Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
film jeden niezły beatbox ale totalnie bez stylu

film dwa daje 6 na 10

film trzy to samo co nr jeden zero stylu

luknij sobie to kolego

Szczapciu... czy Ty masz jakie? problemy w miło?ci??? (nie mylić z seksem!!)...

Czy uważasz, że styl jest tu najważniejszy????

Na mnie wywarło to niesamowite wrażenie i napiszę, że naprawdę warto zobaczyć te filmiki zamieszczone przez ravw-a Co? niesamowitego...

• Klubowicze
Opublikowano

Tu nie styl jest chyba najważniejszy, a umiejętno?ci imitatorskie tych ludzi. Mnie sie podobało.

O ile pamiętam w jednej z edycji idola wystapił go?ć który w ?piwan? piosenkę wpl?tał tego typu "instrumentalkę" - niestety został "zjechany" przez Pani? Elę Zapędowsk?.

Pozdrówko!

• Sympatycy
Opublikowano

Ale wyczes

Normalnie niesamowite, film nr 2 ogl?dałem ze 3 razy z otwart? paszcz? ze zdziwienia. Strasznie dużo dĽwięków w tym samym czasie.

Normalnie niesamowite !walkm

• Administrator
Opublikowano

Film jeden i trzy to ten sam kole? , najlepsze jest to , że on tego idola w Australi wygrał :) !walkm :(:)

Gość SzCzApA™
Opublikowano
film jeden niezły beatbox ale totalnie bez stylu

film dwa daje 6 na 10

luknij sobie to kolego

Szczapciu... czy Ty masz jakie? problemy w miło?ci??? (nie mylić z seksem!!)...

Czy uważasz, że styl jest tu najważniejszy????

Na mnie wywarło to niesamowite wrażenie i napiszę, że naprawdę warto zobaczyć te filmiki zamieszczone przez ravw-a Co? niesamowitego...

tak się składa że jestem fanem gatunku generalnie obracam się w klimatach hip hopowych <czytaj breakdance, graffiti, beatbox, skateboarding itd itp)

nie napisałem że mi się nie podobało owszem kolesie s? technicznie nieĽli ale technika to nie wszystko to co zaprezentowali było poprawne ale nie miało tego czego? o co tak naprawde w tym chodzi

(przyjedz kiedy? Dragonie do Kielc jak będ? w takim jednym klubie "bitwy" beatboxowe to zobaczysz sobie o czym mowa)

pozdro :)

Opublikowano

Niektozy nie widza nic ciekawego w muzyce hiphop itp A mozliwosci tych panow jakos mnie zaskoczyly i zauroczyly a sama muza no coz tyle bym nie wypil zeby ja zniesc - pozdrawiam

A tak apropos

Jo ziom

u mnie wszystko po staremu, slucham hiphopa

jaram blanty

a co uciebie ziom

respekt

• Klubowicze
Opublikowano

Hej ho !

Tego z drugiego filmu widzialam juz z pol roku temu i mam od dawna - wlaczam go jak mam zly humor :lol: Jest najlepszy - potrafi wdech zamieniac na dzwieki !OK U pozostalych slychac powietrze :) Ale i tak "Miszczowie" - probowalam i sie poplulam tylko ;)

Jak dla mnie calosc - bajera whist

• Klubowicze
Opublikowano

Jak dla mnie miszcz :D

R E W E L A ! !

Co? pięknego!!!!!!!!!!

Go?ć oprócz zdolno?ci imitatorskich jest znakomitym instrumentalist? - wituoz!!!!!!

Pozdrówko!

• Sympatycy
Opublikowano

Tacy to radia w samochodzie nie musza miec :D

Gość Paweł_87
Opublikowano

Witam.

Też kręcę się raczej w tych klimatach, tak jak Szczapa.http://video.interia.pl/obejrzyj,film,5882...3,BeatBox Go?ciu jest dobry, przyznam, ale ma tylko kilka "opracowanych" numerów, żadnych swoich tylko kopie znanych Beatboxerów i dlatego daleko mu do Rahzela z Wu Tang Clanu, ten to naprawdę człowiek orkiestra, polecam szczególnie dwa najbardziej znane kawałki tego rapera: Martal Kombat i 4 Elemants.

http://www.youtube.com/watch?v=BCuWeXZi05w tutaj jest trochę dłuższy filmik z Josephem z francuskiego Idola.

Pozdrawiam.