Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Administrator Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Halo, halo... Pobudka! Nie ?pimy!!! !YES Zostało tylko 59 min! Ten jeden z o?miu wyj?tkowych emblematów może trafić do kogo? z Was!!! Przypominam, że cała kwota z aukcji zostanie przekazana na pomoc dla dzieci z domu dziecka nr. 9 w Łodzi. !scooter Pokażmy na co nas stać !!! !scooter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Administrator Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Z największymi honorami chciałem pogratulować wygranej Rudzii !YES !scooter Wylicytowana kwota to 670 PLN! Ze swojej strony obiecuję dostarczyć ten nietypowy gadżet do r?k własnych !scooter Cieszę się, że chociaż w ten sposób mogli?my pomóc dzieciom z Domu Dziecka. Dziękuje wszystkim za udział w licytacji. !YES Nie wykluczamy organizować podobnych aukcji w najbliższym czasie.
pablos Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 DUŻĘ GRATULEJSZYN!!! tym bardziej że na tak szczytny cel.
pilot Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Moje Gratulacje !YES i wyrazy szacunku za udział w tak szczytnym celu !YES . Jestem bardzo z szokowany ofiarnosci?. !YES !scooter !scooter Wiecej takich Burgmaniaków.
RobB. Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Rudzia DZIĘKUJĘ CI BARDZO w imieniu Dzieciaków !YES !YES Masz u mnie darmowe mycie skutera i czyszczenie szybki w kasku na każdym wspólnym zlocie, o u?ciskach nie wspomnę Zapraszam Cię, jak również innych na imprezę do Bolimowa. Dziękuję również innym uczestnikom licytacji, którzy mieli nieco mniej szczę?cia za udział. Konto jest nadal czynne i co prawda więcej znaczków już nie mamy, ale potrzeby nadal s? !YES i je?li u?miech jakiego? Dziecka Wam wystarczy, podobnie jak poprzednim darczyńcom, to proszę . Dzięki Mariuszek za inicjatywę !V Aż mi dziwnie, że jeżdżę na biegówce, bo jak wskazuje praktyka to tylko na wła?cicieli skuterów można tak na prawdę liczyć !V Dobrze, że w garażu s? jeszcze dwa !scooter Pozdrawiam WAS wzruszony do !scooter RobB.
Gość YARECK Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Bije pokłony do samej ziemi. Mam nadzieję, że uda mi się poznać tak wspaniałych ludzi jak WY osobi?cie i ogromnym, niekłamanym zaszczytem u?cisn?ć WAM dłonie. WIELKIE, NIGDY NIEPRZECENIONE DZIĘKUJĘ!!! A w najbliższ? ?rodę wystawiam 25 kalendarzy GrandysDuo. Na każdym kalendarzu na odwrocie będ? podziękowania i podpisy dzieci i wychowawców z naszego domu, więc my?lę sobie, że też pewna niepowtarzalno?ć tychże kalendarzy zapewniona.
Rudzia Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ciesze się OGROMNIE !V !V !YES Szczerze mówi?c, liczyłam, że walka będzie ostrzejsza !scooter Masz u mnie darmowe mycie skutera i czyszczenie szybki w kasku na każdym wspólnym zlocie, o u?ciskach nie wspomnę Aż mi dziwnie, że jeżdżę na biegówce, bo jak wskazuje praktyka to tylko na wła?cicieli skuterów można tak na prawdę liczyć Skuterka nie mam !scooter , ale możesz mi autko wypucować... !YES a u?cisków nigdy za mało !YES P.S. Przelewik dzisiaj zostanie zrealizowany ! Pozdrawiam Kasia Rudzia
Sympatycy szorstki Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Szczere gratulacje Rudzia ! Niestety nieco "przysn?łem" wczorajszego wieczora i aukcję przegrałem. Tym niemniej deklaruję, że mimo wszystko , pewn? kwotę przeleję na konto tego pięknego celu. pzdr
RobB. Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ciesze się OGROMNIE Szczerze mówi?c, liczyłam, że walka będzie ostrzejsza Masz u mnie darmowe mycie skutera i czyszczenie szybki w kasku na każdym wspólnym zlocie, o u?ciskach nie wspomnę Aż mi dziwnie, że jeżdżę na biegówce, bo jak wskazuje praktyka to tylko na wła?cicieli skuterów można tak na prawdę liczyć Skuterka nie mam , ale możesz mi autko wypucować... a u?cisków nigdy za mało P.S. Przelewik dzisiaj zostanie zrealizowany ! Pozdrawiam Kasia Rudzia Nie ma sprawy autko i co tylko sobie życzysz Wezmę po prostu większe wiaderko |ciskam wirtualnie RobB. Szorstki dziękuję Ci z góry i również ?ciskam
Gość YARECK Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Wła?nie otrzymałem wpłatę za wylicytowany znaczek. Jeszcze raz GIGANTYCZNE DZIĘKUJĘ!!!
