rudy_56 Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Opublikowano 21 Marca 2006 http://www.allegro.pl/item93574958_piaggio..._2004_nowy.html Cena jak za nówke powala, ma tez ponoć inne sztuki. Moim zdaniem ciekawa oferta. Co to tylko jest pod lamp? ??
zyzio Opublikowano 21 Marca 2006 Opublikowano 21 Marca 2006 Ale niezły z niego handlarz. Na zdjęciu z innej jego aukcji (X9) widać co jeszcze sprowadza. Odkurzacze, mikrofale, rowery. W sumie niezły sklepik z tego by można skleić hehe
Gość majon Opublikowano 21 Marca 2006 Opublikowano 21 Marca 2006 Witajcie sensowne panienki co prawda oferta z zadnego tam allegro ani innego dziadostwa ale UWAGA!!!!! W ostani week odwiedzilismy czlenia z Gdanska i to pozdro dla tego Pana !yeah ktory ma do sprzedana Atlantica 500 z 2004 roku.Jak sie dowiedzielismy sqterek ten byl malo jezdzony jedynie 1500km kupiony w Polsce itd.Ponoc igla! Wiec nie myslac dluzej w autko i do Gdanska oczywiscie przez Torun . Dojezdzajac do Gdanska gosc oswiadczyl ze nie wie czy bedzie mial czas dla nas a byl dwa dni wczesniej informowany ze przyjezdzamy zakupic sprzeta.Po kilku minutach okazalo sie ze znajdzie dla nas czas . Dojechalismy na miejsce sqter stoi na bocznej stopce jedna strona ok ale druga?????????zarysowany gmol,porysowana ploza od dolu zagnieciona oslona tlumika,porysowany tlumik,resztki spalonego pokrowca na powierzchni tlumika nie przykrecona kanapa, odkrecona oslona od aku,nie spasowane plastiki ktore odstawaly jak im bylo wygodnie, zlazaca farba z bocznego nikla(wygladalo to tak jakby ktos malowal go sprejem a wszystko odparzylo sie na sloncu).Ktos powie ze sie czepiam to sa rzeczy do zrobienia a i owszem ale nie za taka cena jaka Pan X sobie wywalil 18tys Ok poprosilem o kluczyki wkladam je do stacyjki i co bzyk bzyk i nic cisza wszystko zgaslo aku padniety Panu sie nie chcialo naladowac choc dobrze wiedzial ze przyjadziemy go kupic.Wiec podlaczylismy na piec min prostownik bo tyle czasu dal nam gospodarz garazu bo pewnie jechal do tesciowej na niedzielny obiadek i choj go obchodzilo ze przyjechalismy tyle km (przepraszam za slownictwo ale normalnie........) ladowanie dalo tyl ze zdazylismy zobaczyc przebieg czyli nie 1500 ale 2900km wlasciciel sam byl zaskoczony ze tyle przejechal.Mysle sobie ok spojzymy na stan oleju stawiam wiec atlantica na centralinie czekam chwile siegam po bagnet a tam co 1,5cm ponad stan max.heheheheh Panowie dolewali olej i sprawdzali go na bocznej stopce hehehe amatorszczyzna totalna.Zajzelismy jeszcze na drugi bok jak sie okazalo male obicie ale Pan powiedzial ze to tylko brama jakby to nie mialo wplywu na koncowa wycene sqtera.W koncu sqter nie odpalil bo nie mial pradu. No coz eksploatacyjnie nie byl zniszczony szkoda tylko ze serwisy na nim eksperymentowaly podobno w Gdansku i u Mielocha w polzen hehehe. Zaczely sie negocjacje cenowe my 14 on 18.My 14 on 18 itd az w koncu zapytal po co przyjechalismy?????Wkur......em sie strasznie a ze bylem nie dopity wolalem wsiasc juz do auta i nie stac tak blisko nieszczesnika.Facet wmawial nam ze sprzet jest sprawny a sprzet nie chcial odpalic czyli biale jest czarne i na dodatek powiedzial ze zachowujemy sie jak amatorzy i wlasnie dlatego umiescilem informacje o tym sprzecie!!!!!!!!!!!!!!!UWAGA NA ATLANTICA W GDANSKU jak fotki beda gotowe to wrzuce je tu. pozdr majon
ERMI Opublikowano 21 Marca 2006 Opublikowano 21 Marca 2006 nieco po cichu i w skryciu również obejrzałem ten skuter. dodam jeszcze ze sytuacja wygladała podobnie jak to opisuje Majon tylko ze gociu powiedział mi ze aku jest nienaładowane bo nie miał czasu. no to odpowiedziałem że przyjedziemy za 2 godziny i ma działać. Oczywi?cie się nie zgodził. Przy okazji dostal opierdol za całokształt po tym jak usłyszałem text "bierze pan czy nie" "ręce opadły z szelestem na ziemie wzbudziwszy do życia kurz co pamięta wieki" !yeah zaiste powiadam wam że kiedy? kto? się zdenerwuje i Gdański ortopeda gipsiarz będzie mia co robić. OMIJAĆ Z DALEKA pomimo że wygl?da nieĽle edit : nadaje się to również do allegro kupa Rudy - miał by? moze ochotę podr?zyć temata może to większy kręcik jaki????
-=Dee Jay=- Opublikowano 21 Marca 2006 Opublikowano 21 Marca 2006 mogli?cie powiedziec co gdzie i jak ... i zaoszczedzilibyscie tych pare km ... swoj? drog? mogliscie sie zameldować ..
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Marca 2006 Administrator Opublikowano 21 Marca 2006 Facet wmawial nam ze sprzet jest sprawny a sprzet nie chcial odpalic czyli biale jest czarne i na dodatek powiedzial ze zachowujemy sie jak amatorzy Majonku... nie obraĽ się ale go?ć miał trochę racji Czy zanim zrobiłe? choćby jeden kilometr w kierunku Gdańska poprosiłe? o dokładne fotki każdego elementu w trybie makro???? Czy przeprowadziłe? z go?ciem kilka długich rozmów i wypytywałe? nawet o jego kołnierzyk czy rozmiar buta? Je?li nie to bł?d... Mówię całkiem poważnie. Ja zanim pojechałem do go?cia w Jeleniej Górze przegadałem z nim 5 długich rozmów z czego każda po min. 30 minut !!! W rozmowie z nim nic nie budziło moich podejrzeń a do ludzi ufnych napewno nie można mnie zaliczyć. Poza tym go?ć wysłał mi sporo fotek, które dały mi naprawde duż? pewno?ć co do tej sztuki. Kolejna sprawa>> Dee Jay ma racje... najpro?ciej mogli?cie zrobić prosz?c go o ewentualne obejrzenie Apki. Pociesze Cię, że sytuacja, któr? opisałe? Majon jest w naszym kraju nagminna. Jedziesz czasem przez cał? Polskę, sprzęt ma być cacy a okazuje się totaln? min? !yeah Osobi?cie zanim wyjadę w tak? podróż robię dokładnie to co napisałem na wstępie. Pozatym oficjalnie mówię go?ciowi, że je?li motocykl po który jadę okaże się diametralnie rozbieżny z tym co mi obiecywał to zwraca mi koszty paliwa w obie strony. Jak słyszę, że go?ć zaczyna się j?kać to wrzucam wsteczny i odpuszczam sobie podróż. Je?li gwarantuje mi ewentualne zwroty kosztów to znaczy, że jest 80 % pewno?ci, iż sprzęt jest OK. Najważniejsz? rzecz? s? jednak dokładne fotki i to nie jedna z daleka tylko min 20 zdjęć i to na super zbliżeniach. Powiem szczerze, że trzymaj?c się tych wytycznych nie wpadłem na ani jedn? minę. Nigdy nie kupowałem od handlarzy ani od po?redników... Tylko od wła?cicieli. To że teraz będziesz słał joby i wrzucał fotki tego skutera to już nic nie da... Kosztów ani nerwów nic Ci już nie zwróci Ps. Panowie... Zrobili?my małego offtopa. Ta dyskusja powinna się toczyć w w?tku "allegro kupa"
Gość MICHAŁ CHEMIK Opublikowano 21 Marca 2006 Opublikowano 21 Marca 2006 witam co? dla fanów BMW a przede wszystkim C1..... !yeah C1 POZDR....
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Marca 2006 Administrator Opublikowano 21 Marca 2006 witamco? dla fanów BMW a przede wszystkim C1..... C1 POZDR.... My z Ortosem znamy już wszystkie oferty z ebay.de i allegro na pamięć... Ortos to już ma totaln? chorobę (ja się narazie jako? trzymam )... na niemieckim ebayu licytuje chyba wszystko co jest zwi?zane z C1 !yeah
ortos Opublikowano 21 Marca 2006 Opublikowano 21 Marca 2006 witamco? dla fanów BMW a przede wszystkim C1..... C1 POZDR.... My z Ortosem znamy już wszystkie oferty z ebay.de i allegro na pamięć... Ortos to już ma totaln? chorobę (ja się narazie jako? trzymam )... na niemieckim ebayu licytuje chyba wszystko co jest zwi?zane z C1 !yeah Mariuszku - wczoraj już postawiłem Ci rozpoznanie... Dobrze wiesz, że moja choroba jest zaraĽliwa.... pozdr.... ortos vel mr. c1
Gość majon Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 Mariuszku masz racje.Tylko my jechalismy do goscia ktorego polecil mi moj znajomy.Znajomy moj twerdzil ze sprzet jest igla bo zna dobrze historie tego sqtera.Ogladal go nawet w ubieglym roku i faktycznie wygladal super.Jak sie okazalo sam nie mial pojecia ze pacjent uprawial nim turystyke terenowa !yeah Nie poinformowal nas o tym i swojego kolege.Poprostu kawal dziada. Rozmawialismy z pacjentem przed przyjazdem nie jeden raz.Wiec popelnilismy blad. Najwazniejsze ze juz nikt sie nia da nabrac i po to ten post jest. pozdr majon
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Marca 2006 Administrator Opublikowano 22 Marca 2006 Pozatym moim skromnym zdaniem to ta cena była troche nie keke... W 2005 roku można było kupić nowe Atlantiki 500 z sieci dealerskiej po 18 tpln ! Teraz ganz nowy Sprint jest do wziecia za 19 tplnw Scooterlandzie !!!! Looknij też na to--->> Atlantic 500 z ebay.de Mysle ze ten po którego pojechali?cie wywoławczo nie powinien kosztować więcej jak 15- 16 tpln. Pamietaj ze 2004 to już dwuletni sprzęt ! Po opisie stanu pojazdu nie jestem w stanie okre?lić cirka warto?ci tego konkretnego egzemplarza. Osobi?cie bym go napewno nie kupił ! Pozatym samo to, że typ był niemiły i chamski to bym go na dzień dobry ukatrupił jakbym jechał tyle kilosów co wy !yeah Wrzuć fotki tej Aprilii !
rudy_56 Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Opublikowano 22 Marca 2006 Błagam was przenie?cie t? rozmowe do Allegro kupy, ten w?tek z założenia ma być o czym? całkiem innym.
szaki Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 Co wy na to???? http://cgi.ebay.pl/Airoh-WARRIOR-2-schwarz...oQQcmdZViewItem http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...mMakeTrack=true http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...mMakeTrack=true I najlepsze http://cgi.ebay.de/HELMET-CASCO-CASQUE-HEL...ShippingPayment Tylko kto sie z nim dogada? !yeah
rudy_56 Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Opublikowano 22 Marca 2006 Nie dalej bawie sie w kupy, tylko ten w?tek miał pokazywac rzeczy ciekawe i godne polecenia czyli całkowita odwrotnosć kupy !yeah Szaki - co do kasków - za te same ceny kupisz na polskim allegro.
szaki Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 Dziwne od trzech dni szukam i nie widziałem, jak masz konkretny namiar to podaj. !yeah
rudy_56 Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Opublikowano 22 Marca 2006 Dziwne od trzech dni szukam i nie widziałem, jak masz konkretny namiar to podaj. !yeah http://www.allegro.pl/item85885351_nowy_ai...na_okazja_.html Słabo szukasz, napisz do tego sprzedawcy, ma chyba jeszcze kilka sztuk. Co? mi ?wita, że zyzio kupował u niego kask. Jest jeszcze inne bardzo wygodne dla Ciebie rozwiazanie(mieszkasz w W-wie) poczekaj do przyjazdu firmy z Mikołajek Pomorskich i u nich powiniene? kupic kask w bardzo podobnej cenie
szaki Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 Wielkie dzięki za linka ale to nie ten model. Te które szukam facet ma do zci?gnięcia ale w cenach katalogowych Louis'a. I mam pytanie do bywalców mototargu w Wa-wie, czy jest realne żeby były tam te modele co s? w moim poprzednim po?cie i podobnej cenie? !yeah
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Marca 2006 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2006 Przecież na allegro jest tego "kupa"... http://www.allegro.pl/item91865502_profesk...irmy_airoh.html to samo co mathisse: http://www.allegro.pl/item93038538_airoh_w...duo_okazja.html i dalej: http://www.allegro.pl/item93164244_nowe_ka...isse_xs_xl.html pzdr EDIT: Sorki, nie przyjrzałem się, tylko ten pierwszy to czarny mat, dwa następne s? niemalowane. A Warrior duo to to samo co MAthisse. W każdym razie polecam wybrać się na mototarg.
