Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Allegro, ebay, tablica,... ciekawe, niecodzienne oferty... a także "rodzyny" :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  Cytat
Hej,

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5290902

Waham się między Piaggio X9 a Kymco Grand Dink z tych ogłoszeń. Mogliby?cie rzec co? w tym temacie względnie wstępnie ocenić zdj?tka. Częsciej jezdzę po mie?cie niz na trasie i ze względu na obecnie ujeżdzany sprzęt nie mam awersji do Kymco.

A może kto? zna tego sprzedaj?cego ?

pozdrowienia tropikalne bezklimatyzacyjne

Łukasz

X9 Niema przedniego błotnika i jest strasznie poobdzierana (boki i schowek pod kierownic? <_< ), pozatym import francja i moim zdaniem mało realny przebieg jak na francje.

Wydaje mi się że Grand dink ma jednak jakie? naklejik a na zdjęciu ich nie widać :D Byćmoże był więc cały malowany. Pozatym brak plastiku w miejscu ł?czenia uchwytów dla pasażera z bokiem skutera (taki czarny z prawej strony jest a z lewej niema) Skuter prawdopodobnie leżał :lol:

Osobi?cie nie kupiłbym żadnego :D I rozejżałbym się za czym? lepszym może troche droższym ale nie składanym np. z 2 innych skuterów.

P.S. Wiecie że cofanie liczników w polsce jest legalne i można to zrobić normalnie w warsztacie !scooter Polska to zaiste dziwny kraj.

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

94

• dr.big

62

• rudy_56

61

• Kubo

21

Top użytkownicy w tym temacie

• Administrator
Opublikowano
  rudy_56 napisał(a):

Kurcze... je?li tak jak piszę sprzedawca naprawdę ta Versitka jest bezwypadkowa to już mi ?linka leci !OKK

Jak ja lubię takie rodzynki !OKK

Opublikowano

Brakuje pewnych znaczków na przednich bocznych owiewkach, ale moze w 2004 ich nie było.

Tylni znaczek jest inny niż w roczniku 2006 to kto wie ...

Widac delikatnie przerysowanie ?? przekładni.

Opublikowano

Ciekawe ile kosztowal w USA.

Fachowcem nie jestem, ale sprzet wyglada na dopieszczony.

Cena jak za K4 chyba nawet niezla.

Szkoda ze wersja USA. Predkosciomierz w milach moze byc troche deprymujacy dla osoby przyzwyczajonej do km/h <_<

Opublikowano

No... dzwoniłem własnie do wła?ciciela. twierdzi, że skut był kosmetycznie uszkodzony <_< . Pęknięty był jaki? plastik, którego nie warto było wymieniać, tylko skleił i sikn?ł lakierkiem.

Sprzedaje bo szuka AN 650. W tej chwili ma przejechane ok 5000 mil.

Ile w tym prawdy - nie mam pojęcia, wizualnie maszynka wg mnie jest ?liczna.

Opublikowano

Pawko ...

Skuter pochodzi z Poznania <_< , pęknięty był czarny plastik - matowy to nie wiem co on lakierował i lekkie ryski były po prawej stronie o ile dobrze pamietam.

Sprzedany został za 13 000 rok temu ...

Opublikowano

Tak tanio???

Opublikowano

To był koniec wrze?nia, bujał sie z nim z 3mc, ci?gle chyba importuje motocykle z USA głównie sporty.

• Administrator
Opublikowano

Jesli kupiony w Polsce, ma wszystkie przeglady wbite w ksiazke to przebieg moze taki byc, jak ktos malo jezdzi. No sa i tacy. Nie wyglada mi na kupe. Trzeba by zobaczyc oczywiscie na zywca, posluchac silnika.

Opublikowano
http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=119991658 - dobra cena jak za nowy skuter 125 ccm. Wprawdzie do?c długo wystawiony jest na allegro, ale wynika to raczej z faktu, że Chińczycy "skopiowali" skuter i identycznie wygl?daj? dzi? 50-tki. A ten Daelim na pewno wart jest uwagi.
  • 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Nie wiem, czy kupa... Dlatego umieszczam Go tutaj...

Nie ukrywam, iż takiego burgmana(nawet po malowaniu-TRUDNO) to bym kupił, po sprzedaży SV, gdyż na takiego tylko byłoby mnie stać...

Czy kto? go już widział? Może jakie? info nt. jego stanu którego nie widać?

Tak pytam teoretycznie...Narazie nawet nie my?le nad mzian? 2oo bo kasa trzyma... :rolleyes:

http://www.allegro.pl/item121892265_suzuki_burgman_400.html

Pozdrówki, Kuba !OK

EDIT(po minucie czasu)...

Już widzę, iż był malowany, gdyż przecierz w 2003 roku były tylko jasnoniebiesko-srebrne(a'la Paweł833)... Więc ten to nie seria wylizana... Ale może mimo to wart swej ceny? !OKK

Opublikowano
  Kubo napisał(a):
Nie wiem, czy kupa... Dlatego umieszczam Go tutaj...

Nie ukrywam, iż takiego burgmana(nawet po malowaniu-TRUDNO) to bym kupił, po sprzedaży SV, gdyż na takiego tylko byłoby mnie stać...

Czy kto? go już widział? Może jakie? info nt. jego stanu którego nie widać?

Tak pytam teoretycznie...Narazie nawet nie my?le nad mzian? 2oo bo kasa trzyma... :D

http://www.allegro.pl/item121892265_suzuki_burgman_400.html

Pozdrówki, Kuba :D

EDIT(po minucie czasu)...

Już widzę, iż był malowany, gdyż przecierz w 2003 roku były tylko jasnoniebiesko-srebrne(a'la Paweł833)... Więc ten to nie seria wylizana... Ale może mimo to wart swej ceny? !w00t

Kuba daj luz ... Sieradz i nr tel ...

http://www.allegro.pl/item121129649_honda_helix.html

Tylko 9 w Polsce ?? :D:D:D