Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Allegro, ebay, tablica,... ciekawe, niecodzienne oferty... a także "rodzyny" :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też mam b400 do sprzedania, jest na allegro: suzuki burgman 400 skuter/motocykl (numer 114829112) .Skuter jest pewny gdyż kupiłem go również od kolegi z forum(RUDY56 - mam nadzieję że mogłem to powiedzieć, Paweł?). Niestety tak mi się poukładało, iż zmuszony jestem sprzedać sprzęta, choć bardzo go lubię. Nie zd?żyłem nawet poznać nikogo z forum w tzw. realu :angry: ( oprócz RUDEGO 56 rzecz jasna)

Pozdrawiam, boochos (je?li powołasz się na forum BURGMANIA ATRAKCYJNY RABAT CZEKA :P )

Mój tel: 507 077 285

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

94

• dr.big

62

• rudy_56

61

• Kubo

21

Top użytkownicy w tym temacie

• Administrator
Opublikowano

Ja bym tylko dodal do tego ogloszenia "na ropie nie odpala" :angry:

Opublikowano
  Cytat

Ja bym tylko dodal do tego ogloszenia na ropie nie odpala 

...ale do którego? Do mojego Burga??? :angry:

• Administrator
Opublikowano

Przepraszam ze nie sprecyzowalem do T-maxa :angry:

Opublikowano
  Cytat
Przepraszam ze nie sprecyzowalem do T-maxa

O NIE!! :angry:

To ja przepraszam, że musiałe? pisać to wyja?nienie. PRZEPRASZAM jeszcze raz :P .I zapraszam

Opublikowano

:blink: tak jak Drogowiec napisal, AN400K3 stoi i czeka na szczesliwego nabywce :

tresc ogłoszenia

• Sympatycy
Opublikowano

Hej... Zapewne s? tu klubowicze, którzy byli na zlocie w Lęborku w roku 2004...

I pewno w?ród tych osób s? tacy, którzy pamiętaj? TEN skuter...

Jest to Helix i dobrze pamiętam, iż uczestnioczył w zlocie Lębork 2004(pamiętam, bo zachwycał Mnie swoim malowaniem...).

My?lę, że jest On godny polecenia(mimo że nie znam wła?ciciela).

Pozdrawiam, Kuba ;) vel. Wypłosz ;)

Opublikowano

Witam.

Również jestem ciekaw Waszej opinii na temat tej sztuki -> http://www.autotrader.pl/details,30795,100537786.asp

Może kogo? to zainteresuje.

Ja niestety w tym roku raczej nic nie kupię, nie wszystkie wydatki można przewidzieć... :ph34r:

Pozdrawiam.

EDIT. Wiedziałem, że sk?d? znam ten egzemplarz i znalazłem w archiwum http://www.yamaha.slask.pl/?id=komis/index . Skuter tylko trochę odmłodniał :)

Opublikowano

rudy_56 sie chyba nie zastanawial whist

BTW. jakos tak wydaje mi sie, ze wczesniej to podworko gdzies widzialem. Na jakims ogloszeniu.

Opublikowano

gadałem z go?ciem. Twierdzi że opis i stan skutera zgadzaj? się w stu procentach. Cena: 20.000 zł do minimalnej symbolicznej negocjacji.

Opublikowano

Witam.

http://www.allegro.pl/item116106649_okazja...ilver_wing.html

Co? mi się zdaje że na forum sprawa tego skutera była poruszana, tylko nie potrafie tego znaleĽć... !TAZ Cena co? sugeruje, teraz pozostaje pytanie jak duże to "co?" było !scooter

Nie ukrywam że chce zmienić skuter, najlepiej na dwucylindrowca, ale fundusze mnie ograniczaj? :) Ten skuter jest w górnej granicy moich możliwo?ci finansowych...

