Gość golkow Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 Witam, rozważam zakup Yamahy Majesty 125 '04. Co? znalazłem, co by mnie interesowało, mam jednak watpliwo?ci, czy skuter ten nie składa się z 2-óch skuterów (tył z jednego, przód z drugiego). Mam zatem zapytanie, czy zegary z tego zdjęcia http://golkow.pl/x.jpg wystepowały w tej Majesty z 2004 roku - w tym roku był facelifting. Jest to model z białymi kloszami kierunkowskazów. Czy przypadkiem nie s? to zegary z jakiego? MBK Skyliner-a ?
Gość DZIWAK Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Witam Wczesniejsze 125 mialy zegar wyskalowany to 160 z lewej miales temp silnika a z prawej stan paliwa. W pozniejszych egzemplarzach zaczeto montowac zegary jak w Maxsterach takie jak widzisz na zdjeciach nie pamietam aby pozniej to jeszcze zmieniano tak wiec wyglada ok. Szacuneczek
Gość golkow Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Ok, dzięki za info - watek zamykam, pozdrawiam.
Gość Dylus Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 WitamWczesniejsze 125 mialy zegar wyskalowany to 160 z lewej miales temp silnika a z prawej stan paliwa. W pozniejszych egzemplarzach zaczeto montowac zegary jak w Maxsterach takie jak widzisz na zdjeciach nie pamietam aby pozniej to jeszcze zmieniano tak wiec wyglada ok. Szacuneczek W 2001 roku dokładnie, choć zdarzaj? się modele z 2001 z pocz?tku jeszcze ze starszymi blatami, za? generalnie większo?ć modeli z 2001 roku i wszystkie nowsze miały już prędko?ciomierze wyskalowane do 140 km/h i cyfrowe liczniki kilometrów. Nie jestem pewien, ale wydaje mi się że te liczniki co pokazujesz na zdjęciu będ? bliższe rocznikom 2001 niż 2004, ale... nie bierz tego całkowicie poważnie, bo mogę się tu mylić; choć wydaje mi się, że te z 2004r miały inn? czcionkę na desce rozdzielczej i inne tło. Z tych nowszych Majesty125 raczej słabo się orientuję, bardziej z tych sprzed liftingiem (<2001r). PS. nie masz władzy, żeby zamykać w?tek - to tak na marginesie !bicz
Jurek_mwo Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Siemaneczko:) a dlaczego chcesz 125-tke? nie lepiej cos o wiekszej pojemnosci? Pozdrawiam z Sztokcholmu !YES
Gość golkow Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Rozwazalem 125-kę ponieważ chcialem kupić co? w miare nowego za małe pieni?dze. Dzi? stoje lepiej finansowo i rozgl?dam się już za 250-ka lub tańsz? 400-k?. Wybór padla na YP250 lub Madisona 250-400.
Gość kamilus Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Golkow te zegary s? dobre,ja mam z 2001roku i mam wskazówkowe,ale w 2001były już cyfrowe.Spokojna głowa zegary masz ok.Pozdrawiam
Gość golkow Opublikowano 10 Czerwca 2007 Opublikowano 10 Czerwca 2007 thx, więc chyba w?tek trzeba zamkn?ć :-)
Rekomendowane odpowiedzi