Sympatycy Kubo Opublikowano 30 Czerwca 2006 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2006 No i znów na allegro pojawiać zaczynaj? się firmy importuj?ce nowe skutery w giciarskich cenach... Burgi 400 K7 za 24000zł--> http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M237395 Burgi 400 K6 Type S za 23500zł --> http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M237398 Jak z tym burgiem K7 to niewiem czy to prawda... trzebaby do nich dzwonić... W sumie to firma jakby po "s?siedzku" gdyż z Katowic, do których mam raptem 40km... Może kiedy? się wybiore i zobacze co maj? na JUŻ... I jak dokładniej wygl?da kwestia zamówienia moto u Nich... Niemniej jednak oferta wygl?da poż?dnie i mile dla oka... Pozdrawiam, Kuba , vel. Wypłosz
Gość Dragon Opublikowano 30 Czerwca 2006 Opublikowano 30 Czerwca 2006 No i znów na allegro pojawiać zaczynaj? się firmy importuj?ce nowe skutery w giciarskich cenach...Burgi 400 K7 za 24000zł--> http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M237395 Burgi 400 K6 Type S za 23500zł --> http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M237398 Jak z tym burgiem K7 to niewiem czy to prawda... trzebaby do nich dzwonić... W sumie to firma jakby po "s?siedzku" gdyż z Katowic, do których mam raptem 40km... Może kiedy? się wybiore i zobacze co maj? na JUŻ... I jak dokładniej wygl?da kwestia zamówienia moto u Nich... Niemniej jednak oferta wygl?da poż?dnie i mile dla oka... Pozdrawiam, Kuba , vel. Wypłosz Kubo. W opisie nie jest podane, że to jest K7 ale faktem jest, że "chłyt matetindody" ze zdjęciem K7-ki jest drobnym oszustwem.
rudy_56 Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Opublikowano 4 Lipca 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M240502 Już maj?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Lipca 2006 Administrator Opublikowano 5 Lipca 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M240502Już maj? Do Polski trafiło pierwszych 8 sztuk nowego modelu Burgmana 400 K7. U nas już lada moment zaczn? się jazdy testowe, tuż po tym jak testowy An 400 K7 dostanie tablicę rejestracyjn?.
Gość scottie Opublikowano 5 Lipca 2006 Opublikowano 5 Lipca 2006 Ten pseudo importer moze i moze sprowadzic, ale juz kiedys byl poruszany temat, ze gwarancja europejska wcale moze u nas nieobowiazywac, jesli pojazd byl sprowadzony poza oficjalnym importerem... bywaly juz rozne problemy i z takimi firmami radze uwazac... Tak samo jak w Polsce jest bezposredni importer firmy Thule Trailers, a z drugiej ręki ktos zaczal sprowadzac sam przyczepy ze Szwecji i ze niby taniej (choc to byly ceny netto, ale mniejsza o to). Firma Thule Polska kategorycznie odmówiła roszczeń garancyjnych powołuj?c się na umowy z centrala...że s? wył?cznym importerem. Inna jest sprawa jak sprowadza taki pojazd juz zarejestrowany, ale wtedy juz sie stajesz drugim wła?cicielem...
dr.big Opublikowano 5 Lipca 2006 Opublikowano 5 Lipca 2006 Scottie, to jest ASO Suzuki w 3M, a nie "jakis importer"...
Gość Zbyszek Opublikowano 8 Lipca 2006 Opublikowano 8 Lipca 2006 Znalazłem cos takiego, cena ok, zle czy to możliew? http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M233397 wypowiedzcie sie proszę. Pozdr.
Gość Dragon Opublikowano 9 Lipca 2006 Opublikowano 9 Lipca 2006 http://www.allegro.pl/item114072622_skuter...ms_f1_team.html BMW C1... ale jaki...
drogowiec Opublikowano 10 Lipca 2006 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zbyszek, ta YP'ka jest jako? podejrzenie tania. Jak jeste? zainteresowany, skontaktuj się ze sprzedaj?cym i zalej go lawin? pytań. Może ten pojazd ma sens. Pozdrówka P.s. na moja kaprawe oczka, to na tych fotach nie widać kupy, ale mogę się srogo mylić.....