Mario Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 Majon ty go w wapnie w lesie nie zakopałe?? Chyba Cie nie znam za dobrze jednak !yeah
sentek Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 A ja odbiegnę od tematu kasków !yeah Na Allegro pojawił się Burgi http://allegro.pl/item93432747_suzuki_an_4..._prod_2002.html. Wydaje mi się, że już kiedy? był przynajmniej raz wystawiony (to pewnie potwierdzi nasz nadworny detektyw Rudy ). Tak sobie my?lę, że podjechałbym go sobie obejrzeć, ale może kto? z Szanownych Kolegów co? wie w tym temacie. Jedno co mi się w nim nie podoba, to te "gmole", które go szpec?. Wiem, wiem o gustach się nie dyskutuje. Być może ewentualnie możnaby je zdemontować bez pozostawiania ?ladów.
zyzio Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 Mój plecaczek kupował u tego go?cia SV55. Rudy jak zwykle jest dobrze poinformowany Ja w końcu kupiłęm Caberga Just One Plus.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Marca 2006 Administrator Opublikowano 22 Marca 2006 Jedno co mi się w nim nie podoba, to te "gmole", które go szpec?. Wiem, wiem o gustach się nie dyskutuje. Być może ewentualnie możnaby je zdemontować bez pozostawiania ?ladów. Te gmole charakteryzuj? wersję o nazwie "Traveller", która występowała w modelu An 400 K2 (tył mercedes ). Cechy szczególne: - relingi na przodzie oraz na bokach - podłoga z blachy ryflowanej - osłony na dłonie przy manetkach Pozatym wydaje mi się, o ile dobrze kojarzę, że Travelery miały jeszcze w standardzie kufer 42 l i stelaż, którego w tym eglemplarzu nie widać Oczywi?cie relingi można zdemontować i nie powinno być po nich wyj?tkowo widocznych ?ladów.
Gość MICHAŁ CHEMIK Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 Wydaje mi się, że już kiedy? był przynajmniej raz wystawiony (to pewnie potwierdzi nasz nadworny detektyw Rudy ). Tak sobie my?lę, że podjechałbym go sobie obejrzeć, ale może kto? z Szanownych Kolegów co? wie w tym temacie. Jedno co mi się w nim nie podoba, to te "gmole", które go szpec?. Wiem, wiem o gustach się nie dyskutuje. wiesz co z tego co pamietam to jak w czerwcu 2005 szukałem sqtra ten na pewno mi sie przewin?ł ....szczerze mówi?c to chyba co? z nim może być nie tak jak tak długo kole? nie sprzedał ale trza by było to sprawdzić A te rurki też mi sie nie podobaj? (na mój gust szpec?) pozdrawiam P.S. ciekawe czy zdjęcie tego sqtra jest prawdziwe?!?! BURGMAN
rudy_56 Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Opublikowano 22 Marca 2006 Tak jak pisano odno?nie K2 - kole? sprzedaje go juz bardzo długo - prawie rok. Byłem nim osobiscie bardzo zainteresowany, nawet miałem jechać obejrzeć, wyszło jednak jak wyszło i pojechałem do Pozniania i jeżdze czym jeżdze Co pamietam z rozmów z nim przez tel to mocno obstawał przy swojej cenie i uszło raptem 100 utargować drugie, że chwalil sie przez tel że wła?nie jest burgiem na mazurach. p.s Odno?nie K3 650 - 100% fotka z netu, kiedy wystawiał w lutym ten skuter dał fotke z kanap? korbina teraz tak?, też znalezion? w google.
Rekomendowane odpowiedzi