Gość pitmen_40 Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Szukam w Belgii i u niemców Burgmana 400 bo na 650 to mnie nie stac. Szukam kogos z maxiskuterowców z Legnicy lub okolicy woj. dolno?l?skie. Naczytałem sie o Burgmanach ale chce porozmawiac o szczegółach czyli co wychodzi " w praniu". Jezdziłem dawno temu Jawa 50 - skuter. a ja jestem z tych empirycznych - che dotkn?ć posiadać hahahah. Pozdrawiam wszystkich maxi skuterowców.
Administrator Artix Opublikowano 30 Marca 2007 Administrator Opublikowano 30 Marca 2007 Kolego pytanie nie na ten dzial wiec przenosze do odpowiedniego. W celu uzyskania a raczej przyspieszenia uzyskania odpowiedzi polecam zapoznac sie dokładnie z tym w?tkiem zwlaszcza polecam punkt 1 i punkt 3.
Gość pitmen_40 Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Przepraszam! Chciałem pozawierac w swojej wypowiedzi wszystko i o moich marzeniach, poszukiwaniach i pozdrowienia dla wszystkich. Dlatego wybrałem wcze?niejsz? podstronkę" ale sorry już nie będe, Taki wylewny i ogranicze sie do konkretów.
Rekomendowane odpowiedzi