Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Allegro, ebay, tablica,... ciekawe, niecodzienne oferty... a także "rodzyny" :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ponownie i sorki za powtarzanie,ale stare linki z allegro i ebay wygasaja i nie widac co tam bylo,wiec rozumiecie sami

pozdrawiam wszystkich :)

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

94

• dr.big

62

• rudy_56

61

• Kubo

21

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pytanie do tych którzy znaja się na informatyce: Da się zrobić tak że link do aukcji tego skutera będzie w jakis sposób zablokowany??

Nie sadze żeby się dało tak zrobić bo on na allegro bedzie jeszcze pewnie z rok sie bujał i za każd? aukcj? inny adres idzie !wchair

Opublikowano

witam

:huh: hahaha ja wklejałem go strone wczesniej i mnie opierdzielili,ze niedawno był,ale sie TOBIE dostanie <_< ,a tak swoj? drog? to ciekawe ile razy najwiecej jeden skuter byl dawany na allegro lub ebay do sprzedaży?

pozdrawiam <_<

Opublikowano

Ja bym tylko chciał przypomnieć od czego jest ten w?tek a od czego allegro kupa bo znowu m?cicie i to strasznie <_<

Opublikowano

Tak po raz, zweryfikuj sobie cene jak tam podaja, z tym co pojawia sie na stronkach burgmani w dziale ogloszenia, w tej cenie na tym forum nie wyjmiesz nawet yp250, a ty bys chcial burgmana 400, nie wypowiadam sie tu na temat czy byl on bity czy nie bo ciezko stwierdzic( moze to brak doswiadczenia moze to jakosc zdjec !OKK ) ale porownaj sobie ceny w dziale ogloszen a ceny na allegro i bedziesz mial jaki taki obraz co mozna na allekupa kupic,

• Administrator
Opublikowano
SUZUKI BURGMAN AN400 K6, 2006 - na pierwszy rzut oka oferta bardzo ciekawa ...

Je?li faktycznie bezwypadkowy a cena jest cen? brutto to oferta jest bardzo dobra!

A je?li nawet netto to też super preis dla kogo? kto ma firme!

Edit- Dzwoniłem. Cena jest netto. Brutto 19 tpln. Cena rozs?dna ale dla osoby prywatnej, nie maj?cej firmy taka sobie ...

Opublikowano

Zakładaj?c, jak w te?cie Mariusza, że od 2006 roko Xciting ma poprawione lusterka czemu ten egzemparz nie ma?

http://moto.allegro.pl/item139830424_skute...g_500_2006.html

Albo to rocznik 2005 kupiony i zarejestrowany w 2006 r. co sprytnie pomin?ł sprzedawca.

Albo w tym roku jeszcze Kymco wypuszczało Xcitingi bez poprawek...

• Administrator
Opublikowano

Były i takie i takie... Dopiero w drugiej połowie 2006 były produkowane na nowych lusterkach.

W salonach można będzie dostać napewno jeszcze jaki? czas ganz nowe w fazie pierwszej.

• Sympatycy
Opublikowano

Patrz?c na najbardziej charakterystyczn? czę?ć która odróżnia 250 od 400(tłumik), oznaczałoby to że sztuka ta, to Burgman400... I tak? pojemno?ć napewno ma...

Pozdrawiam, Kuba :P vel. Wypłosz :lol:

Opublikowano

...ale czemu brak w takim wypadku harakterystycznej listwy z "400" i to z obu stron? Czy jest mozliwe, ze to "kupa" i ma plastiki od 250? Czy mozna te listwy w latwy sposob zgubic?!

• Administrator
Opublikowano
...ale czemu brak w takim wypadku harakterystycznej listwy z "400" i to z obu stron? Czy jest mozliwe, ze to "kupa" i ma plastiki od 250? Czy mozna te listwy w latwy sposob zgubic?!

Jak najbardziej możliwe że to kupa a plastiki może miec z trzech różnych skuterów.

Zdjecia małe, opis mizerny a cena nieznana. Raczej bym sobie odpu?cił.

Opublikowano

Kanapa na bank też od 400 :D

Tylko czy były 400 w 1998r? Bo co? mi się wydaje że tylko 250 był wtedy a 400 rok póĽniej

• Administrator
Opublikowano
Tylko czy były 400 w 1998r? Bo co? mi się wydaje że tylko 250 był wtedy a 400 rok póĽniej

Zgadza się. Czterysetka od 1999 r.

Krótko mówi?c- jest to tzw. "swap" z 250 na 400 :D

Opublikowano
taka ciekawostka, bo nigdy czegos takiego na oczy nie widziałem ;)

http://motocykle.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M301040

Geez, to moj pierwszy spalinowy sprzet ktorym smigalem jak mialem 5lat. Sprzet totalnie niezniszczalny i bezawaryjny (uzytkowałem go bezawaryjnie przez 6lat). Zeby troche nizsza cena byla to bym sie skusił... Łezka w oku :unsure: