Gość ravw Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Z calego serca chcialbym was poprosic o sprawdzenie 2 yamaha 1. http://moto.allegro.pl/item196619655_yamah...y_w_polsce.html 2. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M426881 Jesli ktos wyrazi ochote do sprawdenia prosze dac znac ja zadzwonie i umowie z tymi ludzmi tak zeby was nie narazac na koszty (telefoniczne - przynajmniej) a jak w koncu uda sie zakupic to odwdziecze sie (sex nie wczodzi w gre !w00t )
Andrysz Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Ja nie pomoge Ci w ocenie stanu technicznego. Jeżeli moge cos doradzić to za ten rocznik cena według mnie zbyt wygórowana. Ja targowałem (transakcja nie doszła do skutku gdyz sie wycofałem) Yamahe z 2002 roku w dobrym stanie technicznym i stanęło na cenie 6500. Tak więc sprzęcik na zdjęciach wygl?da ładnie i jak tylko stan techniczny będzie dobry to pozostaje Ci jeszcze wynegocjować dobra cene. Powodzenia.
Gość ravw Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 nieno mam nadzieje ze ktos mi pomoze ja mieszkam w lodzi i nie bardzo znam sie na skuterach zreszta na samochodach tez wiec mi sie one podobaja ale .. no wiecie informatyk to sie moze znac na kompach ale na motorach hmmmm i jeszce dodam jeden z radomska http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M425971 i jeszcze co mozecie powiedziec o tej firmie http://moto.allegro.pl/item195842404_yamah...z_stan_ok_.html
eMKa Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Co do tej z Radomska to zastanawiaj?ce jest to, że nie ma żadnych oryginalnych oznaczeń (znaczek Yamahy na dziobie, "Majesty" na bokach i "YAMAHA" nad tyln? lamp?). Zgaduję, że był lakierowany w cało?ci i to pewnie nie dlatego, że poprzedni wła?ciciel był wyj?tkowym estet? !happybth . Można podejrzewać solidny szlif.
Gość ravw Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 powiem wam jeszcze ze skoro radomsko odpada w takim razie najbardziej mnie by opinia interesowala o tym z kutna lub nawet bardziej o tym z PL-GARWOLIN (woj. mazowieckie) - nie wytrzymam dzwonie do goscia i kupuje go bez ogladania (nieno zartuje ale mam straszna chcec wyskoczyc gdzies na trase na yamaha). Kurcze to zycie to zlosliwe jest myslalem o burgmanie - suzuki, potem kymco a teraz wrocilem do mojej yamahy - wczesniej virago teraz moze YP-ka) !happybth Zabawne Ps. ta z garwolina - co te ufoludki tam ladowaly tez niema oznaczen z tylca wiec chyba tez dzwon, pozostaje ta z kutna niemalowana chociaz i nie zarejestrowana ale facet moze przywiezc i to tez ma swoje plusy.
W?ski Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 O ile się nie mylę, kiedy? Burgi zamie?cił na forum "instrukcję kupowania używanego skutera". A może to było w jakim? programie na TVN Turbo ... ? Tak, czy owak - musiałby? sprawdzić, czy yamaha [ta z Garwolina] była produkowana w złotym kolorze, to da pewno?ć odno?nie tego "oryginalnego lakieru". Poza tym wszystkie zdjęcia obejmuj? tylko z jedn? stronę tego skutera i w dodatku z pewnej odległo?ci. Popro? go?cia o inne fotki - przód, prawy bok, tył i do tego z bliska. Wyja?nij też, co to znaczy "wszystkie dokumenty". ps. tak wła?ciwie to strach kupować tę yamahę z Garwolina - nie zarobisz chłopie na benzynę z tak wielk? pojemno?ci? skokow? silnika, cytuję = 2500 cm3. Pewno pali z 15 litrów na 100 km !happybth
Gość ravw Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 eXiting'a sprawdzil Drogowiec za co wielkie dzieki - powiedzial: "nie jest trupem ale nie pali, wiec nie wiadomo jak sie prowadzi, jakies otarcia po prawej stronie, zarejestrowana w warszawie - co tez dziwne " - tak wiec nie poleca tej sztuki. A sluchajcie a ta z Kutna co myslicie liknk: http://motokutno.pl/moto/ypgr.html Ten z Kutna to nieaktualna juz sprawa ale chyba wezme od nich musze 28 zadzwonic i jak cos bedzie takiego to mi sprowadza dozucam jeszcze ten z wygladu wyglada dobrze widze lusterka,szyba, znaczki mozna domniemywac ze wsio orginalne, cena mnie tez satysfakcjonuje, akumulator sobie moge wymienic ale 260 km od mojego miejsca zamieszkania !scooter
eMKa Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 Wszystko oryginalne to nie jest. Za?lepki z tyłu w jakim? dziwnym jasnym kolorze i osłona wydechu - ładnie zrobiona (pewnie z nierdzewki) ale zast?piła oryginaln? (ponoć do?ć drog?) czę?ć.
