&id=29987&8 Prezydent przecież ma racje !tut Aha ... ja uważam że temat należy kontynuować. To jest forum i uważam że służy ono po to aby prowadzić konwersacje w miłej atmosferze i z argumentami. Za? je?li "userzy" zaczn? się że tak powiem żreć ... zżerać ? to spacyfikować ich warnami Oj ... chyba mały OT
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Maja 2007 Administrator Opublikowano 24 Maja 2007 Pojazd posiadaj?cy poj. 50 ccm.> jest motocyklem. Pojazd posiadaj?cy poj.>50 ccm. to motorower. Wszystkim tym, którzy rejestruj? motocykle jako motorowery polecam dokładne przeczytanie dokumentów/ o?wiadczeń jakie podpisuj? w trakcie rejestracji w WK. Ej nieno wy sie czepiacie jak muchy gowna.... kurde czytam te wasze wszystkie wypowiedzi...i idzie zauwazyc tylko ze wszysscy s? przeciwni takim rejestracj? :| Ja szczeże przyznaje sie ze nie mam nic przeciwko czemu? takiemu... ODSYŁAM DO REGULAMINU FORUM BURGMANII! SZCZEGÓLNIE POLECAM PKT. 4, podpunkt >a<, A TAKŻE PKT. 8! Temat w zasadzie do usunięcia ale... W?tek zamykamy.
Rekomendowane odpowiedzi