Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Allegro, ebay, tablica,... ciekawe, niecodzienne oferty... a także "rodzyny" :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli szukacie czego? w wersji naprawde mini to polecam poszukać Hondy Mopicampo (czy jako? tak). Jeszcze mniejsze tyle że ze składan? kierownic?- po złożeniu wielko?ci walizki :unsure:

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

94

• dr.big

62

• rudy_56

61

• Kubo

21

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=144509803#photo

... tylko czemu wszystkie fotki sa tak wykadrowane, ze nie widac przedniego kola?  !V

Tego to powinienes chyba dac do "allegro- kupy". Robil zdjecia ogrodzenia, a Burgman stal w poblizu... Dlaczego nie ma zapisku o rozwalonej stacyjce i wygryzionych plastikach ;) ? A, jest wpis "prawie idealny" -> to tlumaczy wiele :lol:;):P . Z drugiej strony co sie dziwic, cena jest ... odpowiednia.

Opublikowano

... tylko czemu wszystkie fotki sa tak wykadrowane, ze nie widac przedniego kola?  !V

Tego to powinienes chyba dac do "allegro- kupy". Robil zdjecia ogrodzenia, a Burgman stal w poblizu... Dlaczego nie ma zapisku o rozwalonej stacyjce i wygryzionych plastikach :P ? A, jest wpis "prawie idealny" -> to tlumaczy wiele :lol:;);) . Z drugiej strony co sie dziwic, cena jest ... odpowiednia.

Big-u... powiniene? mieć nick "Sokole oko"... :P

Opublikowano

... tylko czemu wszystkie fotki sa tak wykadrowane, ze nie widac przedniego kola?  :D

Tego to powinienes chyba dac do "allegro- kupy". Robil zdjecia ogrodzenia, a Burgman stal w poblizu... Dlaczego nie ma zapisku o rozwalonej stacyjce i wygryzionych plastikach :P ? A, jest wpis "prawie idealny" -> to tlumaczy wiele :D;);) . Z drugiej strony co sie dziwic, cena jest ... odpowiednia.

Nie wiedzialem, ze forum burgmani ma taka sile - zdjecia w aukcji zostaly zmienione ;)

I na dokladeczke X9 http://moto.allegro.pl/item142416359_piagg...uper_stan_.html

Opublikowano

adamC zastanów sie do czego podajesz tu linki, pisałem o tym już wiele razy i jak grochem o ?ciane - w tym w?tku tylko pewne i sprawdzone oferty.

Sory ale ten czarny burgi 650 ... bity przodem (brak emblematów ABS i skórka pomarańczowa na przednim błotniku ...) i x9 z Francji jako? do mnie nie przemawia.

p.s

Wła?nie sprawdzam czy nie jest to ta czarna uszkodzona 650tka widziana kilka razy na motobazarze i allegro wczesn? wiosn?.

Opublikowano

rudy_56 przepraszam, ze do mnie "grochem o sciane" tez nie dotarlo :D Niestety nie mam wiedzy takiej jak niektorzy uzytkownicy forum i nie potrafie ocenic czy taki czy inny sprzet ukazujacy sie na aukcji jest "pewny i sprawdzony". Podajac w tym topiku link do tej czy innej aukcji liczylem wlasnie na to, ze zostanie on w pewien sposob zweryfikowany i odpowiednio zakwalifikowany - "kupa" - "okazja" :D

Sporo nowych uzytkownikow przybywa na forum, niektorzy z nich szukaja czegos dla siebie, fajnie byloby wiedziec, ze mozna liczyc na doswiadczenie osob takich jak TY i bez zakladania nowych topikow, PM czy maili dowiedziec sie co mysla o niektorych ofertach !scooter

ps

To co jak cos znajde przy okazji swoich poszukiwan to wrzucac tu czy nie? :D

Opublikowano

Masz dwa tematy -> tutaj wrzucasz "dobre" rzeczy, a drugi to "allegro kupa" i tam trafiaja takie stwory jak ten czarny...

Opublikowano

ale z tym X9 to klient jest asem ...

system CBS .. Hondowski ... ale co tam ..

iEvolution ... jeszcze o czyms takim nie słyszałem .. a ten egzemplarz to na pewno Evolution nie przypomina ...

Opublikowano

Nie to żebym sie wtr?cał ale topic "allegro i Ebay" nie został stworzony z my?l? o tym żeby każdy prezentował na forum wszystko co znajdzie na owych portalach ciekawego czyli rozbite tudzież kopiowane na zamówienie fury. Nie chcielibysmy chyba zeby za chwile kto? tu wrzucił np. zajefajny oldschoolowy dresik adidasa.

W celu sprawdzenia po co jest w?tek założony polecam wyprawę do jego Ľródeł

pozdr

Opublikowano

Jest dokladnie tak, jak napisal Zyzio, temat zdryfowal totalnie i sa zamieszczane jakies badziewia, bo tak naprawde co mnie interesuje jakis rozbity samochod Orfelii !TAZ ?

Prosze sie trzymac tematu -> tu maja trafiac ciekawe aukcje zwiazane z jednosladami, zas do "allegro kupy" podobne aukcje w negatywnym tego slowa znaczeniu. Czy to za duze wymagania?

(...)Proponuje tu wklejać naprawde ciekawe oferty głównie akcesoriów i czę?ci.(...)

Wszystko na temat.

Opublikowano
tu maja trafiac ciekawe aukcje zwiazane z jednosladami, zas do "allegro kupy" podobne aukcje w negatywnym tego slowa znaczeniu.

A gdzie powinny trafiać pytania dotycz?ce danych ofert (oczywi?cie mam na my?li wył?cznie skuterowe), czy też pro?by o wyrażenie opinii kierowane do bardziej do?wiadczonych forumowiczów? Tutaj?

Opublikowano
tu maja trafiac ciekawe aukcje zwiazane z jednosladami, zas do "allegro kupy" podobne aukcje w negatywnym tego slowa znaczeniu.

A gdzie powinny trafiać pytania dotycz?ce danych ofert (oczywi?cie mam na my?li wył?cznie skuterowe), czy też pro?by o wyrażenie opinii kierowane do bardziej do?wiadczonych forumowiczów? Tutaj?

Masz racje :lol: ... Wlasnie powstal nowy watek, do ktorego mozna wrzucac wszelakie oferty i zapytania o ich "oplacalnosc" :P ...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

.... B)

Opublikowano

wał kardana... niezły wał :P

Opublikowano

czy ja czegos nie widze czy wiecie o czym, czego ja nie wiem??

Opublikowano
czy ja czegos nie widze czy wiecie o czym, czego ja nie wiem??

Hmm... ja rowniez nic nie widze, bynajmniej o wale... Kardana ;)

Ale jakby nie patrzec, to cena nie jest zla :P

Opublikowano

Chłopaki spójrzcie w ramkę !!! Jest jak byk napisane : rodzaj napędu - wał kardana :P

Opublikowano
Chłopaki spójrzcie w ramkę !!! Jest jak byk napisane : rodzaj napędu - wał kardana :P

Aaa... rzeczywiscie ;):P

Ale pasek i tak ma nowy ;)

Opublikowano

Sprzęt był uszkodzony przodem - teraz na szybkiego poklejony i pomalowany(błotnik od wersji z ABS).

Wystarczy tylko obejrzeć zakończone aukcje tego pana i jego cudnego burga, a Wy tak podniecacie się tym wałem ...