Gość Dragon Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 I widzisz chłopczyku jaki jeste? m?dry... Niedługo będę otwierał filię w Łodzi... Chętnie pokażę Ci mój smoczek i obejrzę Twój skuter... co Ty na to??? Aha Chcesz dyskusji - załóż nowy temat... Grupa: UżytkownicyPostów: 121 Nr użytkownika: 921 Doł?czył: 31-12-2006 Sk?d : łódż Skuter:
Gość denver27 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 nie jestem z tej opcji politycznej zeby ogladac twoj smoczek wybaczysz?
brzoza Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Czas zakopać toporki i wyci?gn?ć motorki
Gość Dragon Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Jeżeli sprawi Ci to przyjemno?ć to ja też wykasuję jaki mam skuter... to taka nowa zabawa???? A ja taki nieuczesany... ŁódĽ... nazwa miasta... z dużej... uczę się czytać... To jest ostatni mój post skierowany do Ciebie - bardzo zakompleksionej osoby. Trochę Cię rozumiem... ja też chciałbym mieć swój samolot... Edit: brzoza2 napisano 12-04-2007, 19:47 Czas zakopać toporki i wyci?gn?ć motorki Ja już wyci?gn?łem... nie wiem jak "on"... a toporek zakopałem tutaj... http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...indpost&p=49339 ale jak widać nie da się... spoko... da się
Gość denver27 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 ja to nie rozumiem do czego ty pijesz???moja pierwotna wypowiedz w tym temacie wogole cie nie dotyczyla więc w czym masz problem...tak cie boli ze moja rubryka skuter jest niewypelniona....zebys kiedys czasem nie musial prosic o chleb na ulicy ,jak jestes taki pewien swojego losu ,i nie wywyzszaj sie swoim stanem posiadania bo i tak ci nie zazdroszcze
zyzio Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Panowie... żenada. Naprawde sobie można pawia pu?cic po przeczytaniu tych waszych "konwersacji" Nie macie PM-ów? Musicie taki syf tu robić? Kto to chce czytać w ogóle? zastanowili?cie się?
Gość Dragon Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Panowie... żenada. Naprawde sobie można pawia pu?cic po przeczytaniu tych waszych "konwersacji"Nie macie PM-ów? Musicie taki syf tu robić? Kto to chce czytać w ogóle? zastanowili?cie się? Masz rację...
ERMI Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 a mówiłem nie karmić trola bo uro?nie...
tomekmajesty Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Panowie i Panie kiedy? mnie także zatakowano na forum i tylko jedna czy dwie osoby stanęły w obronie, natomiast gdy ja przypomniałem zasady obowi?zuj?ce na tym forum, stałem się celem ataku, może Ci co dzisiaj tak krzycz? na siebie poczytali by zasady, tam jest mowa o Waszych wypowiedziach ( np. nazywanie kogo? zakompleksionym to jest obraza tej osoby, czego na forum nie wolno robić) Naprawdę chyba niektórzy maj? umysły kilkunastoletnich dzieci, tak przynajmniej brzmi? ich teksty, A co do Majona, jeĽdzili?my kilka razy razem, pomagał mi w serwisie, go?ć jest OK
Ysabel Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Majon, wiem jak ciezko jest przepraszac ..... pozdrawiam
Gość denver27 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 informuje publicznie iż moj konflikt z uzytkownikiem Majon zostal zażegnany i wszelkie dalsze spekulacje w tym w?tku jak i w innych dotycz?ce tego tematu uwazam za bezzasadne.
Gość Dragon Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 informuje publicznie iż moj konflikt z uzytkownikiem Majon zostal zażegnany i wszelkie dalsze spekulacje w tym w?tku jak i w innych dotycz?ce tego tematu uwazam za bezzasadne. Ja się bardzo cieszę ale... nurtuje mnie pytanie co się stało, że tak zmieniłe? zdanie???? Czy jeste? w stanie to chociaż trochę wyja?nić...????
Gość SzCzApA™ Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 ciekawo?ć to pierwszy stopień do piekła !V to bez znaczenia dlaczego istotne ze to juz koniec !OKK tak jak już wspominałem więc trzymajmy sie tego
Rekomendowane odpowiedzi