Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Allegro, ebay, tablica,... ciekawe, niecodzienne oferty... a także "rodzyny" :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

94

• dr.big

62

• rudy_56

61

• Kubo

21

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To malagutti to do ksiegi rekordow ,9 lat i zablokowana 50 .

Opublikowano

Z Bajajem Cheetackiem to trochę przesadził robaczek jeden. :P:P

Opublikowano

Te rureczki do Majesty125 całkiem fajne, ale dzwoniłem do kolesia w sprawie tego relingu na przedni błotnik (bo boki i tył mam) - zarzucił 100zł :)

Chyba sam se tak? rurkę wygnę i dam do niklowania :lol:

• Administrator
Opublikowano

Te "rureczki" s? do?ć drogie.

Komplet orelingowania do An 650, An 400 czy FJS 600 kosztuje w Niemczech ok 200- 250 EUR.

25 EUR za przedni reling na błotnik je?li chrom jest w idealnym stanie to cena okazyjna.

Opublikowano
Chyba sam se tak? rurkę wygnę i dam do niklowania

My?lę że dobry fachowiec za niklowanie zci?gnie z Ciebie więcej / ostatni? skóre :blink: /

Opublikowano

Dylus daj se siana z tym przodem... To jarmarcznie wygl?da, dlatego dałem ten pasek chromowany, Widziałem live ten przód kiedy? przypadkiem jak w Wałbrzychu byłem - dałem sobie na wstrzymanie whist - tobie też to radze :blink:

Opublikowano
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M164679 - czy moze ktos widzial ten egzemplarz lub ma na jego temat jakies zdanie?

Witam, ogl?dałem ten sprzęt osobi?cie mnie wydawał się nawet O.K. ale ja za bardzo się nie znam. Wiem że temat tego sprzętu był już omawiany na forum i jak pamiętam raczej trafił do działu "kupa" warto poszukać .

Jeżeli jeste? zainteresowany C1 to kolega Kubo ma do sprzedania takowy (ogłoszenie jest na forum).

Opublikowano

Hmm... je?li faktycznie bezwypadkowy to sztuka jest wielce poci?gaj?ca ;)

Jakby miała audio fun to już bym chytał za telefon :D

Wiadomo ile oficjalnie sprzedało sie sztuk polsk? siecia dealerska ??

• Administrator
Opublikowano

No audio fun nie ma, ehh ale kolorek idealny takiej szukalem, ale swoja tez przerobie, a raczej przemaluje

Opublikowano

Witam!!

nie wiem wlasciwie czy to dobre miejsce na ten link moze lepiej bylo by go od razu w kupe zamiescic :)

http://www.allegro.pl/item127109925_suzuki...0_warszawa.html

moze ktos cos slyszal o tej sztuce albo czlowieku ktory to ma??

Edit po minucie:

przepraszam raczej powinno sie to zamiescic w kupie, bo ten czlowiek to domorosly mechanik a jego podworko to skladnica czesci :)

Opublikowano
Witam!!

.....[ciach]

Witaj. Widziałem ten sprzęt. Go?ciu buja się z nim od pocz?tku sezonu. Ja ogl?dałem go na jednym z bazarów warszawskich (bodajże w kwietniu) Wtedy cenił go na 16 000. Wiem że prawa strona z przodu była malowana. Ale co i jak dokładnie to nie wiem.

Potem cały czas stał na allegro no i widzę że chętnych brak...

Fotki sprzęta które wykonałem na bazarze: b5c7c6eef4013f96m.jpg 2b5efd6f5ff08b39m.jpg 0cb5065d99815becm.jpg 5412ef356b8c3efem.jpg

Pozdrawiam

MIchał

Opublikowano

Nie zapominaj o VAT, bo kupujesz go od dealera -> ma mniej niz przepisowe miesiace i przebieg. Nie ma tez umowy, jak z prywatnym czlowiekiem...

• Administrator
Opublikowano

Panowie... ile to już razy podsyłany był link do tego skutera?! :)

Skuter jest po dachowaniu ze Szwajcarii. |P Maximus sprzedawał go?ciowi cały tył.

Zastanawiam się czy warto kupować  jeszcze w tym roku, może poczekać do stycznia

http://www.mobile.de/SIDTsaTyOnTEeV5RV8IOu...11111223144574&

Mareczku... VAT> VAT> VAT !!

• Sympatycy
Opublikowano

A widział kto? toto: :)

jakie? dziwo sprowadzone z Kanady

Nie do?ć że sprzęt egzotyczny jak na Polskę, to i cena wydaje mi się "z choinki"...

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

Może kto? co? umie powiedzieć na temat tego sprzętu:

Skyliner 180

pzdr

EDIT:

Ups, sorki, już nieaktualne... nie mogłem się wcze?niej do go?cia dodzwonić... :)