Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Allegro, ebay, tablica,... ciekawe, niecodzienne oferty... a także "rodzyny" :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To to jeszcze pikuś, ale w Szczecinie burzą zakład na Wojska Polskiego, gdzie był produkowany Junak (wcześniej Stower). A stanie tam hipermarket :D !OKK :D:);):)

A do tej aukcji pasuje hasło: Tom skupuje złom :)

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

94

• dr.big

62

• rudy_56

61

• Kubo

21

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

pomysłowy dobromir.

Opublikowano

Ten Junak przebija tego AN-a z pod radomia. Nie wiem normalnie co powiedziec, z jednej strony to czysta glupota a z drugiej storony ze komus sie chcialo :D

Opublikowano

Pomijając styl i estetykę - podziwiam gościa. Zwróćcie uwagę, ile czasu właściciel tego cudeńka włożył w dopieszczenie tego wehikułu. Szanuję ludzi z pasją. Jest w tym coś z pojazdu kosmicznego do przemierzania przestrzeni międzyplanetarnych. Powinno się tym pojazdem zainteresować jakieś muzeum osobliwości motoryzacyjnych. :angry:

Opublikowano

Wygląda to raczej, jakby ktoś wjechał magnesem w środek skupu złomu :angry:

Opublikowano

Napewno spędził w garażu nie jedną godzinę . Chciałbym mieć taki upór w dążeniu do celu jak ten Gość. Czy ładny czy brzydki to kwestja gustu - na pewno jest inny i trudno byłoby spotkać taki drugi na ulicy :angry:

Opublikowano

Mój niezależny rzeczoznawca (Żoneczka) powiedział (a) Paskudny ale Pakowny.

Ciekawe ile by to ważyło po załadowaniu ?

Opublikowano
Przenioslem !piwko ...

Faktycznie "fajny" parowoz !happybth , ciekawe jaka jest reakcja po przyjechaniu na przeglad !happybth ...

Edit: Wrzucam fotke tego "Junaka", bo za pare dni ogloszenie zniknie...

junak.jpg

Zatkało mnie.... normalnie mnie zatkało.... :rolleyes:

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Jak by kogoś interesowała tania navi na :( to naduś

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem to faktycznie wynalazek. Ani to bezpieczne ani poręczne. Takie kipro-kwo na pokaz.

Opublikowano

Strach tym szybko pojechać z zakręcie bo trzeba by się składać jak na sidecarze a nieporęczne do miasta bo jak sie przodem zmieścisz to nie znaczy że tyłem też . Następna chińska zabawka

Opublikowano

Całkiem fajne, ale ta prędkość max.......

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie - znakomity sposób na połaczenie wszystkich wad 4oo z (nie bójmy się tego przyznać) wszystkimi (co prawda nielicznymi) wadami :blink:

i nawet lans na dzielni marny, gdyby to był choć liter, nooo 750tka - to może ...

• 3 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

Zastanawiałem się chwilę gdzie wrzucić link, który ostatnio ktoś mi podesłał jako ciekawostkę... ale w końcu jest to coś "ciekawego" więc TU pasi :)

Rynek mamy jaki mamy... ale nie sądziłem iż cena aż tak rządzi klientem !w00t

Kask, który (info od znajomego importera podobnych produktów) co ciekawe, w CHRL kosztuje symbolicznie mniej niż u nas na aukcji... oczywiście pod warunkiem zakupu kontenera. Nie wiem jak ta cena w PL może zawierać VAT, cło, transporty i inne opłaty... choć w sumie jest to mało ważne.

Ważny jest opis :) a także duży popyt (praktycznie najwięcej kliknięc w grupie kaski)...

Bezpośrednio na główke jak i na czapeczke

Opublikowano

Wahalem sie pomiedzy C3 i S1 Pro, ale dzieki forum znalazlem faworyta zdolnego ochronic moja glowe za niewielkie pieniadze :). Kask WYPASNY i do tego w roznych kolorach.

PS. Zeby nie czuc "chinskiego smrodu" zaloze sobie klamerke na nos. Taka profesjonalna, dla plywakow :) .

Edit: Obawiam sie tylko, ze ta klamerka bedzie drozsza od kasku !placz1 ...

I jeszcze to:

Gdyby ktos szukal zabezpieczenia do skutera, do kupienia okazyjnie tu: KLIK

Dla potomnych wkleje tekst, moim zdaniem zaslugujacy na chwile zainteresowania :)

"SPRZEDAM 3 BLOKADY TARCZY HAMULCOWEJ NIESTETY DO ŻADNIEJ NIE POSIADAM KLUCZYKÓW MOŻNA DOROBIĆ !!! TEL. xxxxxxxxx CENA ZA 3SZT !!!"

• Sympatycy
Opublikowano

Panowie, działy się Wam pomyliły. "Allegro kupa" to odpowiednie miejsce na taki śmietnik :)

• Administrator
Opublikowano

Panowie, działy się Wam pomyliły. "Allegro kupa" to odpowiednie miejsce na taki śmietnik :)

Orzech... jaka kupa??

Ten kask za 22 zyla to naprawdę ciekawa oferta... !OKK

Opublikowano

Zastanawiałem się chwilę gdzie wrzucić link, który ostatnio ktoś mi podesłał jako ciekawostkę... ale w końcu jest to coś "ciekawego" więc TU pasi :rolleyes:

Rynek mamy jaki mamy... ale nie sądziłem iż cena aż tak rządzi klientem !w00t

Kask, który (info od znajomego importera podobnych produktów) co ciekawe, w CHRL kosztuje symbolicznie mniej niż u nas na aukcji... oczywiście pod warunkiem zakupu kontenera. Nie wiem jak ta cena w PL może zawierać VAT, cło, transporty i inne opłaty... choć w sumie jest to mało ważne.

Ważny jest opis :lol: a także duży popyt (praktycznie najwięcej kliknięc w grupie kaski)...

Zobaczcie jak idzie sprzedaż !guns ktoś nawet kupił 3 szt. Nie wiem czy śmiać się czy płakać !yeah Dzieciaki dostaną coś takiego na komunie a później przy byle glebie będzie tragedia. Tak swoją drogą to nawet taki kask musi mieć jakieś atesty czy coś podobnego.

• Administrator
Opublikowano

Tak swoją drogą to nawet taki kask musi mieć jakieś atesty czy coś podobnego.

Lucjan... nie ma szans aby kask w takiej cenie miał jakikolwiek atest :rolleyes:

Faktem jest to o czym piszesz... taka "czapka" nie daje w zasadzie żadnej ochrony. Przy pierwszym zetknięciu z czymś twardym rozleci się na kawałki.

Szczerze mówiąc podziwiam ludzi za ich niefrasobliwość i brak poszanowania własnego zdrowia/życia :lol:

Opublikowano

Nie musi miec atestu, nawet w Louisie sprzedawane sa kaski nie posiadajace ze wzgledu na budowe zadnego atestu. Takie kaski sa sprzedawane, ale de facto przy kontroli na drodze mozna miec problemy...

A przy wypadku w De jest to mocno prawdopodobne, klopot z policja lub z ubezpieczycielem.

PS: Orzech, jak do "kupy" wrzucic fajne, prawie jak nowe, zapiecia? A brak kluczy do nich to szczegol :rolleyes: ...

Kaski to czysta okazja, wlasnie kliknalem 5 sztuk, bede mial na nastepne 5 sezonow :lol: . Za 110 PLN.

Czerwony bedzie pasowal kolorystycznie do GP800 jak ulal...

Opublikowano

... Nie wiem jak ta cena w PL może zawierać VAT, cło, transporty i inne opłaty... choć w sumie jest to mało ważne.

Ważny jest opis :lol: a także duży popyt (praktycznie najwięcej kliknięc w grupie kaski)...

Hmmm może i cena atrakcyjna ale jak wybierzemy opcję dostawy "Przesyłka pobraniowa priorytetowa" to już taka atrakcyjna nie będzie whist:lol:

Tekst "KASK MOŻEMY ZASTOSOWAC BESPOŚREDNIO NA GŁÓWKE JAKI NA CZAPECZKE" rządzi :rolleyes: !OKK !OKK

Pozdrawiam

Piotr

Opublikowano

Wahalem sie pomiedzy C3 i S1 Pro, ale dzieki forum znalazlem faworyta zdolnego ochronic moja glowe za niewielkie pieniadze :lol:. Kask WYPASNY i do tego w roznych kolorach.

PS. Zeby nie czuc "chinskiego smrodu" zaloze sobie klamerke na nos. Taka profesjonalna, dla plywakow whist .

Edit: Obawiam sie tylko, ze ta klamerka bedzie drozsza od kasku !placz1 ...

I jeszcze to:

Gdyby ktos szukal zabezpieczenia do skutera, do kupienia okazyjnie tu: KLIK

Dla potomnych wkleje tekst, moim zdaniem zaslugujacy na chwile zainteresowania :rolleyes:

"SPRZEDAM 3 BLOKADY TARCZY HAMULCOWEJ NIESTETY DO ŻADNIEJ NIE POSIADAM KLUCZYKÓW MOŻNA DOROBIĆ !!! TEL. xxxxxxxxx CENA ZA 3SZT !!!"

Big`u można również dać ogłoszenie o kupnie samych kluczy do tych blokad, poprzedni właściciele pewnie chętnie odsprzedadzą w końcu naco im same klucze :lol:

Opublikowano

taka "czapka" nie daje w zasadzie żadnej ochrony. Przy pierwszym zetknięciu z czymś twardym rozleci się na kawałki.

Szczerze mówiąc podziwiam ludzi za ich niefrasobliwość i brak poszanowania własnego zdrowia/życia :rolleyes:

Gorzej, jak przy byle upadku kawałki skorupy powbijają się w głowę, a szybka w oczy... ehhh...