bogumilek Opublikowano 10 Lipca 2006 Opublikowano 10 Lipca 2006 Znalazłem cos takiego, cena ok, zle czy to możliew?http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M233397 wypowiedzcie sie proszę. Pozdr. sprzedawca pisze - "DELIKATNE RYSY NE PLASKIKACH PO PRAWEJ STRONIE,POZA TYM STAN IDEALNY". a na zdjeciach widac ze ma ostro przeszlifowane plastiki jesli poza tym jest wszystko w porzadku to warta tej ceny.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Lipca 2006 Administrator Opublikowano 10 Lipca 2006 http://www.allegro.pl/item114072622_skuter...ms_f1_team.htmlBMW C1... ale jaki... Pozwoliłem sobie podr?żyć temat tej sztuki ponieważ kojarzę, że był niedawno Williams C1 na mobile.de po crashu za nieduże pieni?dze. Okazuje się, że to ten sam, który już stoi na naszym allegro. Zadzwoniłem do wła?ciciela i co się dowiedziałem. Pojazd niedawno przywieziony do PL. Miał przeszlifowane obie strony. Skuter miał kufer ale momencie wypadku odleciał. Tzn sprzedawca dostał go od Niemca ale jest w stanie mało atrakcyjnym. Aktualny wła?ciciel sprowadził go tylko dlatego, że w garażu miał drug? C1 na czę?ci tzw. "dawce" z którego poprzekładał uszkodzone elementy do Williamsa. Widać że np. plastiki na wysoko?ci ramion pochodz? z innego pojazdu ponieważ s? srebrne a nie niebieskie. Urwane było lewe lusterko razem z mocowaniem. Przednie plastiki oraz osłona tłumika s? porysowane i do wymiany ma oba crashpady. W słuchawce usłyszałem co? co mnie bardzo zainteresowało: "Wie pan... w mie?cie to on jeĽdzi OK ale w trasę to bym się nim nie wybierał ponieważ dziwnie się zachowuje". Sprzedaj?cy nie potrafił bliżej okre?lić co to znaczy "dziwnie się zachowuje" Pojazd jest do nabycia tak jak stoi za min. 9 ty?. PLN+ koszty rejestracji. O ile dobrzę kojarzę na mobile.de stał przed napraw? w stanie uszkodzonym za 2 ty?. EUR wywoławczo więc albo Niemiec sporo zjechał z tej ceny albo aktualny wła?ciciel faktycznie potrzebuje kasy. Jedno za co warto pochwalić sprzedawcę to szczero?ć. Nawet sam się przyznał, że kupił go z mobile.de. Ps. Na koniec usłyszałem, żeby się raczej streszczał bo chętnych podobno nie brakuje . No cóż... cena robi swoje !YES
Gość scottie Opublikowano 10 Lipca 2006 Opublikowano 10 Lipca 2006 Bigu ja pisałem o tych co Kubo zapodał linki a nie ten nastepny ktory faktycznie jest od dealera. A tamte dwa pisze ze import własny, niezależny... Aaaa, no to wszystko jasne !YES , sorry... dr.big
Gość jarko Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam Jest kto? z Wrocławia żeby mógł oblukac te yamahe?yamaha Z góry wielkie dzięki. pzdr
zyzio Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam Jest kto? z Wrocławia żeby mógł oblukac te yamahe?yamaha Z góry wielkie dzięki. pzdr Zalecam szczególn? ostrożno?ć. Ogłoszenie to o identycznej tre?ci pojawia sie na allegro już od zeszłego sezonu
Gość Svempas Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 Z tego co pamiętam to ta sztuka niedawno nie miała papierów . Albo je teraz ma (ciekawe sk?d ) albo sprzedawca zapomniał dodać tego drobnego szczegółu
rudy_56 Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Opublikowano 12 Lipca 2006 Co? mieszasz Svempas, ja co do tej sztuki nie mam żadnego info. Co nie znaczy, że j? polecam.
Gość Svempas Opublikowano 13 Lipca 2006 Opublikowano 13 Lipca 2006 Rudy kilka miesięcy temu chciałem kupić szybe większ? (t? z nowszego modelu) do mojej YPki i szukałem również na allegro. Jestem na 99% pewny że to do tego go?cia dzwoniłem, ale wtedy samo ogłoszenie było inaczej sformuowane. Go?ć powiedział, że ma dwie, jedna ma co? z elektryk? i czego? brakuje, i że jakiego? dokumentu brakuje - tylko nie wiem którego skutera to dotyczyło. Tak czy inaczej nie dr?żyłem tematu ponieważ powiedział, że sprzedaje tylko w cało?ci.
