Rzelu Opublikowano 1 Września 2019 Opublikowano 1 Września 2019 Jako nietamtejszy mam pytanie czy jest możliwość zostać kilka dni po imprezie np do środy? Poprosiłbym również o sugestie co do najlepszego dojazdu od strony Krakowa.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2019 Godzinę temu, Rzelu napisał: Poprosiłbym również o sugestie co do najlepszego dojazdu od strony Krakowa. Najlepszego czyli ????????? Najszybciej https://goo.gl/maps/gUPb25iPhGaYdLD58 Najciekawiej https://goo.gl/maps/1uw5pmgksHgz3WEU6 Mapy oglądać na PC lub Laptopie nie na urządzeniach z Androidem !!!!!!!!!!! Bo przekłamuje
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 1 Września 2019 Sympatycy Opublikowano 1 Września 2019 Kowal. Adam (Mały) od piątku Ja z Natalią jeszcze nie wiem chcemy od czwartku (aby Kryss70 i inni mileli z kim ) pogadać o motocyklach?.Okresle się parę dni przed .
Klubowicze bargacz Opublikowano 3 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2019 Witam. Rozważam przyjazd w Bieszczady, o ile jest jeszcze taka możliwość. Decyzja zapadnie w przyszłym tygodniu. Wstępnie planuję przyjazd w czwartek. Jeżeli znajdzie się miejsce, to prosiłbym Kowala o przesłanie mi nr telefonu.
kowal Opublikowano 4 Września 2019 Autor Opublikowano 4 Września 2019 Przybywaj nr tel. wysłałem, miejsce jest.
Użytkownicy Tony Opublikowano 4 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 4 Września 2019 To ja też w czwartek się pojawię ?
Sympatycy krys70 Opublikowano 4 Września 2019 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2019 Godzinę temu, Tony napisał: To ja też w czwartek się pojawię ? No to pięknie, więcej tematów omówimy:)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2019 Ja też planuję czwartek ( jakoś "nagadać" się nie mogę ? )
Klubowicze BUGI Opublikowano 5 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2019 Witam! Jeśli jest jeszcze miejsce to poprosiłbym Kowal o dopisanie do listy, mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie i w piątek się widzimy. Domek jak można z Lukas_d1, jak nie ma nic przeciwko. Pozdr, BUGI
lukas_d1 Opublikowano 5 Września 2019 Opublikowano 5 Września 2019 Witam! Jeśli jest jeszcze miejsce to poprosiłbym Kowal o dopisanie do listy, mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie i w piątek się widzimy. Domek jak można z Lukas_d1, jak nie ma nic przeciwko. Pozdr, BUGI Nie ma nic przeciwko :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kowal Opublikowano 5 Września 2019 Autor Opublikowano 5 Września 2019 Aktualna lista osób, które zadeklarowały swoją obecność : Tony koszulka męska XL - 1szt. ( koszulka zapłacone ) kowal koszulka męska XXL - 1szt. ( od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) arturo-bb Krzyżówka koszulka M damska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Miszo koszulka L męska - 1szt. ( koszulka zapłacone ) Olo Ściemniacz koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Zenek99 koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) jacek13 stefanekmac koszulka XXL męska - 1szt.(koszulka zapłacone nadpłata 2 pln) Mkapilkr koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Kasia koszulka S damska - 1szt. ( koszulka zapłacone ) Subaru Natalia romeo1971 koszulka L męska -1szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) AndrzejMysłowice putek koszulka L męska 1szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) smarciu koszulka męska M 1szt. ? czadzo koszulka męska XL- 1 szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) dzięgiel bafka BUGI Karolina Rzelu Grzesiek36 koszulka męska rozmiar ? mordek (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) Robert1973 koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) AndrzejS Krys70 (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) Ania77 (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) Ewa (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) Artur (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) lukas_d1 SirBlack Palola (od czwartku 12.09.) Adam ( Mały ) (od czwartku 12.09.) ziga (od czwartku 12.09.) Bugi wpisałem Cię na poz. nr 22 listy startowej , osoba je zajmująca tym razem z przyczyn losowych nie dojedzie do nas
Dzięgiel Opublikowano 6 Września 2019 Opublikowano 6 Września 2019 witam. dopisz jeszcze daria tomek i oni będą z nami w domku. bafka dzięgiel daria tomek. od piątku. pozdro
Klubowicze BUGI Opublikowano 6 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2019 19 godzin temu, kowal napisał: Aktualna lista osób, które zadeklarowały swoją obecność : Tony koszulka męska XL - 1szt. ( koszulka zapłacone ) kowal koszulka męska XXL - 1szt. ( od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) arturo-bb Krzyżówka koszulka M damska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Miszo koszulka L męska - 1szt. ( koszulka zapłacone ) Olo Ściemniacz koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Zenek99 koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) jacek13 stefanekmac koszulka XXL męska - 1szt.(koszulka zapłacone nadpłata 2 pln) Mkapilkr koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Kasia koszulka S damska - 1szt. ( koszulka zapłacone ) Subaru Natalia romeo1971 koszulka L męska -1szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) AndrzejMysłowice putek koszulka L męska 1szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) smarciu koszulka męska M 1szt. ? czadzo koszulka męska XL- 1 szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) dzięgiel bafka BUGI Karolina Rzelu Grzesiek36 koszulka męska rozmiar ? mordek (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) Robert1973 koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) AndrzejS Krys70 (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) Ania77 (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) Ewa (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) Artur (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) lukas_d1 SirBlack Palola (od czwartku 12.09.) Adam ( Mały ) (od czwartku 12.09.) ziga (od czwartku 12.09.) Bugi wpisałem Cię na poz. nr 22 listy startowej , osoba je zajmująca tym razem z przyczyn losowych nie dojedzie do nas Oczywiście..Dziękuje Kowal i pozdrawiam ?
