Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 22 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2007 Nie wiem czy mnie wzrok nie zmylil, ale chyba zrobili trójkołowego, mp3-podobnego Vectrixa. (23 sekunda filmiku) Link: http://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4151908.html Z ciekawostek, prawdziwy motor, a wlasciwie dragster na baterie: (tak Dacja, o tym mowiłem !tut - Killacycle
ERMI Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 no no filmik o dragu robi wrażenie. Niew?tpliwie silniki elektryczne to przyszło?ć, mocniejsze o jednolitej ci?gło?ci mocy w całym zakresie obrotów, konstruktorzy musz? się jedynie potrudzić nad wydajnymi bateriami.
ultras Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 7 tysięcy funciaków choć osi?gnięcie ponad 250 km na ćwiartkę robi piorunuj?ce wrażenie !tut
Gość Cobesh Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 Tak dobrze widziałe? 3oo Vertix. Nie tylko nad wydajno?ci? bateri ale na jej szybszym ładowaniu.
Klubowicze robson Opublikowano 22 Maja 2007 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2007 ładne cacko !tut na pierwszy rzut oka jakby SILVERWING
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2007 Faktycznie jak Silver no i 6,9 do setki, całkiem niezły wynik. Tylko ta cena odstrasza na pocz?tek
Rekomendowane odpowiedzi