Gość MICHAŁ CHEMIK Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 allegro silverwing dobra cena jak na ten rok-aż za dobra chyba nie?? identyczny jak mój tylko ten ma duży przebieg jak na roczek
Kacza Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 allegro silverwingidentyczny jak mój tylko ten ma duży przebieg jak na roczek ...moze bynajmniej nie krecony... choc kto wie... Pozdrawiam Kacza
Administrator Artix Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Administrator Opublikowano 21 Kwietnia 2006 10 tys w ciagu roku to duzo to ja przepraszam ale jesli ktos jezdzi tak jak ja codziennie do pracy to juz jest 5 tys km rocznie a mam tylko 12 km w jedna strone. Jak dojda jeszcze jakies przejazdy weekendowe to juz jest 10 tys. Ja robie rocznie ponad 20 tys, moje skutery maja zawsze wieksze przebiegi niz normalnie ale przynajmniej jest gwarancja ze nie krecony licznik. Moim zdaniem przebieg jest jak najbardziej normalny dla uzytkownika motocykla a nie niedzielnego motocyklisty jakich pelno.
Sympatycy szorstki Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Art, nie chciałbym wtykać kija w mrowisko (bo to w innym w?tku już było ), ale czym różni się kupno sprzętu, za te same pieni?dze, z "gwarancj? nie kręcenia" licznika, a z "kręconym" licznikiem ??? ale tym samym (~) przebiegiem No, może poza lepszym samopoczuciem "lajkonika"... BTW: Oczywi?cie, wiadomym jest, że Twoje skutery, poza dużym przebiegiem, charakteryzuj? się idealn? dbało?ci? o stan techniczny. pzdr
Administrator Artix Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Administrator Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Tu masz racje, ze jesli ktos sprzedaje skuter z przebiegiem 5 tys km bo licznik byl krecony a identyczny skuter z przebiegiem 25 tys faktycznym to oba skutery beda jezdzic i psuc sie tak samo. Jedyna roznica to cena tych skuterow bo ten z mniejszym przebiegiem powinien byc wiecej warty. Natomiast jesli cena jest ta sama to faktycznie nie ma roznicy z wyjatkiem ze ten z mniejszym przebiegiem wizualnie ma mniejszy przebieg i lepsze samopoczucie kupujacego Co do moich skuterow to faktycznie na punkcie mechaniki mam swira i kazdy dzwiek odbiegajacy od normy przyprawia mnie o dreszcze powodujac ze jestem sklonny wydac kazda kase zeby sie nie wstydzic po sprzedazy ze cos padnie.
Gość nep2n Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 witam,taka ciekawostka http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2003-HONDA-...1QQcmdZViewItem
Sympatycy szorstki Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Najgorsze, że takie "patenty" s? niebezpieczne w winklach, je?li cały moto się nie wychyla jak jednoslad... Siła od?rodkowa w czę?ci przedniej niema dużego "podparcia" i łatwo stawia pojazd na 2 zewnętrzne koła (przednie i jedno ztylnych). Dlatego takie wynalazki traktuję jako "wybryk natury". Znacznie stabilniejszy jest układ z dwoma kołami z przodu i jednym z tyłu, je?li już więcej chcemy niż "jeden?lad". pzdr
drogowiec Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 szorstki ... masz raję z tymi winklami. Jednak ludziska robi?ce takie patenty nie lubuj? się w winklach, czyli lubi? emeryck? jazdę. Ot.... taki wła?nie wybryk natury. Pozdrówka
Gość MICHAŁ CHEMIK Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 witam,taka ciekawostka http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2003-HONDA-...1QQcmdZViewItem z tymi kółeczkami to normalnie wygl?da jak BATSQQTER
Gość nep2n Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 mnie to zastanawia jak tam na te kuleczka naped jest przeniesiony ??
Gość siwy Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 witam,taka ciekawostka http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2003-HONDA-...1QQcmdZViewItem To jest tragiczne ... nie do?ć że strasznie wygl?da to jeszcze niebezpieczne i już tego motocyklem nie można nazwać
Gość michu124 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 witam!! nie wiem jak zaczac ale potrzebuje pomocy w ocenie motocykla na odległosc mam na oku yamahe majesty 250 http://www.allegro.pl/item99809846_yamaha_...wdz_warto_.html i gdyby ktos był tak uprzejmy i udzielił raczkujacemu dopiero w temacie koledze jakis dobrych rad to było by super!! pozdrawiam maksi maniaków!!
Administrator Artix Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Administrator Opublikowano 24 Kwietnia 2006 O tej YPce juz rozmawialismy poszukaj. Generalnie chyba wyszlo ze nie warto.
ERMI Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 cała malowana, żle spasowane plastiki - odpu?cić.
Gość michu124 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 kurna!! wychodzi ze wszystko jest zle spasowane i wogóle nie warto!! Co za kraj!! kuran wszystko posztukowane i polepione czekajce tylko na frajera. to jak mozna kupic cos porzadnego w rozsadnych pieniadzach oczywiscie na rynku wtórnym!!
