Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sie dzieje z ta galeri?

???????????????????????????????????????????

Opublikowano

Fotki w Galerii poddane zostaly aktualizacji oraz dostosowane do nowej formy dzialania strony Burgmanii, jej Forum oraz samego Klubu Burgmanii.

Na stronach Galerii nie znajdziesz juz fotek osob, ktore nie braly czynnego udzialu w zyciu Klubu lub po prostu (w przeciagu kilku lat) zmienily zainteresowania. Zdjecia zostaly usuniete, a o zasadach przyjmowania do Klubu mozna teraz poczytac na zakladkach strony glowniej oraz w niektorych tematach na samym forum.

Dopracowanie tekstow zakladek strony glownej, jak i pewne "zmiany kosmetyczne" beda nastepowaly stopniowo, za co serdecznie przepraszamy.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

A czemu i jakim prawem w galerii znalazło sie MOJE zdjęcie oraz KTO i jakim prawem wpisał mnie na listę członków klubu. Juz raz po mojej rezygnacji z członkowstwa popartej sadem kapturowym wymy?lonym przez Burgiego zaprotestowałem( ok. sze?ć maili) i zdjęto mój wizerunek z galerii. Teraz znowu się pojawił BEZ mojej wiedzy i akceptacji. Nie życzę sobie aby ktokolwiek tak szafował moimi danymi i moim zdjeciem. Prawem nie mam zamiaru wygrażać, ale takie zachowanie tutejszych szefów forum jest nie do przyjecia i utwierdza mnie w przekonaniu aby nigdy więcej nie stykać się z ludĽmi których dobrze się nie zna.

• Administrator
Opublikowano

Niniejszym informuje , że Twoje dane zostały skasowane juz na zawsze. Od pi?tku były widoczne z powrotem w galerii,z powodu mojej pomyłki , za któr? przepraszam. Przy dodawaniu nowej osoby do galerii użyłem pliku, w którym twoje dane nie były skasowane, mój bł?d. Usuwanie i dodawanie ludzi do galerii nie jest tak proste jak napisanie postu na forum.

jagroski napisał(a):
... utwierdza mnie w przekonaniu aby nigdy więcej nie stykać się z ludĽmi których dobrze się nie zna.

i vice versa.

Uczestnictwo w burgmani , w jej działaniach oraz w życiu forum jest całkowicie dobrowolne. Nikt nikogo nie zmusza, ani nikomu nie każe. Nic więcej w tym temacie.

Je?li jeszcze kto? chce być usunięty (proszę nie pisać w sprawie dodania do galerii, tylko przeczytac dokładnie co jest na stronie "Doł?cz do nas") proszę pisać bezpo?rednio do mnie : tetsuo@burgmania.net

Opublikowano
  tetsuo napisał(a):
Uczestnictwo w burgmani , w jej działaniach oraz w życiu forum jest całkowicie dobrowolne. Nikt nikogo nie zmusza, ani nikomu nie każe.

Szkoda, że tego nie było kilka miesięcy temu (widzć Burgi nie znał).

Szkoda, że Twoja pomyłka nie została wcze?niej zauważona,

Szkoda, że.....

Opublikowano
  Cytat

jagroski napisano 18-09-2007, 9:16 

Szkoda, że..... 

Oj szkoda że sie tak zachowujesz , wydawało mi się że trochę Nas poznałe?.

Cytat

QUOTE (jagroski @ 17-09-2007, 17:48 )

... utwierdza mnie w przekonaniu aby nigdy więcej nie stykać się z ludĽmi których dobrze się nie zna.

Mnie osobi?cie takie twoje pisanie po prostu obraża ........

Opublikowano

To nie do Ciebie było i wielu innych nie dotyczyło. To jest kilka osób nie będ?cych moimi faworytami i one doskonale wiedz?, że o nich chodzi. Może trochę niezbyt dokładnie się wyrażam, ale nie chcę wszczynać niepotrzebnej zadymki i nie będę naprawdę ci?gn?ć dalej tematu.

Sideł, zreszt? zastanów sie, co ja mogę mieć do Ciebie, jedynie sympatię.

Edytowałem dn.19 IX br godz.11. 39', gdyż wyja?nienie nie było dostatecznie jasne.

Opublikowano
  jagroski napisał(a):
A czemu i jakim prawem w galerii znalazło sie MOJE zdjęcie oraz KTO i jakim prawem wpisał mnie na listę członków klubu. Juz raz po mojej rezygnacji z członkowstwa popartej sadem kapturowym wymy?lonym przez Burgiego zaprotestowałem( ok. sze?ć maili) i zdjęto mój wizerunek z galerii. Teraz znowu się pojawił BEZ mojej wiedzy i akceptacji. Nie życzę sobie aby ktokolwiek tak szafował moimi danymi i moim zdjeciem. Prawem nie mam zamiaru wygrażać, ale takie zachowanie tutejszych szefów forum jest nie do przyjecia i utwierdza mnie w przekonaniu aby nigdy więcej nie stykać się z ludĽmi których dobrze się nie zna.

O czym Ty człowieku piszesz???? - jaki s?d kapturowy???? - ciekawy jestem z czego wynika Twoja flustracja... Najpierw pokazałe? swoj? dwulicowo?ć (fajny zlot, niefajny zlot) a teraz pokazujesz, że jeste? niezrównoważony emocjonalnie... Zrób co? ze sob?... redaktorze...

Szkoda gadać... !OK

P.S.

Kilka dni temu odnowiłem w?tek o Tobie... o Twoim "powrocie"... wstyd!!!!