Teraz pozostaje tylko pytanie czy warto :)

• Administrator
Opublikowano
  Svempas napisał(a):
Witam.

http://www.allegro.pl/item116106649_okazja...ilver_wing.html

Co? mi się zdaje że na forum sprawa tego skutera była poruszana, tylko nie potrafie tego znaleĽć... !scooter  Cena co? sugeruje, teraz pozostaje pytanie jak duże to "co?" było !scooter

Nie ukrywam że chce zmienić skuter, najlepiej na dwucylindrowca, ale fundusze mnie ograniczaj? !scooter  Ten skuter jest w górnej granicy moich możliwo?ci finansowych...

Teraz pozostaje tylko pytanie czy warto !holiday

Nie warto. Skuter praktycznie cały lakierowany. Z tego co wiem ogl?dało go już kilka osób (i to do?ć wnikliwie) a on jako? nadal stoi na ogłoszeniach.

Przy tej cenie powinien się już 10 razy sprzedać... !scooter

• Administrator
Opublikowano

Cena jest rewelacyjnie (niewiarygodnie) niska.

Po I- wsze- czy jest bezwypadkowa?

Po II- gie jak wygl?da temat finalizacji? Kto co placi? Jaka zaliczka? W ktorym momencie? Kiedy pojazd moze byc w PL? Zbyt duzo pytań...

Ogólnie włochom nie ufam.

Szybciej skłaniałbym się do takiej oferty z Niemiec> Nowa Yp 400 z jebaja

Praktycznie 100% pewno?ci, że zakup będzie okazj?.

Opublikowano

Po co na 1km zakladac kufer i oparcie? Dziwna oferta... Moze juz tej YPki nie ma i sluzy jedynie "na wabia"? Zglosisz sie i dostaniesz oferte 20 nieciekawych skuterow?

Reszte napisal juz Mariusz, jak dla mnie sprawa do wybadania, ale bez wielkich nadziei !scooter .

PS. Oferta niemiecka ma rece i nogi, skuter tez dosc daleko, ale jak najbardziej wiarygodny !scooter .

Opublikowano

Odno?nie Silvera zgadza sie to co pisał Mariusz, ogl?dałem go jeszcze w zeszłym roku kiedy był do sprzedania za ... 25 000 !scooter

Opublikowano
  Cytat
Nie ukrywam że chce zmienić skuter, najlepiej na dwucylindrowca, ale fundusze mnie ograniczaj?  Ten skuter jest w górnej granicy moich możliwo?ci finansowych...

Teraz pozostaje tylko pytanie czy warto 

Witam. Mo.ze zainteresuje Cię moja oferta:My Webpage

zapraszam

Opublikowano

Łapy z dala od boochosowego burgera <_<

Opublikowano

Hej,

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5290902

Waham się między Piaggio X9 a Kymco Grand Dink z tych ogłoszeń. Mogliby?cie rzec co? w tym temacie względnie wstępnie ocenić zdj?tka. Częsciej jezdzę po mie?cie niz na trasie i ze względu na obecnie ujeżdzany sprzęt nie mam awersji do Kymco.

A może kto? zna tego sprzedaj?cego ?

pozdrowienia tropikalne bezklimatyzacyjne

Łukasz

Opublikowano

Ze względu na gabaryty, to Dink lepszy będzie po mie?cie, a X9 lepszy w trasie. X9 nieciekawie mi pachnie. Ma francuskie tablice, więc w te 15 tysięcy przebiegu trudno mi uwierzyć. Dink ma polskie blachy. Pytanie, sk?d został przywieziony?

Pozdrówka

Opublikowano
  yorick napisał(a):
Hej,

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5290902

Waham się między Piaggio X9 a Kymco Grand Dink z tych ogłoszeń. Mogliby?cie rzec co? w tym temacie względnie wstępnie ocenić zdj?tka. Częsciej jezdzę po mie?cie niz na trasie i ze względu na obecnie ujeżdzany sprzęt nie mam awersji do Kymco.

A może kto? zna tego sprzedaj?cego ?

pozdrowienia tropikalne bezklimatyzacyjne

Łukasz

Witam, moje zdanie jest takie, że KYMCO będzie łatwiej potem tobie sprzedać z prozaicznego powodu gdyż jest zarejestrowane na 50 a z tego co widzę to 125. pozdrawiam SHREK

!scooter