Gość ravw Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 Wszystko oryginalne to nie jest. Za?lepki z tyłu w jakim? dziwnym jasnym kolorze i osłona wydechu - ładnie zrobiona (pewnie z nierdzewki) ale zast?piła oryginaln? (ponoć do?ć drog?) czę?ć. Chodzi mi o ten z kutna tak naprawde czy mozna tym chlopakom wiezyc jesli tak zamawiam u nich i po sprawie od 28 maja 2 tygodnie (max) i mam
eMKa Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 Ten z Kutna to nieaktualna juz sprawa ale chyba wezme od nich musze 28 zadzwonic i jak cos bedzie takiego to mi sprowadzadozucam jeszcze ten z wygladu wyglada dobrze widze lusterka,szyba, znaczki mozna domniemywac ze wsio orginalne, cena mnie tez satysfakcjonuje, akumulator sobie moge wymienic ale 260 km od mojego miejsca zamieszkania !piwko !piwko co? się pogubiłem. Kutno nieaktualne, a jak piszę o "oryginalnym", że "nieoryginalny" to okazuje się, że nie o ten chodzi bo chodzi o ten z Kutna... !piwko Oj się zdecyduj o co chodzi bo zniechęcasz...
Gość ravw Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 Chodzi mi o ta firme z kutna przez telefon wydaja sie wiedziec duzo na temat skuterow czy moze znacie te firme? Jesli jest faktycznie ok (ta firma) to zamowie sobie u nich skuter ta yamahe i mi ja sprowadza. 28 maja facet wyjezdza, przywiezie mi zdjecia jakiejs yamaszki i jak mi sie spodobaja ze zdjec to wowczas musze wplacic zaliczke i oni mi go przywioza - ale jak bedzie qpa to wowczas szlag trafi zaliczke i tego sie boje ale moze nie bedzie - tak wiec pytalem sie czy ten z kutna (zdjecia) to wydaje wam sie ok z zewnatrz? Oferta jest nieaktualna na ten konkretny sprzet ale jak mowilem moga sprowadzic nastepny i ponoc bedzie na 1000% (tak zapewnial mnie Pan Marcin z Kutna) bezwypadkowy i sprawny. Tak wiec chcialem sie zapytac czy znacie te firme? i jesli tak to co mozecie o niej powiedziec?
rudy_56 Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 Ten drugi granat w nowej budzie(6000) był sprowadzana z brakami, kanapa, osłona tłumika itp. i nie mógł sprzedac sie przez cala zime za 4500 tyle co ja o nim wiem.
drogowiec Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 ravw a może zazwoń do Zołzy. Ogłoszenie masz TUTAJ Pozdrówka P.s. Do Ksawerowa nie masz daleko
Gość ravw Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 ravw a może zazwoń do Zołzy. Ogłoszenie masz TUTAJPozdrówka P.s. Do Ksawerowa nie masz daleko dzieki chyba ja biore !tut !zorro na 100% jesli bedzie jezdzil prosto ps. dodaj mnie do skype
Rekomendowane odpowiedzi