Gość Dylus Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Witam tych młodszych zwłaszcza Jak wam dzi? maturka minęła? I ogólnie jaki temat na rozprawkę wybrali?cie? Jednemu z dolno?l?skiego telefon na maturce zadzwonił i teraz może liczyć tylko na amnestie
jagroski Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Spkojnie, w tym roku jeszcze działa amnestia Romusia Giertychusia.
Gość PCX Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 A mnie ten dzień jako? tak spokojnie min?ł ... wstałem skoro ?wit (o 13 ) około 14 zrobiłem rundkę na skuterze ... teraz siedzę w domu ogl?dam filmy i leczę anginę ... Dzień jakich wiele ... nic szczególnego ... nie rozumiem czym się tak wszyscy przejmuj? A tak na serio ... czytałem już wstępnie co mieli?cie napisać http://bi.gazeta.pl/im/5/4106/m4106445.pdf no i chyba nie powiecie że było jakie? trudne ? ... nawet nie chodzi o sam?, czyst? wiedzę ... wystarczy nieco pomy?lunku
Gość damles Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Ja tam na pełnym luzie do tego podeszłem ... podobnie jak próbna. Powiem wam nie było tak strasznie jak pisz? Pisałem na drugi temat : czyli porównanie kreacji matek z Żeromskiego w Przedwio?niu i Nałkowskiej w Granicy. Ogólnie jak patrzyłem na klucz, to nie jest Ľle Po maturce wróciłem, wyczy?ciłem łańcuszek, zalałem do baku i pojechałem na szlifa bardzo pozytywne nastawienie. Wieczorkiem siateczka plażowa, a teraz ide spać W poniedziałek angielski, czwartek geografia - BĘDZIE DOBRZE !OKK Pozdrawiam, i POWODZENIA (tylko nie dziękować )
Mr.T Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Ja tam na pełnym luzie do tego podeszłem ... podobnie jak próbna. dzisiaj pisałe? z "polaka" ? mimo wszystko trzymam kciuki za wynik i życzę powodzenia na kolejnych egzaminach !OKK
Gość damles Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Się aż tak nie trzepiaj to już nie szkoła żeby ze słownikiem gonić
Gość Kauli Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Mi maturka fajnie poszła - pisałem I temat W poniedziałek angol, w czwartek ustny polski, w piatek biologia i jeszcze pozostaje chemia damy rade
drogowiec Opublikowano 7 Maja 2007 Opublikowano 7 Maja 2007 Się aż tak nie trzepiaj to już nie szkoła żeby ze słownikiem gonić No cóż..... To jest polskie forum i chciałbym po polsku poczytać.... a nie po polskiemu.... Zapewne zauważyłe?, że używam polskich znaków diakrytyczych w swoich postach. Między innymi dlatego, że szanuję wszystkie języki, a zwłaszcza ojczysty. Pozdrówka
Gość Kauli Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 I jak tam panowie przebieg matur? Pozdawane już wszystko? Ja ustny polski już miałem i dostałem 16/20. Zaraz idę na ustny angol i pozostaje mi jeszcze chemia w ?rodę (po co ja to wybierałem to sam tego nie wiem). W sumie najbardziej sie stresowałem tym ustnym polskim, ale i tak było dobrze. No i angol też już za sob? mam !tut 19/20 !tut banał
Misiek_500V Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 polski minal pisalem o granicy i przedwiosniu. angielski chyba poszedl nienajgorzej !scooter polski ustny 18/20, matematyka rozszerzona jedna wielka masakra :/ bardzo duza wiekszosc maturzystow mowi, ze byla bardzo trudna i z tym sie zgodze. 3 godziny czasu bylo wyjatkowo o conajmniej godzine za malo. a dzisiaj minela fizyka, ktora odziwo okazala sie hmmmm prosta?? albo mam wszystko zle:P a na powaznie nie byla specjalnie trudna, ale jak zwykle porobilem glupie bledy :/ a angielski we wtorek i wakacje !scooter
Gość Kauli Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 No ja już wakacje mam od ?rody... !scooter dzisiaj miałem mega kaca do godziny 19 Jedyne czym się załamałem to chemia - dosypali pytaniami ładnie. U mnie połowa zdaj?cych była załamana ale jak się zobaczyło arkusz odpowiedzi to od razu ulga i wcale nie poszło mi aż tak najgorzej... Podsumowywuj?c stan wygl?da mniej więcej następuj?co angol ustny - 19/20 pkt angol pisemny - około 80% polski ustny - 16/20 pkt polski pisemny - około 60% biologia rozszerzona - około 85% chemia rozszerzona - około 50-60% A ilo?ć procentów wypitych po - niezliczona !scooter:D Powodzenia życzę tym który jeszcze co? maj?.
Gość PCX Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 Szczerze powiedziawszy miałem już w łapkach arkusz maturalny z polaka i z geografii ... z polskiego pytania były do przej?cia ... za to geografia była banalna ... i chyba j? wybiorę jako przedmiot na maturę (za 4 lata, jak dobrze pójdzie) najbardziej obawiam się na maturze matematyki, która będzie dla mnie obowi?zkowa. Ale mam jeszcze masę czasu !scooter
Administrator Artix Opublikowano 19 Maja 2007 Administrator Opublikowano 19 Maja 2007 Pociesze was maturzysci ze po pierwszej sesji na studiach bedzie tesknic za tak latwymi egzaminami jak matura !scooter Pamietam jak dzis ze chetnie zamienilbym jeden egzamin z Iszego semestru na cala mature razem wzieta !scooter
Misiek_500V Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 ja sie pochwalo 18 pkt z polskiego i 17 z angielskiego a jesli chodzi o reszte wynikow, przed 29 czerwca wole sie nie wypowiadac !tut
Rekomendowane odpowiedzi