Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Allegro, ebay, tablica,... ciekawe, niecodzienne oferty... a także "rodzyny" :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

94

• dr.big

62

• rudy_56

61

• Kubo

21

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zaimponował mi.Ja ze 2 razy odpuściłem straży wiejskiej a i rowerek ok.

Opublikowano

Ten ostatni został przeniesiony do archiwum, gość od Volvo na pewno coś brał, ciekawe co, sam bym to chciał ;), a tamten z Audi nie napisał o przebiegu, ale to szczegół, na pewno poniżej 200 tys., myślę, że tak gdzieś 190000 km :)

Opublikowano

http://allegro.pl/kt...3990095416.html

Rozbawiają mnie do łez niektóre produkty firm motoryzacyjnych !

p.s.

Napisałem do gościa czy mogę podpiąć do gniazdka zapalniczki na kierownicy :laughing: ,

w końcu w opisie nie ma na jaki prąd działa.

Opublikowano

Ma pod spodem kòłka, z tyłu czerwone światło - więc rcing

Pewnie KTM dodaje do motocykla zamiast upustu

Opublikowano

Rozbawiają mnie do łez niektóre produkty firm motoryzacyjnych !

Raczej firma KTM tego osobiście nie robi, tylko zleca innej firmie . Jest go gadżet. Podobnie jak "lodówki" piwnych marek też są zlecane firmom zewnętrznym. Może nie pasuje do typowej kuchni, ale np do baru/ knajpki gdzie czasami wpadają fani enduro/cross, lub do domu urządzonego , pewnym stylu, taki gadżet bardzo fajnie pasuje.

mogę się tylko domyślać, jakie to fajnie uczucie jeść śniadanie na tarasie- w tym tosty z ww opiekacza i podziwiać obok postawiony motocykl, tuż przed sobotnią przejażdżka w teren ;)

• 3 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Dla mnie obrzydliwy :puke: I to za 35 tysi

A ten opis ,,.Zapewniam że bolid powypala oczy gapiom a zazdrośnikom popęka wątroba'' :lol1:

Opublikowano

To powinien być samochód Bonda, tego Jamesa :D ... Wypalałby oczy i pękałaby wątroba... Jaki gadżet :D po prostu zazdro :D ...

• Administrator
Opublikowano

I to za 35 tysi

Eee tam, cena jest jasno określona i nie podlega negocjacji!!! 10 tyś.€ lub 10 tyś.$ :laughing:

Opublikowano

Człowieki spali na jednym boku, a w dzień korzystali z drugiej półkuli. Koncept godny dzieciaków z zerówki. Nie wiem, czy na części tego opchnąć nie powinni, bo w całości to nawet wieś tego nie kupi. Toż to nawet charakteru nie ma, a linie odpowiadające za kształt same się wstydzą, że powstały.

Ale bravo za chęci.

Opublikowano

O gustach dyskutować nie należy......

Ale szkarada. Wydaje mi się że szczęśliwy nabywca będzie używał tego pojazdu jako ozdoby ogrodowej, kwietnika a może kurnika bo nikt o zdrowych zmysłach nie dopuści do ruchy takiej rzeźby. Coś tam przesunięte, poszerzone ale może potencjalnego klienta przekona instalacja gazowa wbita w dowód......

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

przecież to sam "papier" na sprzedaż

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jak dla mnie spoko RAT

• 3 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

Amerykanie to jednak mają >fantazję< :ninja:

Garbus'71

• 4 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

Hmm... można i tak :)

http://olx.pl/oferta...html#bb22fd10a1

cytuje:sprzedam motocykl Suzuki DL 650 V-Strom ABS znajdujący się w Hiszpanii, Salamanka, 200 km od Madrytu (bezpośredni dojazd z głównego lotniska Madryt-Barajas 20EUR co półtorej godziny). Przyjechałem na moto z Polski we wrześniu tamtego roku i myślałem, ze wrócę ale pogoda jest na razie słaba i mam już lot powrotny.

Mogę odkupić moto po "wykorzystaniu" w Hiszpanii. Kwestia dogadania.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wygląda na to że po przejechaniu 2000 km stwierdził "nigdy więcej wyjazdów na moto", po czym odstawił go na przydrożny parking i szczęśliwy udał się na lotnisko :laughing:

• Klubowicze
Opublikowano

Dobra oferta na AN 400 z 2010 - UWAGA fabrycznie nowy za 21.800 pln >> tutaj

i ten sam wystawca ma ciekawą nowość model 2015 - Honda NM4 Vultus >>tutaj chyba ta sama rama i silnik co Integra, tylko w ubraniu jak BatMobil

• 2 tygodnie później...