Gość Dragon Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 S?dzę, że budżet imprezy został trochę "podratowany"... To ja poproszę o jakie? "analizy". Ile jest a ile brakuje... Jak to wygl?da... Może jeszcze dobre serduszko się odezwie u innych... Przecież to TAKI DUŻY KLUB!!! Swoj? drog? dalej jestem pod wrażeniem licytacji... Edit: Już wiem... wszystko jest tutaj: http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...indpost&p=50961
Gość YARECK Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 SŁOWO SIĘ RZEKŁO, WIĘC WYSTAWIŁEM AUKCJĘ Zapraszam do licytacji. Czasu do końca aukcji jest sporo więc jak możecie przekażcie informacje o niej innym spoza naszego forum. http://moto.allegro.pl/item189339229_aukcj...9_w_lodzi_.html
Mr.T Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 jeszcze jest mało chętnych ... czekam na kandydatów do "walki" na aukcji !starwars
Klubowicze Karolina Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ja też biorę udział!
Gość YARECK Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Cieszę się, że powoli lista chętnych na kalendarz się zapełnia. Zakładaj?c 7 osób na dobę (bo tyle na razie jest na li?cie licytuj?cych), w ci?gu 14 dni aukcji może wywi?zać się ostra walka. Bardzo mnie to cieszy. Przypominam jeszcze (oprócz uwagi na aukcji), że jest to aukcja wieloprzedmiotowa, więc cena dotyczy jednego kalendarza, a otrzyma je 25 pierwszych osób z listy licytuj?cych w cenie ostatniego z tejże listy (przynajmniej tak? cenę licytuj?cy będ? zobowi?zani ui?cić). A teraz rzecz, która wczoraj mnie bardzo mile zaskoczyła: zadzwoniła do mnie pani z AutoTrapera z informacj?, że dadz? nam jeszcze inne gadżety (plakaty, kartki z podpisami Czachora, D?browskiego) oraz !OKK bardzo możliwe, iz nasz? akcję zbiórki pieniędzy wesprze p. Kuba Wojewódzki (wystawi jak?? karykaturę) i Anna Mucha. Po długim weekendzie jestem umówiony z pani? w celu omówienia szczegółów i odebrania gadżetów.
dr.big Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Super, super !vampire . Plakaty z podpisami Czachora i Dabrowskiego powinny byc nie lada gratka, szkoda tylko ze Forum Motocylistow nie dziala (przerwa troche dluzsza od zaplanowanej). Co do p. A.M. to nie wiem, ja jestem raczej "fanem" Klanu :lol: !winkiss ...
Gość YARECK Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Od?wieżę trochę temat. Forum motocyklistów ruszyło więc mam nadzieję, że i nasza akcja zostanie wspomożona przez kolejnych ludzi. Na kalendarze na dzień dzisiejszy jest 11 chętnych - mam nadzieję, że do końca aukcji pozostałe 14 też znajdzie nabywców.
Mr.T Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Od?wieżę trochę temat. Forum motocyklistów ruszyło więc mam nadzieję, że i nasza akcja zostanie wspomożona przez kolejnych ludzi.Na kalendarze na dzień dzisiejszy jest 11 chętnych - mam nadzieję, że do końca aukcji pozostałe 14 też znajdzie nabywców. a może nawet powalczymy o ostatnie sztuki
Gość YARECK Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 UWAGA!!! !scooter Zostało ostatnie 10 kalendarzy, a jutro koniec aukcji!!! Zapraszam na aukcję - patrz sygnatura.
Gość YARECK Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Od?wieżam nieco. KOCHANI!!! Na naszej aukcji sprzedało się 15 kalendarzy!!! Pierwsze wpłaty już wpłynęly. WIELKIE, WIELKIE DZIĘKUJĘ! Niemniej pozostało jeszcze 10 kalendarzy do sprzedania. Wystawiłem je ponownie. To już ostatni dzwonek na zbiórkę pieniędzy. Kupcie kalendarz i tym samym umilcie dzieciom codzienno?ć. http://www.allegro.pl/item193886056_aukcja...9_w_lodzi_.html Gor?co zapraszam na aukcję
Gość YARECK Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 NO MOI DRODZY! POZOSTAŁ RÓWNO MIESIˇC DO PIKNIKU. Chyba czas na deklaracje (dobrze by było żeby były pewne) kto będzie bawić się z nami - cały czas lub tylko w sobote. Na koncie mamy 4594,12 zł Jest jeszcze jednak 10 kalendarzy do wzięcia.
Gość |wistak Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Jest jeszcze jedna znajoma firemka która po moich prosbach wrzuci Wam co? na konto w poniedziałek widze sie z wlascicielem wiec jestem dobrej mysli
Rekomendowane odpowiedzi