Marcin 78 Opublikowano 29 Października 2019 Opublikowano 29 Października 2019 23 minuty temu, PawełJW napisał: Super, dwa sobie ukradne Tylko dwa ,hmm na pewno te ze mną ??? Marcin zdjęcia super ,więc ja "ukradne" wszystkie ??
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2019 Szkoda że nie ma zdjęć z konkursu na gazecie ? Chociaż może i lepiej że nie ma ?
Klubowicze maroch75 Opublikowano 29 Października 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Października 2019 Godzinę temu, PawełJW napisał: Super, dwa sobie ukradne 43 minuty temu, Marcin 78 napisał: Tylko dwa ,hmm na pewno te ze mną ??? Marcin zdjęcia super ,więc ja "ukradne" wszystkie ?? Śmiało...Po to są udostępnione ? 29 minut temu, arturo-bb napisał: Szkoda że nie ma zdjęć z konkursu na gazecie ? Chociaż może i lepiej że nie ma ? Nadworny Paparazzi bez filmu w aparacie brał udział w tym konkursie ??
Sympatycy PawełJW Opublikowano 29 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 29 Października 2019 35 minut temu, arturo-bb napisał: Szkoda że nie ma zdjęć z konkursu na gazecie ? Chociaż może i lepiej że nie ma ? Jaki konkurs?????? Co było na zlocie zostaje na zlocie ,a kto nie był ten żałuję
Klubowicze ziga Opublikowano 29 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2019 4 godziny temu, PawełJW napisał: Co było na zlocie zostaje na zlocie ,a kto nie był ten żałuję ŚWIĘTA RACJA 2
Klubowicze maroch75 Opublikowano 29 Października 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Października 2019 Zaczynam się bardzo poważnie zastanawiać nad tym czy Migu miał film w aparacie ???
Klubowicze maroch75 Opublikowano 29 Października 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Października 2019 Kilka zdjęć z telefonu...
Sympatycy PawełJW Opublikowano 31 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2019 Maroch75 wciąż zaskakujesz, obiecana przez Ciebie przesyłka dotarła, aż się łza w oku kręci, jak Ci dziękować, jak odwdzięczyć, oby jak najszybciej była ku temu okazja. Basia-Marcin78 widzimy się....
Klubowicze maroch75 Opublikowano 31 Października 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Października 2019 13 minut temu, PawełJW napisał: Maroch75 wciąż zaskakujesz, obiecana przez Ciebie przesyłka dotarła, aż się łza w oku kręci, jak Ci dziękować, jak odwdzięczyć, oby jak najszybciej była ku temu okazja. Basia-Marcin78 widzimy się.... Oj tam oj tam... Bawcie się dobrze i do zobaczenia ?
Klubowicze Migu Opublikowano 31 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2019 Dnia 29.10.2019 o 18:11, maroch75 napisał: Zaczynam się bardzo poważnie zastanawiać nad tym czy Migu miał film w aparacie ??? Nie mogłem go znaleźć ale znalazłem ?. https://photos.app.goo.gl/MWd8PdgHeU3F3roq5
Klubowicze maroch75 Opublikowano 31 Października 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Października 2019 43 minuty temu, Migu napisał: Nie mogłem go znaleźć ale znalazłem ?. https://photos.app.goo.gl/MWd8PdgHeU3F3roq5 Zdjęcia BOOOOOOMBA ? Już wiem kto ma dożywotni etat fotografa?
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 31 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2019 3 godziny temu, maroch75 napisał: Zdjęcia BOOOOOOMBA ? Już wiem kto ma dożywotni etat fotografa? Zdjęcia super. Paweł jakie Ty masz wielkie oczy?
Marcin 78 Opublikowano 31 Października 2019 Opublikowano 31 Października 2019 Marcin tak jak mówiłem lubię miód ?,ale również kocham Dżem i jego muzykę ?.Chciałbym Ci bardzo,ale to bardzo serdecznie podziękować za tak wspaniały prezent,bo zaskakujesz na maxa i znowu emocje zagrały jak na zlocie☺ .Przesyłka dziś odebrana, zostaje czekać do "dnia bez teleranku "by móc jeszcze raz osobiście Ci podziękować i wspólnie się znowu bawić 7 godzin temu, PawełJW napisał: Basia-Marcin78 widzimy się.... No to się widzimy i wspólnie w piątkę będziemy się bawić ? 4 godziny temu, Migu napisał: Nie mogłem go znaleźć ale znalazłem ?. Migu zdjęcia super ,oczywiście też sobie "ukradnę"?
Klubowicze Migu Opublikowano 31 Października 2019 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2019 Marcin nie ma sprawy . Duże dzięki wszystkim za super zabawę pozdrawiamy Halinka i Migu.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 31 Października 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Października 2019 1 godzinę temu, Marcin 78 napisał: Marcin tak jak mówiłem lubię miód ?,ale również kocham Dżem i jego muzykę ?.Chciałbym Ci bardzo,ale to bardzo serdecznie podziękować za tak wspaniały prezent,bo zaskakujesz na maxa i znowu emocje zagrały jak na zlocie☺ .Przesyłka dziś odebrana, zostaje czekać do "dnia bez teleranku "by móc jeszcze raz osobiście Ci podziękować i wspólnie się znowu bawić No to się widzimy i wspólnie w piątkę będziemy się bawić ? Migu zdjęcia super ,oczywiście też sobie "ukradnę"? Wiesz doskonale Marcin, że ja lubię dawać ludziom radość - to jest coś bezcennego. Zlot obfitował w mnóstwo emocji ale też okazji ku temu było wiele. Nie dziękuj bo nie ma za co. To ja Tobie dziękuję za to jak wiele serca wkladasz we wszystko za co się bierzesz. Niezależnie od tego czy jest to czyjś motocykl, sprawy klubowe czy też po prostu bezinteresowna pomoc drugiej osobie. Za tą bezinteresowność we wszystkim co robisz pomimo przeciwności losu taki drobny gest to i tak za mało. Bawcie się doskonale z Basią, Pawłem oraz Anetą i widzimy się na koncercie ?
Sympatycy PawełJW Opublikowano 31 Października 2019 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2019 2 godziny temu, subaru gtb320 napisał: wielkie oczy Bo Was szukałem.... 29 minut temu, maroch75 napisał: bo nie ma za co Oj jest za co dziękować. Połączyć dwie pasje z takim zaangażowaniem i determinacją jaką pokazałeś na tym spocie.....chylę czoła.
Marcin 78 Opublikowano 1 Listopada 2019 Opublikowano 1 Listopada 2019 15 godzin temu, maroch75 napisał: Nie dziękuj bo nie ma za co. Jest Marcinie jest, mógłbym wiele wymienić , choć to nie wątek o tym ?.Co by nie zmieniać tematu zlotu ŁAG-OFF powiem krótko - Dziękuję a Ty już wiesz za co ?
Rekomendowane odpowiedzi