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2006 to jak mozna kupic cos porzadnego w rozsadnych pieniadzach oczywiscie na rynku wtórnym!! 1,Uzbroić się w cierpliwo?ć 2.Posłuchać rad kolegów co znaj? się na rzeczy(przeczytać duuuużo na forum w temacie zakupu sprzęta !YES ) 3.Poszukać co? na niemieckim E-bayu lub innych stronach ogłoszeniowych z tego rynku(także podanych na naszym forum ) 4.Zwrócić uwagę na sprawdzone sprzęciki których pozbywaj? się nasi klubowicze by przesi??ć się na nowsze maszynki lub większe(jedyny wyj?tek tutaj stanowi Kubo !w00t ) Jednym zdaniem po prostu trzeba przewertować dosyć uważnie forum w interesuj?cym temacie !tut
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Administrator Opublikowano 25 Kwietnia 2006 kurna!! wychodzi ze wszystko jest zle spasowane i wogóle nie warto!! Co za kraj!! kuran wszystko posztukowane i polepione czekajce tylko na frajera. to jak mozna kupic cos porzadnego w rozsadnych pieniadzach oczywiscie na rynku wtórnym!! Niestety jest to bardzo trudne w naszym do?ć specyficznym kraju... w kraju, gdzie typowy pseudo importer sprowadzaj?cy czy to samochód czy jedno?lad patrzy tylko na cenę i ewentualny zysk. To w jaki stanie jest pojazd to sprawa drugorzędna. Pocieszam się tylko jednym: Je?li ludzie przestan? kupować te ?mietniki to może i osoby sprowadzaj?ce pojazdy pójd? po rozum do głowy i zaczn? sprowadzać pojazdy idelane lub przynajmniej bardzo dobre. Niestety trzeba się wtedy liczyć z tym, że i ?rednie ceny pójd? w góre ... co? za co?. I jeszcze co?... po?piech przy kupnie "be"! Przy łapaniu pcheł i jedzeniu z jednej miski "cacy" !w00t
Gość nep2n Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 ostatnio sporo jest osob zainteresowany tym dziwnym (dla mnie !scooter ) sprzetem : http://cgi.ebay.co.uk/2003-BMW-C1-125-WILL...1QQcmdZViewItem
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Administrator Opublikowano 26 Kwietnia 2006 ostatnio sporo jest osob zainteresowany tym dziwnym (dla mnie ) sprzetem :http://cgi.ebay.co.uk/2003-BMW-C1-125-WILL...1QQcmdZViewItem Nie tylko dla Ciebie dziwnym... 80% ludzi na ulicy mówi, że C1 jest "dziwna" !V I o to chodzi Co do tej sztuki-> Wyposażenie trochę mizerne... w zasadzie tylko ABS. Dołożony kufer w tym Williamsie to pełna profanacja !scooter Zdj?ć, wyrzucić do ?mieci i nie robić wstydu !scooter ! Cena 3679 funtów to ok 22.000 PLN. Jak na rynek angielski, gdzie używane jedno?lady s? z założenia tańsze niż w DE cena tej C1- ki wydaje się być trochę wysoka. Z drugiej strony anglicy zawsze kochali markę BMW, więc może dlatego . Ps. S?dz?c po nalocie na obudowie przekładni skuter musiał sporo stać na dworzu !scooter
drogowiec Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Dłubałem po angielskich stronkach i stwierdziłem, że tam używki s? droższe, niż w DE. Jednak uzywki po przygodach s? tam tańsze, niż w DE. Cena jest kosmiczna za tego C1, ale nie na angielskie warunki...... Pozdrówka
dr.big Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (...)używki s? droższe, niż w DE. Jednak uzywki po przygodach s? tam tańsze, niż w DE.(...) Bo i ogleglosc do transportu gniota wieksza, to musi sie odbic w kalkulacji cenowej !scooter . Wystarczy juz porownac ceny z Berlina i zachodu Niemiec. W Berlinie posucha, nie ma wielkiego wyboru, a i ceny sa o kilkanascie procent wyzsze niz np. w zaglebiu Ruhry.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Administrator Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Dłubałem po angielskich stronkach i stwierdziłem, że tam używki s? droższe, niż w DE. Jednak uzywki po przygodach s? tam tańsze, niż w DE. Cena jest kosmiczna za tego C1, ale nie na angielskie warunki...... Hmmm... z tego co mówi? mi znajomi, którzy siędz? pod Londynem to można by często kupić ładny bezwypadkowy skuter w kosztach do?ć rozs?dnych. Ostatnio był idealny, bezwypadkowy T- max 2003 (gaĽnik) za 2500 funtów (po stargowaniu). W De taka sztuka kosztowała by spokojnie ok 4500 EUR albo i więcej... wiec jednak trochę drożej. My?lę, że nie ma reguły. A co do C1 to ja wiem czy "aż taka" kosmiczna... ? W Niemczech podobne sztuki osi?gaj? na ebayu zbliżone kwoty do tej z Anglii: C1 Williams po licytacji na ebay.de Ps. Tak z ciekawo?ci zobaczymy za ile pójdzie ten Burgman 650 K3 (2002) na ebay.uk. Będziemy mieli porównanie z niemieckim ebay.de. Burgman 650 K3 (2002) z ebay.uk Aukcja kończy się za 10 godzin.
Gość nep2n Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Dłubałem po angielskich stronkach i stwierdziłem, że tam używki s? droższe, niż w DE. Jednak uzywki po przygodach s? tam tańsze, niż w DE. taka uzywkach po przejsciach stoi do wziecia kolo mnie : http://atsearch.autotrader.co.uk/WWW/BIKES...200610226887632
Maciek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witam Nie wiem czy dobrze trafiłem ale znalazłem co? takiego Nie wiem czy warto http://www.allegro.pl/item100246596_alan_p...r_handlowy.html Dzieki za odpowiedĽi
drogowiec Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Maciek, w sprawie PMR-ów Allan to pogadaj z Szaaarym. On się na tym zna, bo hadluje. Jest z Wrocka. Pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi