Gość denver27 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 mam takie nieodparte wrazenie iz drastycznie spadla liczba pisanych postów na forum przy jednoczesnym wzroscie frekwencji czy jest jakas wytlumaczalna przyczyna tego paradoksu?
pablos Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Tak zaczna się sezon... coraz więcej osób woli spędzać czas na 2oo niż ?lęczeć przed bezduszn? maszyn? . Pozdrawiam
ciachu Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Tak zaczna się sezon... coraz więcej osób woli spędzać czas na 2oo niż ?lęczeć przed bezduszn? maszyn? .Pozdrawiam ..no i wszyscy poszli w jako?ć, a nie ilo?ć
Gość denver27 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 niekoniecznie ciachu wieksza ilosc postow =wieksza poczytnosc co za tym idzie atrakcyjnosc
Gość PCX Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Jestem zarejestrowany na kilku forach skuterowych, i paru innych ... codziennie mam do przeczytania masę postów (200+) je?li chce być na bież?co Więc jako? nie zauważyłem spadku ich ilo?ci ... ... a potem mi mówi? że ja nic nie czytam ... wręcz przeciwnie ... ale moja tre?ć nie jest wydawana na papierze ... to może dlatego ?
Administrator Artix Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 11 Kwietnia 2007 To chyba dobrze, zreszta jestem za tym zeby pisac tylko z glowa, wole jakosc niz ilosc A co do sezonu to faktycznie pewnie wiecej inni jezdza niz pisza, zawsze kiedy jest sezon na jazde postow jest mniej, zima wiecej.
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 mam takie nieodparte wrazenie iz drastycznie spadla liczba pisanych postów na forum przy jednoczesnym wzroscie frekwencji czy jest jakas wytlumaczalna przyczyna tego paradoksu? przecież nie można nabijać postów-kiedy? tam mnie zrugano
Rekomendowane odpowiedzi