Olsen Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 To było co? w rodzaju miło?ci od pierwszego wejrzenia... A tu oraz tu macie fotki. Pozdrawiam primaaprilisowo Olsen
Gość kamyk128 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Gratulacje Pewnie jest tani w eksploatacji....
dacja Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 No piękny .... wygl?da jak brat bliĽniak tego co mam na półce za plecami
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Nie jestem przekonany czy akurat żółty jest odpowiedni. Ale może jak kupisz żółty kask.....
brzoza Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Od razu widać , że funkiel nówka nie ?migana
Mareczek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 No to fajnie Postawisz na zlocie każdemu po piwie i będzie O.K
Kacza Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 heheh ... GRATULACJE Fajny sprzecik ... no i zolty :lol: Pozdroo Kacza
Olsen Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2007 No piękny .... wygl?da jak brat bliĽniak tego co mam na półce za plecami Mój T-Maksik stoi już na honorowym miejscu na półce między innymi modelami. Będzie mnie motywował do zakupu prawdziwego maksiskutera w bliższej lub dalszej przyszło?ci. I to prawda z t? "miło?ci? od pierwszego wejrzenia". Tak mi się spodobał na stoisku z zabawkami na dzisiejszym Mototargu, że nie mogłem oprzeć się chęci jego zakupu (czyżbym był dziecinny?).
Jurek_mwo Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 He he, też mi się podoba Jestem bardzo ciekawy ile Ci on pali ?
Gość Dylus Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ale dasz się karn?ć przy okazji?
Olsen Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ale dasz się karn?ć przy okazji? !sciana Tylko jako "plecaczek".
Mario Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 tylko uwazaj bo kierownice odpadaja !sciana
Sympatycy Kisiel Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2007 W zwi?zku z takim obrotem sytuacji nabrałem ?miało?ci i również przyznam sie do pewnego zakupu. Mianowicie ... Dzięki Olsen za dodanie odwagi
jagroski Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 !YES No, gratuluję jedynego słusznego wyboru! Wozisz go na SV?
Olsen Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2007 No, gratuluję jedynego słusznego wyboru! !OKK Wozisz go na SV? Wiozłem z Mototargu.
Rekomendowane odpowiedzi