Gość Qajt Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 Witam wszystkich!! Nazywam się Kajtek, ma 14 lat i tydzień temu stałem się posiadaczem Aprilii Habana Custom. Zakładaj?c ten w?tek chciałem się dowiedzieć jek jeĽdzi się po Warszawie, i poproszę o kilka wskazówek.... Od taty, bo on też jeĽdzi wiem, że trzeba uważać na kierowców..... !OKK Kajtek
Slavequs Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 Witaj. Jest Kto? młodszy na forum? Wskazówki, co do bezpiecznej jazdy masz tu ->klik.
drogowiec Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 Sie chyba zestarzałem Na forum mam nowego kolegę, który jest kilka lat młodszy od najmłodszego z moich dzieci..... hihihi Witay na forum Pozdrówka
Gość Dylus Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 Witaj młody Taki pytanko: ta Habana nie jest przypadkiem po Rajanie?
Administrator Artix Opublikowano 29 Marca 2007 Administrator Opublikowano 29 Marca 2007 Jezdzi sie fatalnie generalnie jezdzij tak jak by kazdy chcial cie zabic. Nie ma zasad i to jest najgorsze, ale idzie sie przyzwyczaic. Jadac obok auta, obserwuj kierunkowskazy, czasem w ulamek sek po wlaczeniu kierowcy bez patrzenia w lusterko zmieniaja pas. Badz czujny. Jazdzac 50-tka pamietaj jedz srodkiem pasa, a nie bokiem, to ze ktos na ciebie trabi oznacza tylko ze jest baranem, jestes pelnoprawnym uzytkownikiem drogi i tyle. Powodzenia w jezdzie.
Gość SzCzApA™ Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 je?lio mnie chodzi to my?le że bez względu na miasto zasada ograniczonego zaufania to podstawa no ale faktem jest że zakorkowana stolyca sprzyja nerwówkom pamiętaj że wiekszo?ć kierowców będzie traktować cię na równi z kierowcami rydwanów jedno ?ladowych napędzanych sił? mię?ni nóg Peace!!!
Gość Dragon Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 ... kiedy to było... A po Lublinie jeĽdzi się normalnie... Cze?ć Kajtek.
bogumilek Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 najwazniejsza zasada: w Warszawie obowiazuje ruch prawostronny !scooter witamy na forum!
Gość Cobesh Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Witam, Palce zawsze na klamkach! Uwaga na 4oo, piach etc. Znam takich co zamiast standartowej żarówki 35W włożyli 55W dla bezpieczeństwa.
bogumilek Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Znam takich co zamiast standartowej żarówki 35W włożyli 55W dla bezpieczeństwa. chwilami to by sie przydaly halogeny, kogut i syrena strazacka...
RobB. Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Witam wszystkich!! Nazywam się Kajtek, ma 14 lat i tydzień temu stałem się posiadaczem Aprilii Habana Custom. Zakładaj?c ten w?tek chciałem się dowiedzieć jek jeĽdzi się po Warszawie, i poproszę o kilka wskazówek.... Od taty, bo on też jeĽdzi wiem, że trzeba uważać na kierowców..... !scooter Kajtek Witaj Kajtku, co do jazdy po Warszawie to najlepiej nie jeĽdzić niczym co ma niej niż 2.5 T masy A jak musisz to: CZUJNIE !w00t A przede wszystkim nie jeĽdzij z Artixem, Magd? i Mariuszem.....oj nie gniewajcie się musiałem to powiedzieć bo to strasznie traumatyczne przeżycie ! No dobra żartowałem, po prostu jak będziesz miał 10 lat i przynajmniej 50 tkm więcej praktyki to będziesz mógł to robić. Życzę Ci przede wszystkim: 1. Rozwagi 2. WyobraĽni 3. Szczę?cia 4. Refleksu 5. Suchego i równego asfaltu 6. Szerokiej drogi Pozdrawiam RobB.
kfcent Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Hej. Ja polecam Ci żeby? ?migał w takiej jaskrawej kamizeleczce...to naprawde pomaga - ludzie zwracaj? na Ciebie uwage przez co jeste? bezpieczniejszy! !scooter
Olsen Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Witam nowego Forumowicza. Jeżeli będziesz przeciskał się w korkach między samochodami (a prędzej czy póĽniej będziesz), to rób to ze zdwojon? ostrożno?ci?, ponieważ masz w Habanie wyj?tkowo szerok? i rozłożyst? kierownicę. Miłego nawijania kaemów!
Gość Qajt Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 Witam nowego Forumowicza.Jeżeli będziesz przeciskał się w korkach między samochodami (a prędzej czy póĽniej będziesz), to rób to ze zdwojon? ostrożno?ci?, ponieważ masz w Habanie wyj?tkowo szerok? i rozłożyst? kierownicę. Miłego nawijania kaemów! W habanach sa dwa rodzaje kierownic.... Specjalnie przez korki na ulicach kupiłem ta z kierownica "szczupł?", nie ta szeroka.... No i bardzo wszystkim dziekuje za wspaiale rady!!! I mam nadzieje, ze przezyje ten sezon.... Dozobaczyska na drogach, Kajtek
matrixclan Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 No i bardzo wszystkim dziekuje za wspaiale rady!!! I mam nadzieje, ze przezyje ten sezon.... Dozobaczyska na drogach, Kajtek Strzalka nie przejmuj sie i jedz ostroznie zobacz ilu nas przezylo powodzenia arek
Olsen Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 W habanach sa dwa rodzaje kierownic.... Specjalnie przez korki na ulicach kupiłem ta z kierownica "szczupł?", nie ta szeroka.... O, nie wiedziałem. Jak widać, człowiek uczy się całe życie, he, he.
Rekomendowane odpowiedzi