kfcent Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 w końcu przesiadłem się na biegówke i chyba nigdy więcej automata w motocyklu jak by? mieszkał w wiekszym miescie jak niektórzy to inaczej by? spiewał nigdy wiecej...biegów
Gość scottie Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Więc jak już Kubo wiesz to nie to co wiesz hehe, co do zmiany atlantica? miałem go dwa lata i nadszedł czas zmian... Runnera tez miałem dwa lata... Co do automata to na miasto nie ma mu nic równego i Siwyex jeszcze pewnie zmienisz zdanie Atlanticowi nie mam nic do zarzucenia, skuter rewelacja Co do moich zakupów to się przekonacie już wkrótce... my?le że ok tydzień trzeba poczekać...
Gość siwy Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 W sumie z miastem macie racje, ale wrzucam 2 i smigam po mie?cie bez problemu... Może nie jest tak łatwo jak na skuterze, ale tragicznie też nie jest. Ale zakręty to jest poezja, a w Atlanticu to żeby się położyć chyba musiałbym mieć nieĽle wypite Po prostu nie odważyłbym się na tych małych kółeczkach czego? takiego zrobić (nie raz próbowałem) Scottie jestem ciekaw co teraz dosi?dziesz
Gość scottie Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Bo Atlantic to jest krazownik kto by sie na nim kładł to nie ?migacz Tam sie jezdzi z klasa i na poziomie Hehe co dosiade sie dowiecie juz wkrotce, ale nie wczesniej niz przyszly tydzien końcówka... niestety
Gość damles Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Sie przedłuża sie przedłuża... Ale musze przyznac ze jakas tutaj choroba panuje w małopolsce ;-), Artix dobrze gada Tak wogóle to nie było okazji sie pochawalić,wiec tylko skromnie wspomne ze moja kochana Gilerka Runner(pieszczotliwie nazywana Grafitkiem) uległa wymianie na biegowca - potocznie zwanego Jajeczkiem z roku 98, pochodzenie - Berlin (kto wie czy nie jeĽdził nim wcze?niej Bigu ) Tutaj kilka fotek nowego nabytka (mam nadzieje ze mnie przyjmiecie na III edycji Burgmani ) Suzuki GSX600F Pozdrówka, damlesik
drogowiec Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Tiaaa..... Se damles strzelił wielkanocne jajko.... hehe... Niechaj Ci służy. scottie sie qrna tajemniczo zachowujesz.... Pczekamy, zobaczymy co wykombinowałe?.... Pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi