Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Gość smuciu1
Opublikowano

Witam was serdecznie chciałem sie dowiedzieć co? na temat tych modeli telefonów lecz s? one praktycznie identyczne ale maj? mał? róznice otóż tak? :

Nokia E61 jest o 5 miesięcy starszym modelem niż stuningowana bardziej Nokia E61i i zastanawiam sie wł??nie bo ta druga nowsza sie rózni tylko ze ma możliwo? czatowania,ma aparat 2mega pixel , wideo, Zainstalowane Gry, i rózni sie jeszcze joystickiem a tak pozatym jest identyczna :lol:

Czy warto za t? nowsz? zapłacić o 700 zł wiecej niż za poprzednika 1199 zł czy 1899 zł

TELEFONY MAJˇ BARDZO DOBRY GPS

Co wy o tym s?dzicie

Opublikowano

nie do końca odpowiem na twoje pytanie .. ale .. gdzie te telefony maj? GPS mi powiedz ...

jedyne rozwi?zanie jakie mi się nasuwa na my?l to GPS przez BT .. ale takie rozwi?zanie na Symbianie wcale nie działa najlepiej. do pozycjonowania poszukaj czegos z windowsem mobile 2003.

odno?nie samych telefonów, opinie mam bazuj?c na historiach kuzyna prowadz?cego komis - strasznie szybko zżeraj? baterie (duży wy?wietlacz) i s? do?ć nie praktyczne ze względu na kształt. Oprócz tego baterie szybko się zużywaj? ze względu na to że użytkownicy często je doładowuj? - mimo, że producent mówi, że baterie nie maj? wady "pamięci".

Powolny system operacyjny symbiana daje spore możliwo?ci rozbudowy funkcjonalno?ci telefonu, ale jak juz wspomniałem jest do?ć ociężały.

Obsługa jako GPS jest ciężka - brak dotykowego ekranu.

Co użytkowałem i polecam .. to ASUS P525...

o taki

2422.jpg