Pavulon Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Znaczek burgmani Jakos niemoge go dojzec ...
Gość andropow Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 sorki, zły link, juz poprawiony a na wszelki wypadek jeszcze raz: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=224405571 Na tylnym błotniku
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Administrator Opublikowano 16 Sierpnia 2007 W moim odczuciu cena jest wystawiona pomyłkowo... No chyba, że sprzęt jest "po przej?ciach"... !scooter
Radio Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Cena wystawiona pomyłkowo, oryginalna cena wynosi 4700 zl, skuti po ?lizgu, dlatego pomalowany, oryginalny kolor srebrny, kraj pochodzenia Francja, sprowadzony w 2004r, 2 wła?ciciel w kraju,do wymiany akumulator. A wszystko wiem ponieważ......wykonałem telefonik !scooter !scooter
Gość PCX Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Urzekła mnie rejestracja. *** 99CM - On się chwali czy jak ... !w00t !scooter A cena jak cena ! To jest aukcja i od takiej ceny startuje !w00t
PrezesBednarz Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Nie od takiej ceny startuje tylko... To jak widać jest aukcja prywatna, a jak one przebiegaj? to my wiemy. Skuter ten "znam" przez internet. JeĽdzi(ł) nim asmo (wieloletni użytkownik s.net) Ja runnera pamiętam jak był srebrny, jeszcze jaki? czas temu stał srebrny na allegro.
Gość delorean Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 do kogo jest skierowany taki pojazd , niby to 50 ale trzeba mieć prawko , nigdy bym tego nie kupil
Gość andropow Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 no to wyszło mój brak wnikliwego przegl?dnięcia - aukcja prywatna. Dziekuje za informacje na temat sprzetu Nie widziałem wcze?niej propozycji (wiem, że jest troche kontrowersyjna): lista handlarzy "nie do końca uczciwych" - w szczególno?ci niki z allegro.
Gość Adamsoc Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Odjechałem! http://cgi.ebay.de/Suzuki-Burgman-AN-650-G...1QQcmdZViewItem
Radio Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Skuter ten "znam" przez internet. JeĽdzi(ł) nim asmo (wieloletni użytkownik s.net) Ja runnera pamiętam jak był srebrny, jeszcze jaki? czas temu stał srebrny na allegro. Sprzedaj?cy twierdzi co innego, mi powiedział że skuter sprowadził jego znajomy dla swojej 14-letniej córki która stwierdziła że tak dużym skuterem nie będzie jeĽdziła, w skutek czego Runner sobie stał w garażu, a zmiana wła?ciciela nast?piła nie tak dawno. Wynika z tego że prawda jest inna
rudy_56 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2007 http://www.allegro.pl/item230916017_skuter...wtarzalny_.html Mniam
-=Dee Jay=- Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 maxam "siliczny", jade obejrzeć .. a tu X9, wydaje się warta uwagi ...evo 500, 2007
Gość dunde Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Drodzy forumowicze co s?dzicie o poniższych egzemplażach, oferty s? godne uwagi? http://www.allegro.pl/item231175941_suzuki...el_wtrysk_.html Atrakcyjna cena ale czy nie zabardzo atrakcyjna? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M503717 salon polska http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M492281 zna kto? może ten salon, jak rozmawiałem nimi tel. to trocę się zaczeli irytować w miarę zadawania kolejnych pytań Z góry dzięki za pomoc
-=Dee Jay=- Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Dunde .. drogi kolego. W tym temacie wstawia się OKAZJE, moto i akcesoria stanowi?ce co? ciekawego. do zadawania pytań jest osobny temat, w tym samym dziale pozdrawiam
Gość dunde Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Faktycznie sorry, post już przeniosłem
piżmak Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Urzekł mnie opis Je?li było przepraszam za powtórke. Kurcze noi nie zalaczylem linka oto on: http://moto.allegro.pl/item229701994_suzuk...ekny_okaz_.html
Sent Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Junak Takiej wersji jeszcze nie widziałem !OKK Transformers !V Ale jedyny w Polsce
Gość Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Madmax. Szkoda, że nie ma osiągów podanych. Ale robota przednia. Właściciel pozytywnie zakręcony.
Pleban Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Nie wierzę!! To nie może być prawdą !OKK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Lutego 2011 Administrator Opublikowano 9 Lutego 2011 JunakTakiej wersji jeszcze nie widziałem !OKK Transformers Ale jedyny w Polsce Super... tylko gdzie tu jakieś oszustwo? Ten link bardziej pasuje TUTAJ
dr.big Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Przenioslem ... Faktycznie "fajny" parowoz !scooter , ciekawe jaka jest reakcja po przyjechaniu na przeglad ... Edit: Wrzucam fotke tego "Junaka", bo za pare dni ogloszenie zniknie...
czaro69 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Normalnie "Złomex" Ma gość fajntazję, wycieraczka na reflektor główny (pewnie jest tam xenon),chociaż zastanawiam się, czy to nie jest szyba, przez którą kierownik patrzy na drogę a także zestaw tub do trąbienia (a'la 100 letni parowiec pływający po Lac Lemman) Najbardziej rozwalił mnie zestaw kufrów bocznych !tut , boczne kółka i knagi do cumowania sprzętu na parkingu !scooter Givi i Kappa powinni się uczyć
Administrator xmarcinx Opublikowano 15 Lutego 2011 Administrator Opublikowano 15 Lutego 2011 Podoba mi się również otoczenie w jakim owo zdjęcie zostało wykonane. Ta dbałość o szczegóły, zadbana murawa, pięknie otynkowany budynek, schody, składzik. Ma gość styl.
upiór Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Normalnie "Złomex" Ma gość fajntazję, wycieraczka na reflektor główny (pewnie jest tam xenon),chociaż zastanawiam się, czy to nie jest szyba, przez którą kierownik patrzy na drogę a także zestaw tub do trąbienia (a'la 100 letni parowiec pływający po Lac Lemman) Najbardziej rozwalił mnie zestaw kufrów bocznych , boczne kółka !OKK i knagi do cumowania sprzętu na parkingu Givi i Kappa powinni się uczyć Czarek jaki Złomex , to jest maszyna odchodzącej epoki a ten egzemplarz akurat jest odpalany tylko w niedziele na dostanie się do Kościółka . P.S Ale trzeba Gościowi przyznać + za innowację . Ciekawe jak by goscia wzieli na projektanta , ale by śmigały cacka .
Sympatycy Baltona Opublikowano 15 Lutego 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Lutego 2011 Mnie to krew zalewa jak widzę takich ,,projektantów" To jest jakiś szaleniec , któremu wydaje się, że stworzył super dzieło motoryzacyjne i jeszcze chce to sprzedać, normalnie koszmar !OKK . Fajnie napisał dodatkowe, powtarzam dodatkowe wyposażenie: bagażnik, kufry, radio taaak, a reszta Panie to seryjna .
Rekomendowane odpowiedzi