Milimetr Opublikowano 5 Grudnia 2019 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Byłem na Agrykoli, zobaczyłem i zapłaciłem. Fajne miejsce, bardzo kameralne. Z pewnością będzie malinowo. Pozdrawiamy Was
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Administrator Opublikowano 7 Grudnia 2019 Aktualny stan lIsty. V=dukaty dotarły.
Klubowicze Campto Opublikowano 10 Grudnia 2019 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2019 Ja postaram się dotrzeć na spotkanie wigilijne. Niemniej obowiązki raczej nie pozwolą abym był od początku, więc proszę nie umieszczać mnie na liście "konsumpcyjnej" ?
Klubowicze morwa37 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2019 Obecny przelew zrobiony
GrzechoCnik Opublikowano 11 Grudnia 2019 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Wychodzi na to że w tym roku się nie załapię, bo w tym terminie będę poza Warszawą. Smacznego opłatka i śledzika!
AlbertO Opublikowano 15 Grudnia 2019 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Ja się też zapisałem, będę z żoną. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy irasko Opublikowano 15 Grudnia 2019 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2019 Proszę o dopisanie do listy, przelew zrobiony. ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Grudnia 2019 Autor Administrator Opublikowano 16 Grudnia 2019 No to szykuje się nam Zacna ekipa na Mazowszu ??? Przypominam także iż... Cytuj Ostateczny termin wpłat to 16 grudnia.
Sympatycy orzeł Opublikowano 17 Grudnia 2019 Sympatycy Opublikowano 17 Grudnia 2019 Widzę że będzie nas grubo ponad 40 osób. ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Administrator Opublikowano 17 Grudnia 2019 Lista po aktualizacji. Tym samym będzie na finalnie 44 osoby przy Wigilijnym Stole ? Cudnie
Klubowicze Jack Opublikowano 17 Grudnia 2019 Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2019 Przepraszam, ale z przyczyn rodzinnych nie mogę być. Pozdrawiam i Wesołych Świąt.
Klubowicze Ewik Opublikowano 18 Grudnia 2019 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2019 Ekstra ekipa się zebrała, cieszę się na to spotkanie ?, do zobaczenia już za chwilę ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Administrator Opublikowano 20 Grudnia 2019 Drodzy Świętujący Info techniczna dla przyjeżdżających 4oo... parking pod lokalem jest objęty strefą płatnego parkowania (priv teren, więc 24h myto) dlatego na czas Wigilii i za zgodą właściciela lokalu można zostawić pojazd za 30 m w lewo w uliczce (droga wolna od opłaty). Plan sytuacyjny poniżej. Do zobaczenia ? 1
jacek13 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Niestety nie uda mi się dotrzeć na wspólną Wigilię - praca. Życzę wszystkim radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku.
Sympatycy Foczka Opublikowano 20 Grudnia 2019 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2019 Niestety nie uda mi się dotrzeć na wspólną Wigilię - praca. Życzę wszystkim radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku. Wszystkim kolegom i koleżankom życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego 2020 Roku!Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piootr Opublikowano 20 Grudnia 2019 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Grudnia 2019 Dziękuje wszystkim za przemiłe spotkanie Wigilijne. Za życzenia, rozmowy i wspólne biesiadowanie, a tym Przyjaciołom, którzy nie mogli przybyć, niniejszym życzę zdrowych, pogodnych i rodzinnych świat Bożego Narodzenia. Na koniec załączam kilka zdjęć uchwyconych tego wieczoru. Szczególne podziękowania dla @MariuszBurgi za zorganizowanie Mazowieckiej Wigilii w tak ładnym miejscu. Stoły były pełne i obfite w smakowitości niemal jak u mamy. Po części oficjalnej rozpoczęliśmy cześć mniej oficjalną . Były kolejki polewane dla amigos tequila blanco A taca brudnego szkła pękała w szwach 3
Klubowicze El Diablo Opublikowano 21 Grudnia 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2019 Spotkanie Wigilijne bylo przesympatyczne i wystawne. Dużo smakołyków i jak zwykle dobre towarzystwo.Wielkie dzieki Mariusz za organizację i wszystkim obecnym za miła świateczną atmosferę. Na takie chwile sie czeka. Jeszcze raz wszystkiego dobrego na święta ??? ??? (diabełek) 1
Klubowicze oakowsky Opublikowano 21 Grudnia 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2019 Dziękuje za spotkanie, jak zawsze miło widzieć całą brać. Spóźnionemu trzymali miejsce - jak przystało na tradycje wigilijną ? Jedzenie lepsze niż w domu. A opłatek z cytryną wyborny! 1
Klubowicze DaniL Opublikowano 21 Grudnia 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2019 Ja niestety nie mogłem być z Wami i żałuję bardzo, bo widać że spotkanie było extra.Niemniej jednak Wszystkim życzę radosnych, spokojnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia :)
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Grudnia 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2019 Było przeświątecznie i atmosfera i jedzenie też pierwsza klasa. Dziękuję za powyższe współbiesiadnikom i organizatorowi, a tym wszystkim obecnym i nieobecnym, którym jeszcze nie życzyłem... ŻYCZĘ WESOŁYCH I DOBRYCH pod każdym względem ŚWIĄT!!! i pachnącej lasem choinki???????
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Grudnia 2019 Autor Administrator Opublikowano 21 Grudnia 2019 No i po... Ostatni celebrujący opuścili wczoraj lokal tuż przed północą Bardzo dziękuję Wam za obecność na Wigilii Mazowieckiej... w zupełnie nowym otoczeniu i klimacie. Dla takich ludzi chce się organizować✌️ Raz jeszcze - zdrowia i spokoju na Święta ? 2
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Grudnia 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2019 Dołączam kilka fotek z mojego kalkulatora 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 22 Grudnia 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Grudnia 2019 Bardzo udana wigilia, bardzo miła świąteczna atmosfera, jedzenie "jak u mamy". Organizatorowi należą się podziękowania. Lokal nieduży ale przytulny, miejsca przy barze dla sześciu Amigos wystarczyło ??. Jeszcze raz wszystkim zdrowych, wesołych, radosnych świąt!!! 2
Rekomendowane odpowiedzi