Sympatycy szorstki Opublikowano 13 Lipca 2006 Sympatycy Opublikowano 13 Lipca 2006 A co s?dzicie o tym: echo, echo, echo.... uhatek2002 pzdr edit...
Gość Estelle Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 Burgman 400 uszkodzony Co powiecie na to? I ile trzeba go doinwestować?
Administrator Artix Opublikowano 14 Lipca 2006 Administrator Opublikowano 14 Lipca 2006 Oj Oj duzo, pod warunkiem ze chcesz zrobic go tak jak powinno sie zrobic. Moj Burgerek mial moze 10-20 % tych uszkodzen co widac na tym zdjeciu i naprawa ale oczywiscie zgodnie ze sztuka, czyli wymiana kazdego nawet najmniej podrapanego elementu na nowy bez lakierowania, bo plastiki nowe kupowane sa juz w kolorze wyniosla 8,5 tys zl. Same zegary kosztuja mase kasy a u mnie byla wymieniona tylko szybka od zegarow bo byla porysowana. Jest naprawde mase ladnych sztuk zeby kupowac ta sztuke. No chyba ze cena bedzie naprawde bardzo niska a ta az tak moim zdaniem wybitnie okazyjna nie jest. Pozdrawiam ps. rozwalil mnie opis "stan bardzo dobry" !OKK
Sympatycy szorstki Opublikowano 14 Lipca 2006 Sympatycy Opublikowano 14 Lipca 2006 Wydaje mię się, że sprytnie zrobiono zdjęcie prawej strony... Pomimo refleksów słonecznych, tłumik wygl?da na oszlifowany, więc, może się okazać, że poza dziwnym "dzwonem" w górny przód, skuter został jeszcze przeszlifowany po prawej. Być może się mylę, ale i prawa manetka wygl?da mi jako? tak dziwnie... Ogólnie, kupuj?c nowe czę?ci (używek jest chyba niewiele, może Artix co? jeszcze posiada "podzwonnego"), wyjdzie chyba kilka tysięcy peelenów i może być mało atrakcyjne. pzdr edit: ups, Art mnie uprzedził... !OKK
Administrator Artix Opublikowano 14 Lipca 2006 Administrator Opublikowano 14 Lipca 2006 No posiadam, posiadam troche czesci. A na marginesie masz liste czesci ktore wymienilem na nowe. I zobacz jaka wyszla cena naprawy, hmm wymiany bo sama wymiana trwala mniej wiecej tyle ile czasu trwa zdjecie i zalozenie plastikow !OKK oby u wszystkich byly takie naprawy jesli juz musza byc. A oto lista wymienionych czesci i te ktore w zwiazku z tym ze sa porysowane sa na sprzedaz posiadaja wszystkie zaczepy - nie sa polamane 1. szyba zegarow 2. obudowa zegarow dolna 3. ciezarek kierownicy (do sprzedania porysowany) 4. szyba przednia (do sprzedania porysowana) 5. plastik pod szyba 6. plastik wkolo wskaznikow 7. dzwignia hamulca (porysowana do sprzedania) 8. lusterko (porysowane do sprzedania) 9. plastik pod nogami prawy (porysowany do sprzedania) 10. stelaz przedni do mocowania szyby (do sprzedania zagiete jedno ramie o 1 cm) 11. oslona dolna prawa (porysowana do sprzedania) 12. oslona przednia (porysowana do sprzedania) 13. plastik nad lampa ??? nie mam pojecia ktory i co z nim jest 14. tlumik (porysowane kolanko od spodu do sprzedania) 15. oslona wydechu (porysowana do sprzedania) 16. kufer givi 46 (porysowany nie na sprzdaz) 17. uszczelka tlumika 18. kiera plastiku nad lampa (cokolwiek to znaczy) 19. naklejka suzuki na dziobie (zostawie sobie na dzwi garazowe smile.gif 20. uszczelka plastiku
drogowiec Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 Z tego, co wiem, to Woytaz (nasz forumowy kolega) ma do sprzedania Burga 400 w stanie salonowym. Udeż do niego na priv. Pozdrówka P.s. i nie pakuj się w jak?? kupę. Szkoda życia
Mr.T Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 natkn?łem się na tak? oto ofertę : skuter do kupienia większo?ć osób zna ten egzemplarz
Rekomendowane odpowiedzi