Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Allegro, ebay, tablica,... ciekawe, niecodzienne oferty... a także "rodzyny" :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

94

• dr.big

62

• rudy_56

61

• Kubo

21

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z tym Chuckiem to już jest istna przesada. Ostatnio na allegro poszedł kubek z którego niby pił Chuck Norris i kole? sprzedał go za 81zł :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Heja...

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85655282

Przegl?daj?c wła?nie allegro natrafiłem na nowowystawionego Burgmana, któego jeszcze nie widziałem na allegro...Okazało się, że jest to Burgman Naszego Znajomego Jurka...(Warszawiacy już wiedz? o kogo chodzi)...

Jest to maszyna jak najbardziej godna polecenia, st?d daję tutaj namiary na aukcję...

Pozdrawiam, Kuba :lol:

• Sympatycy
Opublikowano
hmm... a co my?licie o tej Aprilce ? Może kogo? zainteresuje :lol:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M151776

Heja... W linku który podał Siwyex jest wystawiony atlantic, o którym już kiedy? Wam pisałem...

http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=743 luknijcie...

Mogę to osobi?cie polecić, bo widziałem i słyszałem...

Pozdrówkas, Kuba :lol:

Opublikowano

Wezcie pod uwage, ze np. dealer w Niemczech od roku sprzedaje nowe Atlantic'ki 500 po niecale 4600 euro. Sprzedal spokojnie juz jakies 40 sztuk. A Model Sprint widzialem juz kilka razy nawet taniej...

Link do aukcji ebay

Opublikowano

To teraz z innej bajki..

alarm

Warto, taki alarm...?

Moze kto? ma i mu nie wysiadł..:)

wentyl

• Administrator
Opublikowano

Dla wszystkich fanów X9' tek

Żeby nie było, że na Burgmanii wyszukujemy same kupy to podrzuce ogłoszenie z ofert? X9' tki, które uważam za bardzo mało ryzykowne pod względem zakupu.

Niestety cena nie jest tak zachęcaj?ca jak ceny w w?tku "allegro kupa" ale... co? za co?. !OK

Przypominam, że nowa X-9 250 kosztuje cennikowo 22.500 PLN bez kufra (kufer 1500 PLN), więc jakby cena w tej ofercie spadła jeszcze o 1000- 1500 PLN to my?lę, że warto...

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=87410773

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze cena ponizej 16tys jest dla kogos, kto chce koniecznie bezwypadkowego i bezupadkowego Nexusa z 16miesiacami gwarancji, przebiegiem 2700km, kufrem GIVI V46 i 2 szybami godna zastanowienia. Zwlaszcza ze ogolnie ciezko o uzywanego Nexusa !TAZ ...

• Administrator
Opublikowano

!bicz Oj znany, znany i wcale nie taki zly, cena tez wydaje sie niezbyt wygorowana.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ile taki Italjet w tym układzie potrafi spalić - pytam przez ciekawo?ć porównania np do b650 :D mial kto? do?wiadczenia?

Edit:

ło matko 7 litrów toż to koszmar jaki? - ale jak mówi swojego czasu dee- jajko - pewnie połowe paliwa wypluwa przez tłumik zamiast je splac. :D

Opublikowano

Też nie kumam. Rudy - o?wieć nas !!!

Opublikowano

Rudy !! :D

caly czas klikajac na to wyskakuje twoj gokart :D

Opublikowano

Oj chłopaki chłopaki kto Wam takich głupot naopowiadał że TWIN pali 7L. Miałem tak? formułkę z 2001r i jeĽdziło się naprawde bardzo fajnie. Przyspieszenie było też bardzo dobre. Co do spalanie to jak się jechało cały czas 90 - 110km/h to palił 4litry. Więc 7L to chyba na 200km :D

Opublikowano

Siwyex wszystko zależy zależy od modelu. Z tego co wiem to TWIN 2001 miały już gaĽnik Dellorto, a starsze (przed 2000 chyba) miały gaĽnik z mikurini (chyba tak to się pisze :D:D ) z asymetrzycznym kolektorem, co było również powodem ich zatarć - te paliły więcej. Kolega miał Twina z 1998' i tyle mu "pochłaniał" pomimo wielu kombinacji i regulacji ;);)

Oczywi?cie sam Twina nie miałem (a niewiele brakowało). Te dane pozyskałem z rozmów z posiadaczami twinów

• Administrator
Opublikowano

My?lę, że oferta z Niemiec jest bardzo dobra a dużym plusem jest to że skuter stoi w Berlinie czyli nie trzeba gnać np. 500 km wgł?b Detutschland :D

Piszę to dlatego ponieważ znalazłem tak? ofertę w Polsce>>

Piaggio Beverly 200

====================================================

Ps. Tak apropos allegro. Wła?nie wysłałem do nich list z sugesti? na usprawnienie w dziale "skutery" i podzielenie go na dwie podkategorie:

1. Skutery 50 ccm (motorowery)

2. Skutery pow 50 ccm (motocykle)

Aktualnie jesli chcemy przejrzeć cał? ofertę i zrezygnujemy z wyszukiwarki, która czasem nie wszystko znajduje to horrorem jest przedarcie się przez g?szcz firm, które sprzedaj? "chinole" a allegro traktuj? jako forme reklamy... jest tego tyle, że aż się człowiekowi ulewa :D

Pozatym jeszcze w 2004 roku dział na allegro "skutery" miał 6- 7 podstron. Teraz ma ich blisko 70 ! a pewnie wkrótce bedzie miał ok. 100 !

Mam nadzieje, że niebawem allegro zrobi na swoim portalu takie podkategorie a tym samym ułatwi nam wyszukiwanie dużych lub tych mniejszych skuterów.