Gość kamilus Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Witam.Jak sie usuwa swoje posty?? temat przenosze do odpowiedniego działu Artix
Administrator Artix Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Nie da sie usunac posta, ale powiedz na PM ktory to moge go usunac.
Gość kamilus Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Tzn jak to sie robi bo nie zabardzo wiem.Mam dopiero konto ze dwa tygodnie i nie zabardzo sie orjetuje jak co sie robi !placz1 nie musisz zakładać ponownie nowego tematu, tematy ł?cze Artix
Pavulon Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Artix wybacz koledze On jest jeszcze bardzo mlody ( profilu o tym mowi ) To cud ze juz umie pisac
Administrator Artix Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Sprawdzilem bo latwo bylo po 6 postach i nie widze niczego co bylo by do wykasowania, to chyba tyle.
Gość kamilus Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Sorka panowie ale serio nie zabardzo jestem opcykany na tym forum wiec sie nie dziwcie.Jeszcze raz sorka.
Pavulon Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Spokojnie Do wszystkiego dojdziesz - nikt nie jest przeciez zly aby do przodu
Gość SzCzApA™ Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 wtaj tak jak już kolega wspomniał do wszystkiego dojdziesz z czasem
Gość kamilus Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Wiem wiem ze dojde nikt z poczatku nie był opczajony.
Rekomendowane odpowiedzi