Gość ravw Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 Film 1 Film 2 Film 3 Naprawde warte obejzenia
Gość SzCzApA™ Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 film jeden niezły beatbox ale totalnie bez stylu film dwa daje 6 na 10 film trzy to samo co nr jeden zero stylu luknij sobie to kolego
Gość Dragon Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 film jeden niezły beatbox ale totalnie bez stylu film dwa daje 6 na 10 film trzy to samo co nr jeden zero stylu luknij sobie to kolego Szczapciu... czy Ty masz jakie? problemy w miło?ci??? (nie mylić z seksem!!)... Czy uważasz, że styl jest tu najważniejszy???? Na mnie wywarło to niesamowite wrażenie i napiszę, że naprawdę warto zobaczyć te filmiki zamieszczone przez ravw-a Co? niesamowitego...
Klubowicze Profesor Opublikowano 22 Maja 2007 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2007 film trzy to samo co nr jeden zero stylu Tu nie styl jest chyba najważniejszy, a umiejętno?ci imitatorskie tych ludzi. Mnie sie podobało. O ile pamiętam w jednej z edycji idola wystapił go?ć który w ?piwan? piosenkę wpl?tał tego typu "instrumentalkę" - niestety został "zjechany" przez Pani? Elę Zapędowsk?. Pozdrówko!
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2007 Ale wyczes Normalnie niesamowite, film nr 2 ogl?dałem ze 3 razy z otwart? paszcz? ze zdziwienia. Strasznie dużo dĽwięków w tym samym czasie. Normalnie niesamowite !walkm
Administrator Tetsuo Opublikowano 22 Maja 2007 Administrator Opublikowano 22 Maja 2007 Film jeden i trzy to ten sam kole? , najlepsze jest to , że on tego idola w Australi wygrał !walkm
Gość SzCzApA™ Opublikowano 23 Maja 2007 Opublikowano 23 Maja 2007 film jeden niezły beatbox ale totalnie bez stylu film dwa daje 6 na 10 film trzy to samo co nr jeden zero stylu luknij sobie to kolego Szczapciu... czy Ty masz jakie? problemy w miło?ci??? (nie mylić z seksem!!)... Czy uważasz, że styl jest tu najważniejszy???? Na mnie wywarło to niesamowite wrażenie i napiszę, że naprawdę warto zobaczyć te filmiki zamieszczone przez ravw-a Co? niesamowitego... tak się składa że jestem fanem gatunku generalnie obracam się w klimatach hip hopowych <czytaj breakdance, graffiti, beatbox, skateboarding itd itp) nie napisałem że mi się nie podobało owszem kolesie s? technicznie nieĽli ale technika to nie wszystko to co zaprezentowali było poprawne ale nie miało tego czego? o co tak naprawde w tym chodzi (przyjedz kiedy? Dragonie do Kielc jak będ? w takim jednym klubie "bitwy" beatboxowe to zobaczysz sobie o czym mowa) pozdro
Gość ravw Opublikowano 23 Maja 2007 Opublikowano 23 Maja 2007 Niektozy nie widza nic ciekawego w muzyce hiphop itp A mozliwosci tych panow jakos mnie zaskoczyly i zauroczyly a sama muza no coz tyle bym nie wypil zeby ja zniesc - pozdrawiam A tak apropos Jo ziom u mnie wszystko po staremu, slucham hiphopa jaram blanty a co uciebie ziom respekt
Klubowicze kolce_de Opublikowano 28 Maja 2007 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2007 Hej ho ! Tego z drugiego filmu widzialam juz z pol roku temu i mam od dawna - wlaczam go jak mam zly humor Jest najlepszy - potrafi wdech zamieniac na dzwieki !OK U pozostalych slychac powietrze Ale i tak "Miszczowie" - probowalam i sie poplulam tylko Jak dla mnie calosc - bajera
Klubowicze Profesor Opublikowano 29 Maja 2007 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2007 Jak dla mnie miszcz R E W E L A ! ! Co? pięknego!!!!!!!!!! Go?ć oprócz zdolno?ci imitatorskich jest znakomitym instrumentalist? - wituoz!!!!!! Pozdrówko!
Sympatycy Zenek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Sympatycy Opublikowano 1 Czerwca 2007 Tacy to radia w samochodzie nie musza miec
Gość Paweł_87 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Witam. Też kręcę się raczej w tych klimatach, tak jak Szczapa.http://video.interia.pl/obejrzyj,film,5882...3,BeatBox Go?ciu jest dobry, przyznam, ale ma tylko kilka "opracowanych" numerów, żadnych swoich tylko kopie znanych Beatboxerów i dlatego daleko mu do Rahzela z Wu Tang Clanu, ten to naprawdę człowiek orkiestra, polecam szczególnie dwa najbardziej znane kawałki tego rapera: Martal Kombat i 4 Elemants. http://www.youtube.com/watch?v=BCuWeXZi05w tutaj jest trochę dłuższy filmik z Josephem z francuskiego Idola. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi