Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Allegro, ebay, tablica,... ciekawe, niecodzienne oferty... a także "rodzyny" :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znaczek burgmani

Jakos niemoge go dojzec ...

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

94

• dr.big

62

• rudy_56

61

• Kubo

21

Top użytkownicy w tym temacie

• Administrator
Opublikowano

W moim odczuciu cena jest wystawiona pomyłkowo... No chyba, że sprzęt jest "po przej?ciach"... !scooter

Opublikowano

Cena wystawiona pomyłkowo, oryginalna cena wynosi 4700 zl, skuti po ?lizgu, dlatego pomalowany, oryginalny kolor srebrny, kraj pochodzenia Francja, sprowadzony w 2004r, 2 wła?ciciel w kraju,do wymiany akumulator.

A wszystko wiem ponieważ......wykonałem telefonik !scooter !scooter

Opublikowano

Urzekła mnie rejestracja.

*** 99CM - On się chwali czy jak ... !w00t :lol: !scooter

A cena jak cena ! To jest aukcja i od takiej ceny startuje !w00t

Opublikowano

Nie od takiej ceny startuje tylko...

To jak widać jest aukcja prywatna, a jak one przebiegaj? to my wiemy. Skuter ten "znam" przez internet. JeĽdzi(ł) nim asmo (wieloletni użytkownik s.net) Ja runnera pamiętam jak był srebrny, jeszcze jaki? czas temu stał srebrny na allegro.

Opublikowano

do kogo jest skierowany taki pojazd , niby to 50 ale trzeba mieć prawko , nigdy bym tego nie kupil

Opublikowano

no to wyszło mój brak wnikliwego przegl?dnięcia - aukcja prywatna.

Dziekuje za informacje na temat sprzetu :D

Nie widziałem wcze?niej propozycji (wiem, że jest troche kontrowersyjna):

lista handlarzy "nie do końca uczciwych" - w szczególno?ci niki z allegro.

Opublikowano

Skuter ten "znam" przez internet. JeĽdzi(ł) nim asmo (wieloletni użytkownik s.net) Ja runnera pamiętam jak był srebrny, jeszcze jaki? czas temu stał srebrny na allegro.

Sprzedaj?cy twierdzi co innego, mi powiedział że skuter sprowadził jego znajomy dla swojej 14-letniej córki która stwierdziła że tak dużym skuterem nie będzie jeĽdziła, w skutek czego Runner sobie stał w garażu, a zmiana wła?ciciela nast?piła nie tak dawno.

Wynika z tego że prawda jest inna :rolleyes::blink:;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

maxam "siliczny", jade obejrzeć .. :ph34r:

a tu X9, wydaje się warta uwagi ...evo 500, 2007

Opublikowano

Drodzy forumowicze co s?dzicie o poniższych egzemplażach, oferty s? godne uwagi?

http://www.allegro.pl/item231175941_suzuki...el_wtrysk_.html Atrakcyjna cena ale czy nie zabardzo atrakcyjna?

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M503717 salon polska

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M492281 zna kto? może ten salon, jak rozmawiałem nimi tel. to trocę się zaczeli irytować w miarę zadawania kolejnych pytań

Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Dunde .. drogi kolego.

W tym temacie wstawia się OKAZJE, moto i akcesoria stanowi?ce co? ciekawego.

do zadawania pytań jest osobny temat, w tym samym dziale :D

pozdrawiam

• 3 lata później...
Opublikowano

Junak

Takiej wersji jeszcze nie widziałem !OKK :D;) Transformers !V :D

Ale jedyny w Polsce ;)

Opublikowano

Madmax.

Szkoda, że nie ma osiągów podanych. Ale robota przednia. Właściciel pozytywnie zakręcony.

Opublikowano

Nie wierzę!! To nie może być prawdą !OKK

• Administrator
Opublikowano
Junak

Takiej wersji jeszcze nie widziałem  !OKK  ;)  ;) Transformers  ;)  :D

Ale jedyny w Polsce  :D

Super... tylko gdzie tu jakieś oszustwo? :D

Ten link bardziej pasuje TUTAJ

Opublikowano

Przenioslem :D ...

Faktycznie "fajny" parowoz !scooter , ciekawe jaka jest reakcja po przyjechaniu na przeglad :D ...

Edit: Wrzucam fotke tego "Junaka", bo za pare dni ogloszenie zniknie...

junak.jpg

Opublikowano

Normalnie "Złomex" :D

Ma gość fajntazję, wycieraczka na reflektor główny (pewnie jest tam xenon),chociaż zastanawiam się, czy to nie jest szyba, przez którą kierownik patrzy na drogę a także zestaw tub do trąbienia (a'la 100 letni parowiec pływający po Lac Lemman)

Najbardziej rozwalił mnie zestaw kufrów bocznych !tut , boczne kółka :D i knagi do cumowania sprzętu na parkingu !scooter

Givi i Kappa powinni się uczyć ;)

• Administrator
Opublikowano

Podoba mi się również otoczenie w jakim owo zdjęcie zostało wykonane. Ta dbałość o szczegóły, zadbana murawa, pięknie otynkowany budynek, schody, składzik. Ma gość styl.

Opublikowano
Normalnie "Złomex" :)

Ma gość fajntazję, wycieraczka na reflektor główny (pewnie jest tam xenon),chociaż zastanawiam się, czy to nie jest szyba, przez którą kierownik patrzy na drogę a także zestaw tub do trąbienia (a'la 100 letni parowiec pływający po Lac Lemman)

Najbardziej rozwalił mnie zestaw kufrów bocznych :D , boczne kółka !OKK i knagi do cumowania sprzętu na parkingu ;)

Givi i Kappa powinni się uczyć :D

Czarek jaki Złomex :) , to jest maszyna odchodzącej epoki a ten egzemplarz akurat jest odpalany tylko w niedziele na dostanie się do Kościółka ;) .

P.S

Ale trzeba Gościowi przyznać + za innowację .

Ciekawe jak by goscia wzieli na projektanta , ale by śmigały cacka :):) .

• Sympatycy
Opublikowano

Mnie to krew zalewa jak widzę takich :) ,,projektantów" To jest jakiś szaleniec :D , któremu wydaje się, że stworzył super dzieło motoryzacyjne i jeszcze chce to sprzedać, normalnie koszmar !OKK .

Fajnie napisał dodatkowe, powtarzam dodatkowe wyposażenie: bagażnik, kufry, radio taaak, a reszta Panie to seryjna :) .