Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Allegro, ebay, tablica,... ciekawe, niecodzienne oferty... a także "rodzyny" :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry za OT!

Jak my?licie zamiast kupować nówkę w Polsce czy opłacało by się sprowadzić nowy lub prawie nowy z Niemiec?

Burgman UH125

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

94

• dr.big

62

• rudy_56

61

• Kubo

21

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po raz kolejny :rolleyes: -> na pewno trzeba zaplacic 22% VAT-u + pelna cene brutto, a jak z odbiorem podatku z kraju kupna tego nie wiem ;) .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stylistycznie bardzo ciekawy ciekawe jak z jako?ci?....

Opublikowano

Ciekawi mnie tylko, po co dziadkowi kufer, duża szyba i grzane manety do "wożenia babki po wsi"? !scooter

• Administrator
Opublikowano

Kurcze albo jestem slepy, albo ten SW nie ma szyby. Zastanawia mnie cena, z czego ona wynika, bo z czegos wynika !scooter

Opublikowano

Zdjęcia robine na tym samym podwórku, co i Deaville, które prezentowałem Szanownemu Gronu ponad rok temu. Sieradz.......

Pozdrówka

Opublikowano
Kurcze albo jestem slepy, albo ten SW nie ma szyby. Zastanawia mnie cena, z czego ona wynika, bo z czegos wynika !scooter

Wiesz, okolice Sieradza znane s? z jak by to powiedzieć dyplomatycznie "częstego występowania w dziale na naszym forum z kup? w tytule" !scooter

Tak jak kolega Drogowiec byłem kiedy? w takiej motocyklowej "RZE?NI" w tym mie?cie....

• Administrator
Opublikowano
Witam, znalazłem co? takiego:

http://moto.allegro.pl/item171829849_honda...ng_600_abs.html

Na temat skutera się nie wypowiadam ale siedzisko "miodzio" !scooter

Inne dodatki troche jak by to powiedzieć "kontrowersyjne" :D

Widać, że skuter kupiony od niemieckiego dziadka :D

Oni kochaj? takie "extrasy".

Ciężko po fotkach powiedzieć co? wi?ż?cego ale na pierwszy rzut oka ciężko się do czego? przyczepić w tym egzemplarzu.

Relingi ma całe, naklejki, emblematy tam gdzie oryginalni a to sugeruje, że raczej nie miał jakiego? poważnego crasha ale mogę się mylić !scooter

Szkoda, że lusterka zamiast oryginalnych s? ala choper :D

Opublikowano

Podobno głupich nie siej?, a jedynie sami się rodz?. :lol:

Gość Adamsoc
Opublikowano

Wła?cicielem jest go?c prowadzacy knajpe w szyrku!

A oddał go do salonu wystawili go tam za 26 chyba

Niestety amerykanin!!

Opublikowano

Policja ma pełne prawo przyczepić się do tego - to tak, jakby w samochodzie wszystkie szyby przyciemnić, a przednia i przednie-boczne przecież musz? być "normalne".

Ciekawy efekt, to napewno, ale jak z widoczno?ci?? ;)

Opublikowano

gupoty piszesz ... nie maj? sie do czego przyczepic - mozesz miec ciemn?, czarn? szybe w kasku motocyklowym, i nikt nie ma prawa Cie za to shaltować ...

Opublikowano

Okropne!!

Dobre jako postrach na pieszych i innych użytkowników dróg.

To tak jakby postawić przy cukrze zdjęcie złej te?ciowej, niech się wszyscy boj?. <_<

Opublikowano
gupoty piszesz ... nie maj? sie do czego przyczepic - mozesz miec ciemn?, czarn? szybe w kasku motocyklowym, i nikt nie ma prawa Cie za to shaltować ...

Sory, mój bł?d - przecież ile kasków ma czarne szybki ... ;);) Chyba zbyt się rozpędziłem z wypowiedzi?.

<_<

• Administrator
Opublikowano

Mumia jest maly problem, czarne szybki w kaskach maja atest, ta wyklejka mimo ze ciekawie wyglada na pewno nie ma atestu i o ile u nas pewnie przejdzie, za nasza zachodnia granica skonczy sie mandatem. Swoja droga ograniczyc sobie pole widzenia, kiedy jeden blad moze kosztowac zycie to dla mnie glupota. Nie sadze ze na tych naklejkach znajdziemy magiczna literke dopuszczajaca do ruchu.

Podobnie jest z foliami przyciemniajacymi szyby,one moga miec atest, do czasu kiedy sa foliami w rolce, naklejone na szybie nie maja juz zadnego atestu i jak sie trafi sluzbista to bedzie problem.

Opublikowano

Haha, "tuning" kasku !scooter ... Jezdzac czasami z chromowana szybka zabieram zawsze w dluzsze wyjazdy szybke normalna. Bo wystarczy, ze bedzie ciemno lub zacznie padac deszcz...

Opublikowano

No i najważniejszy argument na nie:

-nie widać naszych boskich obliczy !scooter !scooter !NOT

• 2 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

Nie mogłem się powstrzymać... !bicz

Różne "ciekawe" kufry widziałem na niemieckich aukcjach montowane przez tamtejszych bastlerów ale ten przebija wszystkie dotychczasowe "patenty" ;)

Helix na ebay.de

;):lol::lol: