Klubowicze KasiaP Opublikowano 9 Grudnia 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2019 Dziękujemy Wszystkim za przemiłą atmosferę na spotkaniu opłatkowym ?? Szczególne podziękowania dla Patryka za organizację spotkania i Emilii za piękną grę na gitarze ??
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2019 Link do zdjęć 1
Marcin 78 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Podobno lepiej późno niż wcale? , więc chciałbym również podziękować wszystkim obecnym za miłą przedświąteczną atmosferę na spotkaniu opłatkowym.Cieszę się że mogliśmy się spotkać w tak licznym gronie i gościć osoby z innych regionów ? Patryk jeszcze raz dziękuję za zorganizowanie spotkania oraz jak zawsze piękne fotki ? Szczególne podziękowania dla Emilii za występ i fajne nutki zagrane dla nas ?? Aneta ,Paweł dziękujemy za świąteczne wyjątkowe prezenty , szkoda że nie udało się tym razem przyjechać, choć do samego końca liczyłem na spotkanie z Wami Na samym końcu chciałbym jeszcze raz Wszystkim złożyć życzenia, zdrowych ,spokojnych w rodzinnej atmosferze świat Bożego Narodzenia oraz dużo prezentów pod choinką ? Ps.zapominalskich którzy zapomnieli o zabraniu prezentów proszę o kontakt ?
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 12 Grudnia 2019 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2019 ?? link nie działa.... u Was też ?, czy tylko mnie Patryk z wszystkimi ? zdjęciami zablokował ?
Marek Leśniak Opublikowano 12 Grudnia 2019 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Witam Ewuniu u mnie działa. Pozdrawiam??
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Sympatycy Opublikowano 12 Grudnia 2019 U mnie też działa. P.s Wszystkim zdrowych spokojnych świąt życzymy.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Grudnia 2019 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2019 Ale czy jesteście zalogowani w Google czy nie. Bo jak jestem to widzę a jak nie to kicha ?
Rekomendowane odpowiedzi