Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Allegro, ebay, tablica,... ciekawe, niecodzienne oferty... a także "rodzyny" :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

94

• dr.big

62

• rudy_56

61

• Kubo

21

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

A czy przypadkiem Dudi nie był pierwszym wła?cicielem ? Bo? mie się co?

kojarzy z tymi gmolami, rocznikiem i miejscem...

pzdr

Opublikowano

TRZEBA NAM TESTU TAKIEGO WYNALAZKA!!!

• Administrator
Opublikowano
TRZEBA NAM TESTU TAKIEGO WYNALAZKA!!!

Ermi... narazie to na dniach pojawi się na stronie test skutera, który jest dedykowany idealnie dla Ciebie :P

Nawet Twój ulubiony koolor jest w nim dostępny :ph34r:

Jeszcze chwila cierpliwo?ci !scooter

Opublikowano

Doł?czam się do postulatu ERMIiego!!! Chciałbym zobaczyć test tego !scooter

Opublikowano

hiba sie domy?lać Mister co to bedzie :D;):D:D

ale na razie pozostanę w cieniu ;) że tak powiem...

dodam że sie cieszę !scooter

Opublikowano

dodam że sie cieszę  !scooter

Twój avatar niezmiennie na to wskazuje :D

Niemniej to może być ?wietne rozwi?zanie gdy już wiek nie pozwoli na jazdę bez bocznych kółek :D

Opublikowano

hehehe no cóż APTO - staro?ć jest przykra...

Opublikowano

Nie przesadzaj ERMI, technika idzie tak do przodu, że zgodnie tym do czego link powyżej można j? będzie sobie nieco osłodzić.

Tak żeby nie popadać w melancholię! !scooter

...a sprzęt oczywi?cie polecamy wszystkim, sam pewnie taki sobie kupię, jak tylko uskładam kasę!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Zerknijcie...

Madison

Cena kusz?ca... tylko kurde jako? tak... nisko

Rozmawiałem z facetem. Sprowadził go z Włoch jak miał podobno przebieg 300 km. Wywrotkę zaliczył w Polsce. Przewrócił się na lew? stronę i potem na praw?. Sprzedaje go komis KLIK. Podobno jest w sumie lekko porysowany. Go?ć ma zamie?cić szczegółowe zdjęcia. Jak pytałem go o inne rzeczy to jako? tak się trochę motał, ale powiedział, że normalnie nim codziennie jeĽdzi. Maszynka fajna z wygl?du. Jak myslicie, warta swojej ceny?

Opublikowano
Zerknijcie...

Madison

Cena kusz?ca... tylko kurde jako? tak... nisko

O ile się nie mylę to ten madison dłuugo już jest na allegro ale kto wie może z bliska wygl?da nieĽle, choć ta wersja madisona niezbyt przypadła mi do gustu to ma kilka takich smaczków dla których warto go kupić a cena jeżeli wzi??ć pod uwagę przebieg i rocznik baardzo smaczna !OKK

Opublikowano

Wiecie co... jak dla mnie to wszystko jest tragiczne... jako? mi się nie chce wierzyć w to że jaki? makaron sprzedał skuter przez to że miał 2 małe pęknięcia czy rysy za pół ceny - no dajcie spokój nie ma czego? takiego jak okazja- okazje to pozory i zamaskowanie do tego stopnia prawdy że w końcu ktos w to uwierzy i kupi... Jeszcze sie go?c mota w tym co mówi to już dla mnie zalatuje nieciekawie...

Z tych ogłoszeń to można wyczytać że do PL sprowadzone s? lekko uszkodzone pojazdy(kosmetycznie) urzytkowane przez dziadków oraz kobiety... nie ma co gdybać... to trzeba zobaczyć a i tak nawet wprawne oko nie wychwyci wszystkiego !happybth .

|wietnym przykładem jest ten K3 (chyba) po dachowniu zrobiony na dwukolorka- na fotach super a w rzeczywisto?ci kicha...

Z tego co widze to w tym dziale 90% pojazdów to moto, których główny atut to cena a nie stan... a puĽniej wielu pisze temety w których prosi o pomoc bo sie co? zepsuło, co? jest nie tak itd... w ostatecznym rozrachunku wychodzi na to że nie było warto !OKK

Opublikowano
Może kto? fachowym okiem spojrzec na to "złoto"  :P

Moze nie fachowe, ale:

Bardzo niezadbany wyglad :D , zbielale zegary i czarny lakier zbiorniczkow plynu hamucowego. Porysowany i odpadajacy lakier, mogacy swiadczyc o przewroceniu skutera, zjezdzone opony na granicy "znakow", trzech wlasciceli, sprzedaje handlarz, ogolnie dosyc daleko :) .

Dosyc maly przebieg, kufer, nie porwana kanapa, wersja DX, sa nawet oryginalne kapsle na lusterkach :rolleyes: .

PS. Nie napisane nic o serwisowaniu skutera, bezwypadkowosci, dzieki trzem wlascicielom tak naprawde niewiadome kilometry -> no chyba ze jakos udokumentowane.

Opublikowano

witam ponownie wszystkich

a co my?licie o tym burgim?:http://www.allegro.pl/item134790447_suzuki_burgman_k3_an_400_warszawa.html

pozdrawiam :)

Opublikowano

Boże ... :)

• Administrator
Opublikowano
witam ponownie wszystkich

a co my?licie o tym burgim?:http://www.allegro.pl/item134790447_suzuki_burgman_k3_an_400_warszawa.html

pozdrawiam :)

:):):)

Opublikowano

o rany, ten egzemplarz juz na?cie razy byłomawiany - KUPA

Opublikowano

Pytanie do tych którzy znaja się na informatyce: Da się zrobić tak że link do aukcji tego skutera będzie w jakis sposób zablokowany??

Na pocz?tku była to kupa. PuĽniej kolejni wyci?gali link z allegro to wydawało mi się to ?mieszne... teraz to mi się płakać chce :):)

Opublikowano

Hahaha sam o nim niedawno pisalem, wiec nie bede tu nikogo potepial,

widocznie kazdy nowy forumowicz musi zamiescic tego burgolota tu :) taka swoista inicjacja :)