Gość MICHAŁ CHEMIK Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 chwalil sie przez tel że wła?nie jest burgiem na mazurach. strrrrasznie dług? trase w takim razie zrobił 250km na taki sqter (CZY TO MOŻLIWE ??) fiu fiu fiu
Gość Svempas Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 Nawet na dole tej foty B650 jest adres strony z której "pożyczył" sobie zdjęcie
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 23 Marca 2006 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2006 Jest jeszcze inne bardzo wygodne dla Ciebie rozwiazanie(mieszkasz w W-wie) poczekaj do przyjazdu firmy z Mikołajek Pomorskich i u nich powiniene? kupic kask w bardzo podobnej cenie Nie spodziewajcie się na mototargu dużego wyboru w kaskach Airoha gdyż monopolist? na naszym rynku jest w tym temacie Uhma bike a jeżeli się trafi? to pojedyńcze sztuki.
szaki Opublikowano 23 Marca 2006 Opublikowano 23 Marca 2006 Dzięki MAXIMUS za pomoc bo wła?nie to podejrzewałem ale chciałem potwierdzenia od tych co tam byli. Więc pozostaje mi załatwic sobie co? w tym stylu http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...mMakeTrack=true Najgorsze jest to ze ci niemiaszkowie wystawiaj? na zdjęciach matowe a sprzedaj? błyszcz?ce. U nas zreszta to samo. Albo to http://cgi.ebay.it/CASCO-AIROH-WARRIOR-TG-...1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.it/CASCO-MODULARE-AIROH-MA...1QQcmdZViewItem
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 23 Marca 2006 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2006 Na MBS-e na Torwarze byli z Uhma bike i można było sie troszki potargować z nimi a najbliższa taka impreza http://www.motocyklexpo.pl/index.php?op=1 też może być ciekawa jeżeli będzie prowadzona sprzedaż akcesorii
drogowiec Opublikowano 23 Marca 2006 Opublikowano 23 Marca 2006 Najgorsze jest to ze ci niemiaszkowie wystawiaj? na zdjęciach matowe a sprzedaj? błyszcz?ce. U nas zreszta to samo. Bo matowe nie blikuj? przy robieniu zdj?tka. Pozdrówka
Sympatycy szorstki Opublikowano 23 Marca 2006 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=93703699 A co s?dzicie o tym ? Cena chyba spoko, zastanawia mnie tylko: zdjęcie nr 2 - dziwnie spasowane plastiki u dołu z przodu. nie domykaj?ca się klapka wlewu tłumik bez takiej specyficznej tulejki na końcówce. A tak wogóle, to ile jeszcze trzeba doliczyć na zarejestrowanie i takie tam...? pzdr
pablos Opublikowano 23 Marca 2006 Opublikowano 23 Marca 2006 Tuleja tłumika często odpada , co do klapki ... wydaje się, że jest niedomknięta lub zamek jest uszkodzony. Gorsze to to, że sztuka pochodzi z Francji a tam skutery s? zaniedbane , także mechanicznie. Pozdrawiam
Mario Opublikowano 23 Marca 2006 Opublikowano 23 Marca 2006 oj co? mi sie wydaje, że to nie Majesty czy to nie MBK czasem ?
ortos Opublikowano 23 Marca 2006 Opublikowano 23 Marca 2006 Dla poszukujacych BMW C1 pojemnosć 200!! kolor srebny - zwykle były czarne mały przebieg !!!! wersja topowa z pełnym wyposażeniem: BMW C1 pozdr.... ortos vel mr. c1
ultras Opublikowano 23 Marca 2006 Opublikowano 23 Marca 2006 KUSIECIELE!! szkoda że nie mówię ani nie piszę po niemiecku a tak poza tym dziwne zdjęcie... z zielon? trawk? i w ogóle jakby w zeszłym roku robione albo może w Australii
pawko Opublikowano 23 Marca 2006 Opublikowano 23 Marca 2006 W tym srebrnym lakierze wg mnie prezentuje się zajebi?cie!!! Artix - co? dla Ciebie
-=Dee Jay=- Opublikowano 23 Marca 2006 Opublikowano 23 Marca 2006 ja wszystko rozumiem i wiem, że to kwestia gustu ... ale tu panuja objawy masowej epidemi na brzydactwa ... co prawda helix tez mi sie kiedys nie podobał, a teraz jest przedmiotem kultu ... nie mniej jednak te bawarskie wymysły sa poprsotu krzywe ... pozdrawiam posiadaczy i sympatyków
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 23 Marca 2006 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2006 : co prawda helix tez mi sie kiedys nie podobał, a teraz jest przedmiotem kultu ... nie mniej jednak te bawarskie wymysły sa poprsotu krzywe ... To już wiem dlaczego Mario zapowiedział dzisiaj swoj? wizytę w Starym Młynie
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Marca 2006 Administrator Opublikowano 23 Marca 2006 KUSIECIELE!!szkoda że nie mówię ani nie piszę po niemiecku h Ultras... podbijaj bo narazie cieniutko dajesz Przebieg aukcji C1 silver na ebay.de Osobi?cie z czystej ciekawo?ci ?ledzę jeszcze t? aukcje : C1 Williams na ebay.de Co prawda tylko kufer i ABS ale zobaczymy za ile pójdzie...
Gość Svempas Opublikowano 23 Marca 2006 Opublikowano 23 Marca 2006 Czy mi sie zdaje czy wszystkie tematy od pewnego czasu poruszane na forum dotycz? C1?? Może ojciec dyrektor zainteresuje się Majestk? 125?? Wtedy sam bym szukać nie musiał wszystkiego co z ni? zwi?zane... Tymczasem
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Marca 2006 Administrator Opublikowano 23 Marca 2006 Czy mi sie zdaje czy wszystkie tematy od pewnego czasu poruszane na forum dotycz? C1?? Może ojciec dyrektor zainteresuje się Majestk? 125?? Ooo przepraszam... ten temat zacz?ł na Burgmanii Ortos, więc teraz wszelkie reklamacje i zażalenia proszę do niego A Yp 125 też jest na celowniku... Szorstki szuka ładnej sztuki Apropos>>> http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=93703699A co s?dzicie o tym ? Cena chyba spoko, Szukasz Szorstki ładnej i ?wieżej Yp 125? Yp 125 2003 Niestety cena mało zachęcaj?ca na tle kup z włoskiego i francuskiego importu ale... ... co? za co?
pidzam Opublikowano 24 Marca 2006 Opublikowano 24 Marca 2006 Prezesunio nie badz taki skromny! Moze i Ortos zaczal ale dopiero od niedawna plynie rzeka wazeliny,kazdy chce plusa zlapac.
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Marca 2006 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2006 Troche za "cienki" jestem na te 11 kPLN Mariusz. Jakbym tyle wygospodarował (hipotetycznie) to pewnie rozgl?dałbym się za jak?? 250 +. A wracaj?c do tematu , ten Wiliams ma orginalne autografy Montoyi i Szumejkera ! To dopiero gratka... pzdr
ortos Opublikowano 24 Marca 2006 Opublikowano 24 Marca 2006 Prezesunio nie badz taki skromny!Moze i Ortos zaczal ale dopiero od niedawna plynie rzeka wazeliny,kazdy chce plusa zlapac. pozdr.... ortos vel mr. c1
bogumilek Opublikowano 24 Marca 2006 Opublikowano 24 Marca 2006 Czy mi sie zdaje czy wszystkie tematy od pewnego czasu poruszane na forum dotycz? C1?? niedlugo portal zmieni nazwe na C1mania.net
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Marca 2006 Administrator Opublikowano 24 Marca 2006 Co? miłego dla fanów Hondy Silver Wing -->> Honda FJS Skala: 1/18 Ps. Czy mogę wiedzieć co się stało z t? aukcj?? C1 silver z ebay.de Sprzedaj?cy się wycofał? A my?lałem, że takie akcje to tylko na naszym allegro
dr.big Opublikowano 25 Marca 2006 Opublikowano 25 Marca 2006 Wycofal artykul, dziwne i bardzo rzadko spotykane na ebay.de
sentek Opublikowano 25 Marca 2006 Opublikowano 25 Marca 2006 Na ebay znalazłem AN 400 Traveller. Cena wygl?da całkiem zachęcaj?co. Niestety moja znajomo?ć niemieckiego jest do?ć mierna. Jedyne co udało mi się w tym opisie znaleĽć to unfallfrei Pytanie tylko czy napewno? Sprzedaj?cy jest prawie przy zachodniej granicy Niemiec, więc może to nie handlarz nastawiony na transakcje ze wschodnimi s?siadami. Ale te 1137 km od Wawy trochę mnie przeraża, gdyby miała się okazać kupa...
Rekomendowane odpowiedzi