kowal Opublikowano 7 Września 2019 Autor Opublikowano 7 Września 2019 arturo-bb z poz nr 3 czy to Ty jesteś też na poz. nr 32. czy chodzi o inne osoby ? Osoby, które planują przyjechać w czwartek, a nie złożyły jeszcze takiej informacji, proszę o info. Pan Zbyszek w pierwszym rzędzie przygotuje domki dla tych osób. Myślę, że jutro rano powinna być gotowa lista z numerami domków i osobami.
lukas_d1 Opublikowano 7 Września 2019 Opublikowano 7 Września 2019 Bedziecie kieli jam cos kilka koszulek w zapasie zeby mozna kupic/zaplacic na moejscu ?
kowal Opublikowano 7 Września 2019 Autor Opublikowano 7 Września 2019 W sprawie koszulek cytat z 20.08. : dzisiaj robię przelew za koszulki - nie mam wpłat od dwóch osób , ani info co w tej kwestii . Zamawiam tylko zapłacone.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 7 Września 2019 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2019 Godzinę temu, kowal napisał: arturo-bb z poz nr 3 czy to Ty jesteś też na poz. nr 32. czy chodzi o inne osoby ? Osoby, które planują przyjechać w czwartek, a nie złożyły jeszcze takiej informacji, proszę o info. Pan Zbyszek w pierwszym rzędzie przygotuje domki dla tych osób. Myślę, że jutro rano powinna być gotowa lista z numerami domków i osobami. Arturo bb a Artur nr(32) to inne osoby. 99% z Natalią jesteśmy w czwartek
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Września 2019 16 minut temu, subaru gtb320 napisał: Arturo bb a Artur nr(32) to inne osoby. Potwierdzam. I też jestem od czwartku
Krzyżówka Opublikowano 7 Września 2019 Opublikowano 7 Września 2019 Kowal wykreśl Olka, możesz nas ulokować w jakimkolwiek domku...
kowal Opublikowano 8 Września 2019 Autor Opublikowano 8 Września 2019 Aktualna lista osób, które zadeklarowały swoją obecność : Tony koszulka męska XL - 1szt. ( koszulka zapłacone )czwartek kowal koszulka męska XXL - 1szt. ( od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) arturo-bb Krzyżówka koszulka M damska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) czwartek Miszo koszulka L męska - 1szt. ( koszulka zapłacone )czwartek Ściemniacz koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Zenek99 koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) jacek13 stefanekmac koszulka XXL męska - 1szt.(koszulka zapłacone nadpłata 2 pln) Mkapilkr koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Kasia koszulka S damska - 1szt. ( koszulka zapłacone ) Subaru czwatrek Natalia czwartek romeo1971 koszulka L męska -1szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) AndrzejMysłowice putek koszulka L męska 1szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) smarciu koszulka męska M 1szt. ? czadzo koszulka męska XL- 1 szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) dzięgiel bafka BUGI Karolina Rzelu czwartek Grzesiek36 koszulka męska rozmiar ? mordek (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) Robert1973 koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) AndrzejS czwartek Krys70 (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) Ania77 (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) Ewa (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) Artur (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) c lukas_d1 SirBlack czwartek Palola (od czwartku 12.09.) Adam ( Mały ) (od czwartku 12.09.) ziga (od czwartku 12.09.) daria tomek
Rekomendowane odpowiedzi