Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tych młodszych zwłaszcza :P

Jak wam dzi? maturka minęła? I ogólnie jaki temat na rozprawkę wybrali?cie?

Jednemu z dolno?l?skiego telefon na maturce zadzwonił :P i teraz może liczyć tylko na amnestie :P

Opublikowano

Spkojnie, w tym roku jeszcze działa amnestia Romusia Giertychusia. :huh:

Opublikowano

A mnie ten dzień jako? tak spokojnie min?ł ... wstałem skoro ?wit (o 13 :)) około 14 zrobiłem rundkę na skuterze ... teraz siedzę w domu ogl?dam filmy i leczę anginę ...

Dzień jakich wiele ... nic szczególnego ... nie rozumiem czym się tak wszyscy przejmuj? :)

A tak na serio ... czytałem już wstępnie co mieli?cie napisać http://bi.gazeta.pl/im/5/4106/m4106445.pdf

no i chyba nie powiecie że było jakie? trudne ? ... nawet nie chodzi o sam?, czyst? wiedzę ... wystarczy nieco pomy?lunku :huh:

Gość damles
Opublikowano

Ja tam na pełnym luzie do tego podeszłem ... podobnie jak próbna.

Powiem wam nie było tak strasznie jak pisz? :huh:

Pisałem na drugi temat : czyli porównanie kreacji matek z Żeromskiego w Przedwio?niu i Nałkowskiej w Granicy.

Ogólnie jak patrzyłem na klucz, to nie jest Ľle :)

Po maturce wróciłem, wyczy?ciłem łańcuszek, zalałem do baku i pojechałem na szlifa :) bardzo pozytywne nastawienie. Wieczorkiem siateczka plażowa, a teraz ide spać :)

W poniedziałek angielski, czwartek geografia - BĘDZIE DOBRZE !OKK

Pozdrawiam, i POWODZENIA (tylko nie dziękować :))

Opublikowano
Ja tam na pełnym luzie do tego podeszłem ... podobnie jak próbna.

dzisiaj pisałe? z "polaka" ? :lol::D:lol:

mimo wszystko trzymam kciuki za wynik i życzę powodzenia na kolejnych egzaminach !OKK

Gość damles
Opublikowano

Się aż tak nie trzepiaj :lol: to już nie szkoła żeby ze słownikiem gonić :lol:

Opublikowano

Mi maturka fajnie poszła - pisałem I temat W poniedziałek angol, w czwartek ustny polski, w piatek biologia i jeszcze pozostaje chemia :lol::D damy rade :D

Opublikowano
Się aż tak nie trzepiaj :D to już nie szkoła żeby ze słownikiem gonić :D

No cóż..... To jest polskie forum i chciałbym po polsku poczytać.... a nie po polskiemu....

Zapewne zauważyłe?, że używam polskich znaków diakrytyczych w swoich postach. Między innymi dlatego, że szanuję wszystkie języki, a zwłaszcza ojczysty.

Pozdrówka

Opublikowano

I jak tam panowie przebieg matur? Pozdawane już wszystko? Ja ustny polski już miałem i dostałem 16/20. Zaraz idę na ustny angol i pozostaje mi jeszcze chemia w ?rodę (po co ja to wybierałem to sam tego nie wiem). W sumie najbardziej sie stresowałem tym ustnym polskim, ale i tak było dobrze.

No i angol też już za sob? mam !tut 19/20 !tut banał

Opublikowano

polski minal pisalem o granicy i przedwiosniu. angielski chyba poszedl nienajgorzej !scooter polski ustny 18/20, matematyka rozszerzona jedna wielka masakra :/ bardzo duza wiekszosc maturzystow mowi, ze byla bardzo trudna i z tym sie zgodze. 3 godziny czasu bylo wyjatkowo o conajmniej godzine za malo. a dzisiaj minela fizyka, ktora odziwo okazala sie hmmmm prosta?? albo mam wszystko zle:P a na powaznie nie byla specjalnie trudna, ale jak zwykle porobilem glupie bledy :/ a angielski we wtorek i wakacje !scooter

Opublikowano

No ja już wakacje mam od ?rody... !scooter dzisiaj miałem mega kaca do godziny 19 :lol: Jedyne czym się załamałem to chemia - dosypali pytaniami ładnie. U mnie połowa zdaj?cych była załamana ale jak się zobaczyło arkusz odpowiedzi to od razu ulga i wcale nie poszło mi aż tak najgorzej...

Podsumowywuj?c stan wygl?da mniej więcej następuj?co

angol ustny - 19/20 pkt

angol pisemny - około 80%

polski ustny - 16/20 pkt

polski pisemny - około 60%

biologia rozszerzona - około 85%

chemia rozszerzona - około 50-60%

A ilo?ć procentów wypitych po - niezliczona !scooter:D

Powodzenia życzę tym który jeszcze co? maj?.

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy miałem już w łapkach arkusz maturalny z polaka i z geografii ... z polskiego pytania były do przej?cia ... za to geografia była banalna ... i chyba j? wybiorę jako przedmiot na maturę (za 4 lata, jak dobrze pójdzie) najbardziej obawiam się na maturze matematyki, która będzie dla mnie obowi?zkowa.

Ale mam jeszcze masę czasu !scooter

• Administrator
Opublikowano

Pociesze was maturzysci ze po pierwszej sesji na studiach bedzie tesknic za tak latwymi egzaminami jak matura !scooter

Pamietam jak dzis ze chetnie zamienilbym jeden egzamin z Iszego semestru na cala mature razem wzieta !scooter

Opublikowano

ja sie pochwalo 18 pkt z polskiego i 17 z angielskiego :ph34r: a jesli chodzi o reszte wynikow, przed 29 czerwca wole sie nie wypowiadac !tut