Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Burgman K2 400 czy Kymco 500 ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dordzy koledzy i koleżanki ostatnio się zacz?łem zastanawiac co byloby lepsze. Obecnie jestem posiadaczem burgmana 400 ale widzialem ostatnio kymco 500 i powiem szczerze ze naprawde bylem pod wrazeniem ... czy warto zmienic ? Pozdrawiam

Opublikowano

Mialem podobny dylemat z tym, ze w gre wchodzila jeszcze YP400. Wynik moich przemyslen to zamowienie najnowszego Xcitinga 500 AFI. Szkoda, ze dostarcza mi go do domku dopiero pod koniec kwietnia. Zycze podjecia wlasciwej dla Ciebie decyzji.

Opublikowano
  Cytat
Obecnie jestem posiadaczem burgmana 400 ale widzialem ostatnio kymco 500 i powiem szczerze ze naprawde bylem pod wrazeniem

witam,

też masz takie przemy?lenia jak ja po przeczytaniu ostatniej recenzji tego skuta w |M :D

kto wie może w przyszłym roku jak wszystko dobrze pójdzie to może się skuszę na kymco. podoba mi się ten sprzęt, tylko nie mów tego gło?no przy burku bo jeszcze gotów się obrazić :angry:

pozdrawiam

Opublikowano

Burgman to inny styl jazdy inne doznania .....

Kymco .... nie jest łatwym sprzętem.... ciężki , mniej manewrowy a do tego większe spalanie , nawet pozycja za kierownic? jest nieco inna.....

Ale warto zmienić aby do?wiadczyć innego......

Opublikowano

Yamaha T-Max!!! :angry:

• Administrator
Opublikowano

Kazda zmiana jest dobra, mozna sie przekonac np ze Hondy z prawie zerowym przebiegiem tez sie psuja a Burgmany nie :angry:

Co Kymco napewno porazi cie spalanie jesli przyzwyczailes sie do spalania Burgera, ale to da sie zaakceptowac ja nie marusze ze nowy skuter pali mi wiecej. Natomiast trzeba sie przyzwyczaic do czestego tankowania max co 200 km, duzo mniejszej powierzchni bagazowej, ale tez do duzo lepszych osiagow i samej radochy ze zmiany.

Tak czy inaczej zmieniac zawsze warto zeby wyrobic sobie wlasne zdanie na temat jakiegos skutera.